Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα σε περασουν αμα δουν πως προσπαθεις και πως εισαι κοντα στο οριο να μεινεις. οποτε μην ανησυχεις. 

αλλα οκ μην την δεις και εσυ γαιδουρι'φαση, αν θες να παρεις οντως 10 στις εξετασεις τοτε να διαβασεις για 15. 

ειναι σαν ενας αθλητης που θελει να κανει αλμα πες 2 μετρα. Δεν στοχευει τα 2 μετρα αλλα τα 3, ωστε ακομα και αμα αποτυχει να ειναι μεσα στον στοχο του.!

Δημοσ.

Ουφ σε ευχαριστω ηρεμησα αρκετα να εισαι καλα

Διάβασε απλά τα μαθήματα της κατεύθυνσής σου (Θεωρητική πιστεύω, ε; ) και άσε τα υπόλοιπα. Οι καθηγητές δεν είναι ηλίθιοι, ξέρουν πότε να βοηθήσουν έναν μαθητή (ειδικά εάν δεν σκαμπάζει από το μάθημα) και πότε όχι. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις!

Δημοσ.

Για Σεπτεμβρη σε βλεπω

Δεν πρόκειται. Σεπτέμβρη πάνε ελάχιστοι, πίστεψέ με. Και τους περισσότερους τους περνάνε έτσι, και χωρίς να έχουν γράψει τίποτα.

Δημοσ.

Με την καμία. Άνετα θα περάσεις. Εάν έμεναν τόσο εύκολα, τότε, όπως είπα και πριν, θα έμενε κάθε χρονιά όλη η θεωρητική. Μην ανησυχείς, χαλαρά περνάς.

Έστω ότι είχες πρώτο τετράμηνο 13 και έστω ότι έχεις και στο δεύτερο 13. Εάν γράψεις στο τέλος στις εξετάσεις 3 τότε βγαίνει:

(13+13+3)/3=9.6666 άρα περνάς. Αλλά όπως προείπα, και να μην περάσεις 1-2 μαθήματα, εάν ο γενικός σου μέσος όρος είναι 15 και πάνω τότε και πάλι πέρασες.

Βάλε και ότι οι καθηγητές πάντα βοηθάνε.

Στο σχολειο μ ειπαν πως πρεπει να βγαλειπς 19 δηλαδη τετραμηνο και β τετραμηνο δια 2 και αυτο που βγαινει αν δεν ειναι 19 πρεπει να γραψεις οσο χρειαζεται στος εξετασεις πχ 13+13=26/2=13 οποτε πρεπει στις εξετασες να γραψω 6 ισχυει;;

Διάβασε απλά τα μαθήματα της κατεύθυνσής σου (Θεωρητική πιστεύω, ε; ) και άσε τα υπόλοιπα. Οι καθηγητές δεν είναι ηλίθιοι, ξέρουν πότε να βοηθήσουν έναν μαθητή (ειδικά εάν δεν σκαμπάζει από το μάθημα) και πότε όχι. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις!

Σιγουρα θεωρητικη και συγκεκριμενα προς φιλολογια σκεφτομαι

Δημοσ.

Στο σχολειο μ ειπαν πως πρεπει να βγαλειπς 19 δηλαδη τετραμηνο και β τετραμηνο δια 2 και αυτο που βγαινει αν δεν ειναι 19 πρεπει να γραψεις οσο χρειαζεται στος εξετασεις πχ 13+13=26/2=13 οποτε πρεπει στις εξετασες να γραψω 6 ισχυει;;

Εγώ αυτό που ξέρω και που μας είχε πει η Λυκειάρχης είναι ότι πρέπει ο μέσος όρος του μαθήματος (2 τετράμηνα και εξετάσεις) ναι είναι 9.5 και πάνω. Μαθηματικά, αυτό που λες δεν βγαίνει με βάσει το τι μας είχαν πει. Θα ρωτήσω και αύριο να το επιβεβαιώσω και θα σου πω.

Σιγουρα θεωρητικη και συγκεκριμενα προς φιλολογια σκεφτομαι

Άρχισε διάβασμα από φέτος. Καλή επιτυχία.

Δημοσ.

Dobro δεν εχω κανει ποτε μου σκονακι οσο κι αν ακουγεται απιστευτο και ουτε προκειται να κανω

Δεν ακουγεται απιστευτο. Ως γνωστον, υπαρχουν και εντιμοι και ειλικρινεις ανθρωποι ακομα και απο τετοια ηλικια οπως η δικια σου....

Δημοσ.

Που ακριβως να γραφω δηλαδη αν μπορεις γινε πιο κατατοπιστικος

Ήδη μεταφέρθηκε το θέμα σου σε πιο κατάλληλο μέρος. Το forum έχει πάρα πολλά θέματα, αν δεν σε καλύπτει κανένα τότε το βάζεις στο Μπλα-μπλα όπως τώρα :-)

Δημοσ.

Ήδη μεταφέρθηκε το θέμα σου σε πιο κατάλληλο μέρος. Το forum έχει πάρα πολλά θέματα, αν δεν σε καλύπτει κανένα τότε το βάζεις στο Μπλα-μπλα όπως τώρα :-)

οκ ευχαριστω 

Δεν ακουγεται απιστευτο. Ως γνωστον, υπαρχουν και εντιμοι και ειλικρινεις ανθρωποι ακομα και απο τετοια ηλικια οπως η δικια σου....

Κατα τη γνωμη μου το σκονακι δεν ειναι η σωστη λυση. Ειναι κριμα ενα παιδι με σκονακι να περασει και ενας μαθητης που διαβαζει να μην περασει μονο και μονο επειδη του επεσε ενα θεμα που δεν ηξερε ενω ο ασχετος μαθητης ειχε προνοησει και το ειχε κανει σκονακι 

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου το σκονακι δεν ειναι η σωστη λυση. Ειναι κριμα ενα παιδι με σκονακι να περασει και ενας μαθητης που διαβαζει να μην περασει μονο και μονο επειδη του επεσε ενα θεμα που δεν ηξερε ενω ο ασχετος μαθητης ειχε προνοησει και το ειχε κανει σκονακι 

Τι να πω κι εγώ που έκανα σκονάκια στα Αρχαία, αλλά μετά τα ξέχναγα και δεν τα χρησιμοποιούσα ποτέ μου; :P

Δημοσ.

ρε τη έχετε πάθει όλοι με τα σκονακια; είναι κατι πολυ φυσιολογικό που και το πιο φυτο που κοντεύει να βγάλει ρίζες στο κ@@@ και στα πόδια θα κάνει ακομα και αν ειναι στην πιο κλασική και ηλθα μορφή που υπάρχει

δεν ειναι κακό

εγω εχω κανει στην ιστορία, στην χημεία, στην φυσική, στην λογοτεχνία βασικα σε ολα εχω κάνει αλλα τα πιο πετυχημένα ειναι 20 στις εξετάσεις στην Ιστορία της Α γυμνασίου, 18 στην ιστορία στην Β , 19 στα θρησκευτικα στην Γ και 17 στην Ελενη και στην Λογοτεχνία στην Γ

μονο μια φορά με πιασαν και με μηδενισαν αλλα τη ειναι μπροστά σε δεκάδες εύκολους βαθμούς. 16 εβγαζα πανω κατω σε ολες τις ταξεις μεχρι τωρα με σχεδον καθολου διαβασμα και άφθονο video gaming

τωρα που το σκέφτομαι πρέπει να βγάλω εναν οδηγό

Δημοσ.

Είναι "κακό". Είναι κατά των κανόνων. Είναι άδικο για μαθητές που διαβάζουν. Είναι "ηλίθιο" γιατί νομίζεις ότι κοροϊδεύεις τον καθηγητή σου, ή το εκπαιδευτικό σύστημα, αλλά ουσιαστικά κοροϊδεύεις τον εαυτό σου... παίρνοντας ένα χ,ψ βαθμό που στην πραγματικότητα δεν αξίζεις, και πολλά άλλα.
Ίσως είναι ο λόγος που αντί για το ερωτηματικό "τι" χρησιμοποιείς το "τη". Δεν στο λέω επιθετικά, αλλά ρε αδερφέ... :P
Θα ήταν προτιμότερο να φτάσεις κάπου λέγοντας "παρότι δε διάβαζα και όλο έπαιζα video games, έφτασα μέχρι εδώ χάρις το ότι το μυαλό μου στροφάρει".
Και δεν ήμουν ούτε το φυτό που αναφέρεις, ούτε ο μέτριος μαθητής. Ήμουν τίμιος και ίσως να είχα φιλοσοφήσει ότι τη ζωή δεν αξίζει να τη βγάζεις με κάθε είδους λαμογιές -είτε είναι μικρές, είτε είναι μεγάλες-. 
Και όταν μεθαύριο το παιδί σου δε θα μπει σε μια σχολή επειδή παρότι την άξιζε, δεν είχε θέση γιατί την πήρε ο σκονάκιας, θα το δεις. Είναι σχεδόν το ίδιο, με το να μη μπεις σε μια δουλειά επειδή ο άλλος είχε μπάρμπα πολιτικό. Γιατί είναι ΆΔΙΚΟ.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι "κακό". Είναι κατά των κανόνων. Είναι άδικο για μαθητές που διαβάζουν. Είναι "ηλίθιο" γιατί νομίζεις ότι κοροϊδεύεις τον καθηγητή σου, ή το εκπαιδευτικό σύστημα, αλλά ουσιαστικά κοροϊδεύεις τον εαυτό σου... παίρνοντας ένα χ,ψ βαθμό που στην πραγματικότητα δεν αξίζεις, και πολλά άλλα.

Ίσως είναι ο λόγος που αντί για το ερωτηματικό "τι" χρησιμοποιείς το "τη". Δεν στο λέω επιθετικά, αλλά ρε αδερφέ... :P

Θα ήταν προτιμότερο να φτάσεις κάπου λέγοντας "παρότι δε διάβαζα και όλο έπαιζα video games, έφτασα μέχρι εδώ χάρις το ότι το μυαλό μου στροφάρει".

Και δεν ήμουν ούτε το φυτό που αναφέρεις, ούτε ο μέτριος μαθητής. Ήμουν τίμιος και ίσως να είχα φιλοσοφήσει ότι τη ζωή δεν αξίζει να τη βγάζεις με κάθε είδους λαμογιές -είτε είναι μικρές, είτε είναι μεγάλες-. 

Και όταν μεθαύριο το παιδί σου δε θα μπει σε μια σχολή επειδή παρότι την άξιζε, δεν είχε θέση γιατί την πήρε ο σκονάκιας, θα το δεις. Είναι σχεδόν το ίδιο, με το να μη μπεις σε μια δουλειά επειδή ο άλλος είχε μπάρμπα πολιτικό. Γιατί είναι ΆΔΙΚΟ.

Ποσο συμφωνω μαζι σου; ειλικρινα μιλας πολυ σωστα.

Δημοσ.

Τι λές μωρέ; ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ!!!!!!!!!!!!

Οι μόνοι που μείνανε σε εμάς απο όλο το σχολείο πέρυσι ήταν αυτοί που δεν πάτησαν ποτέ το ποδι τους. Και μερικοί που είχαν απουσίες και κανονικά είχαν μείνει, έγινε ματσακονιά και τους περάσανε. Αν είναι δυνατον με 17 Μ.Ο. να μένεις.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...