paylidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) εισαι σιγουρος για τα 300 μ?λιγο δεν ειναι? στο hobbyking μιλανε για 1 κμ κοιτα, αυτη η ΤΚ εχει ενα καλο, δειχνει στην οθονη το σφάλμα του σήματος της, στα 300-350 μετρα εμενα μου εβγαζε >50% σφαλμα που σημαίνει οτι δεν ειναι 100% βεβαιο οτι θα ανταποκριθεί σε ολους τους χειρισμούς. Παιζει βεβαια ρόλο που εχω πάνω της μονταρισμένο με πατέντα μονιτορ+fpv receiver+μπαταρια αλλα και παλι τα 2 χλμ δεν υπάρχει περιπτωση να ισχύουν εκτος εαν εισαι σε κρανίου τοπο, απολυτη ευθεία και χωρις wifi και κεραιες σε ακτινα 1 χλμ! εδω εχει καποια παρόμοια αποτελεσματα απο ελλαδα για το συγκεκριμένο μοντελο https://www.youtube.com/watch?v=ePqJdULV2bk ξαναλεω ομως, για βασικη χρηση beginner, τη θεωρώ αψογη και με αριστες δυνατότητες σε σχέση π.χ. με την εξακαναλη spectrum που δεν εχει καν 3 way switch! Ισως επισης αν βγαλω απο πανω της ολα αυτα τα κολοκύθια που εχω βάλει να βελτιωθεί αισθητα το σήμα της αλλα τα 2 χλμ δεν υφίστανται Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2016 από paylidis
merkon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Παιδιά για κάποιον που θα ασχοληθεί πρώτη φορά με drones, τι γνώμη έχετε για PHANTOM 2; Υ.γ έχω ξαναπεταξει ένα phantom 3 μερικές φορές, παρά πολύ καλό μου φάνηκε
kostasbm Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 κοιτα, αυτη η ΤΚ εχει ενα καλο, δειχνει στην οθονη το σφάλμα του σήματος της, στα 300-350 μετρα εμενα μου εβγαζε >50% σφαλμα που σημαίνει οτι δεν ειναι 100% βεβαιο οτι θα ανταποκριθεί σε ολους τους χειρισμούς. Παιζει βεβαια ρόλο που εχω πάνω της μονταρισμένο με πατέντα μονιτορ+fpv receiver+μπαταρια αλλα και παλι τα 2 χλμ δεν υπάρχει περιπτωση να ισχύουν εκτος εαν εισαι σε κρανίου τοπο, απολυτη ευθεία και χωρις wifi και κεραιες σε ακτινα 1 χλμ! εδω εχει καποια παρόμοια αποτελεσματα απο ελλαδα για το συγκεκριμένο μοντελο https://www.youtube.com/watch?v=ePqJdULV2bk ξαναλεω ομως, για βασικη χρηση beginner, τη θεωρώ αψογη και με αριστες δυνατότητες σε σχέση π.χ. με την εξακαναλη spectrum που δεν εχει καν 3 way switch! Ισως επισης αν βγαλω απο πανω της ολα αυτα τα κολοκύθια που εχω βάλει να βελτιωθεί αισθητα το σήμα της αλλα τα 2 χλμ δεν υφίστανται ενα τριποδακι σου λυνει τα χερια...εγω εχω μια βεντουζα για ταβλετ και βαζω το μονιτορ εκει πολλες φορες Παιδιά για κάποιον που θα ασχοληθεί πρώτη φορά με drones, τι γνώμη έχετε για PHANTOM 2; Υ.γ έχω ξαναπεταξει ένα phantom 3 μερικές φορές, παρά πολύ καλό μου φάνηκε δεν ειναι ιδια αλλα αν το βρεις σε καλη τιμη το παιρνεις ...εχει ολα τα βασικα πραγματα για να σε κανουν καλυτερο
kostasbm Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 η καμερα στα νεωτερα ειναι βελτιωμενη και ο χρονος πτησης λογω μπαταριας επισης χρησιμοποιουν βελτιωμενα μοτερ οχι οτι τα παλιοτερα ηταν μαπα απλα για να μεγαλωσουν το χρονο πτησης επρεπε να βλετιωσουν καποια μικροπραγματα ο FC ναζα v2 ειναι στανταρ η εμβελεια στα νεωτερα μοντελλα εχει βελτιωθει νομιζω οτι το 2 εκει υστερουσε αν μπεις στο σιτε της phantom θα δεις ολες τις λεπτομερειες
anthipitza Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Πανασχετος με το θέμα αλλα θέλω να κάνω κάτι τέτοιο .... τι εργαλεία θα χρειαστώ και πόσο θα στοιχίσει συνολικά με 2 ~ 3 μπαταρίες και έναν απαγγιστρωτη. ?? και 200 μέτρα να πάει μου αρκεί . https://www.youtube.com/watch?v=93nCOEljczg Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2016 από anthipitza
kostasbm Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 εγω οταν π[εταω πανω απο νερο ειμαι στη τσιτα αυτο που μαλλον ειναι στο βιντεο ειναι ενα φαντομ 2 η 3 ... αν κανεις μια αναζητηση θα μαθεις και τιμες και πολλα αλλα αλλα για εναν που δεν εχει ασχοληθει να παει σε τετοιο ειδος ψαρεματος με τη μια λιγο αγγουρι σημειωσε οτι αν πεσει στο νερο ..παπαλα τελος αχρηστο 1
newsformobiles Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 εγω οταν π[εταω πανω απο νερο ειμαι στη τσιτα αυτο που μαλλον ειναι στο βιντεο ειναι ενα φαντομ 2 η 3 ... αν κανεις μια αναζητηση θα μαθεις και τιμες και πολλα αλλα αλλα για εναν που δεν εχει ασχοληθει να παει σε τετοιο ειδος ψαρεματος με τη μια λιγο αγγουρι σημειωσε οτι αν πεσει στο νερο ..παπαλα τελος αχρηστο Και όμως υπάρχουν και υποβρύχια drones.....
kostasbm Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 αυτο θελεις γιατι αυτο δεν το εχει κανενας ειναι σε πειραματικο σταδιο πρεπει να βαλεις πολυ βαθια το χερι στη τσεπη οταν θα ειναι στη παραγωγη για να το παρεις
Patronnus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 παιδια θελω να παρω ενα drone γυρω στα 130-150 ευρω δεν ξερω ποιο ειναι καλο γιατι δεν πολυασχολουμε και θελω την βοηθεια σας!! https://www.amazon.com/Parrot-AR-Drone-2-0-Elite-Quadcopter/dp/B00FS7SSD6 εχω δει αυτο λεει;
paylidis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Με αυτα τα λεφτά μπορεις να φτιάξεις κατι, γιατι να πάρεις κάποιο έτοιμο, με οτι παθογένειες αυτο μπορει να εχει...;
paylidis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μπορεις να αγοράσεις τα αναγκαία κομμάτια και να το συναρμολογήσεις. Ειναι εύκολο και σιγουρα το τελικό αποτέλεσμα θα ειναι πιο αξιοπρεπές απο της αγοράς στα ίδια λεφτά. Επισης σχεδον ολα τα κομμάτια μπορει να σου φανούν χρήσιμα σε ενδεχόμενη αναβάθμιση σε κατι μεγαλύτερο εφόσον σου αρεςει το χομπυ ενώ σε ενα έτοιμο δεν κρατάς τιποτα 1
papars Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Το σκέφτηκα να φτιάξω και εγώ ένα μόνος μου, μετά την αποτυχία των 150 ευρώ που έδωσα να πάρω ένα από το Public για τα περασμένα Χριστούγεννα. Ευτυχώς που το πήραν πίσω αλλά έμεινα με την απογοήτευση. Υπάρχει κάποιο προτεινόμενο site με οδηγίες και λίστα υλικών; Γιατί με μια πρώτη ματιά βλέπω κάτι kit να βγαίνουν πολύ ακριβά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα