thelos257 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας παιδια δεν μπορω να δω βιντεο απο το ιντερνετ και δεν ξερω τι να κανω. Χρεισιμοποιηω τον Mozilla Firefox την νεοτερα εκδοση του μαζι με τα αναβαθμενα προσθετα προγραμματα το Java και το adobe Flash Player. Πανε να ξεκινησουν τα βιντεο και κολανε εκει για κανα δευτερολεπτο. Τι θα μπορουσα να κανω ; Σας ευχαριστω πολυ.
Vasilopoulos Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Με αλλο browser μπορεις να δεις το βιντεο? Αν ναι τοτε το προβλημα ειναι του firefox.
InfernoN Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Εγώ θα σου πω τα πιο απλά για τα πιο ψαγμένα περίμενε απαντήσεις, καθάρισε ιστορικό και cache του browser, δοκίμασε ένα άλλο browser, έχεις θέμα με gaming ή με video στο pc ή μόνο στο mozilla?
thelos257 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Εγώ θα σου πω τα πιο απλά για τα πιο ψαγμένα περίμενε απαντήσεις, καθάρισε ιστορικό και cache του browser, δοκίμασε ένα άλλο browser, έχεις θέμα με gaming ή με video στο pc ή μόνο στο mozilla? Τα εχω καθαρισει ολα με το προγραμμα CCleaner
skar1983 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Εκανες update σε flash player 13 ? Στο λεω γιατι και σε εμενα σε καποια streaming sites μου εκανε νερα πριν λιγο που ηθελα να δω κατι. Youtube κανονικα παιζει αν και καποιες φορες αργει να ανοιξει τα μεγαλα βιντεο αλλα μετα ολα οκ. 1
InfernoN Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Τα εχω καθαρισει ολα με το προγραμμα CCleaner δεν απάντησες στα υπόλοιπα, αν ανοίξεις ταινία στο pc κολλάει? με chrome δοκίμασες?
thelos257 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Εκανες update σε flash player 13 ? Στο λεω γιατι και σε εμενα σε καποια streaming sites μου εκανε νερα πριν λιγο που ηθελα να δω κατι. Youtube κανονικα παιζει αν και καποιες φορες αργει να ανοιξει τα μεγαλα βιντεο αλλα μετα ολα οκ. Εκανα αναβαθμιση σε flash player 13 φυσικα. δεν απάντησες στα υπόλοιπα, αν ανοίξεις ταινία στο pc κολλάει? με chrome δοκίμασες? Παλι κολλαει φιλε μ και με chrome δοκιμασα τι φταιει ειναι θεμα της γραμης μ του κατεβασματος ; αν και δεν εχω τιποτα να κατεβενει.
thelos257 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Τι add-ons έχεις στον browser? Αυτα: Το προβλημα ειναι στα βιντεακια στο facebook.com και στο vk.com ανεβαζει εκει ενας φιλος βιντεο και παω να τα δω και μαγκωνουν δεν ξερω τον λογο.
Euclides Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Από τα add-ons που πήγε το μυαλό μου, δεν έχεις πρόβλημα.
InfernoN Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Αν κολλάς ενώ βλέπεις ταινία στο pc και στο chrome εμένα αυτό μου λέει κάρτα γραφικών προσωπικά και τα add-ons μια χαρά είναι.
thelos257 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Αν κολλάς ενώ βλέπεις ταινία στο pc και στο chrome εμένα αυτό μου λέει κάρτα γραφικών προσωπικά και τα add-ons μια χαρά είναι. Η καρτα γραφικων μου φιλε μου σχετικα ειναι μια χαρα: Επισης το pc εχει 4 Gb Ram και επεξεραστη Intel Core I7 870 @2.93Ghz.
Euclides Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται. Τουτέστιν, μετά από όλα αυτά που γράφτηκαν, εγώ θα προχωρούσα σε ριζικές λύσεις: 1. Θα απεγκαθιστούσα και εγκαθιστούσα ξανά flash player, browsers, και drivers γραφικών. 2. Για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο,θα έτρεχα ένα full scan με τα ESET Free Online Antivirus Scanner και Malwarebytes. 1
thelos257 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται. Τουτέστιν, μετά από όλα αυτά που γράφτηκαν, εγώ θα προχωρούσα σε ριζικές λύσεις: 1. Θα απεγκαθιστούσα και εγκαθιστούσα ξανά flash player, browsers, και drivers γραφικών. 2. Για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο,θα έτρεχα ένα full scan με τα ESET Free Online Antivirus Scanner και Malwarebytes. Για Antivrus φιλε μου εχω το Kaspersky Anti-Virus 2014 δεν κανει δουλεια αυτο ; Δεν ειμαι πνιγμενος
Euclides Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Για Antivrus φιλε μου εχω το Kaspersky Anti-Virus 2014 δεν κανει δουλεια αυτο ; Δεν ειμαι πνιγμενος Μια χαρά δουλειά κάνει το Kaspersky. Απλά το on-line scaning σου παρέχει ένα επιπλέον βαθμό ασφάλειας, δεδομένου ότι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος κάποιος ιός να έχει χτυπήσει ακόμα και το antivirus που χρησιμοποιείς. Η διαφορά δεν είναι μεταξύ Kaspersky και ESET, αλλά μεταξύ on-line scanning και scanning από ήδη εγκατεστημένο πρόγραμμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα