slipknot Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 εγω εχω κανει στην ιστορία, στην χημεία, στην φυσική, στην λογοτεχνία βασικα σε ολα εχω κάνει αλλα τα πιο πετυχημένα ειναι 20 στις εξετάσεις στην Ιστορία της Α γυμνασίου, 18 στην ιστορία στην Β , 19 στα θρησκευτικα στην Γ και 17 στην Ελενη και στην Λογοτεχνία στην Γ μονο μια φορά με πιασαν και με μηδενισαν αλλα τη ειναι μπροστά σε δεκάδες εύκολους βαθμούς. 16 εβγαζα πανω κατω σε ολες τις ταξεις μεχρι τωρα με σχεδον καθολου διαβασμα και άφθονο video gaming 3
michaelrgol Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 πωω ρε φίλε.... Δεν είπα ποτέ ότι θα παω να πάρω την θέση του δικαστή, του δικηγόρου, του πολιτικού μηχανικού που θα πάρει αύριο μεθαυριο το φυτό. Επισεις ποιος σου είπε ότι αφτοι που κάνουν σκονακια δεν στροφαρουν; Οκ δεν εμαθα την πιο σωστή ορθογραφία αλλά μπορώ άνετα σε πολλές ερωτήσεις και καταστάσεις να τις αντιμετωπίσω καλύτερα από αυτόν που θα πάρει την θέση με την αξία του Ααα και το λέω και το παραδεχομαι
selianx Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 πωω ρε φίλε.... Δεν είπα ποτέ ότι θα παω να πάρω την θέση του δικαστή, του δικηγόρου, του πολιτικού μηχανικού που θα πάρει αύριο μεθαυριο το φυτό. Επισεις ποιος σου είπε ότι αφτοι που κάνουν σκονακια δεν στροφαρουν; Οκ δεν εμαθα την πιο σωστή ορθογραφία αλλά μπορώ άνετα σε πολλές ερωτήσεις και καταστάσεις να τις αντιμετωπίσω καλύτερα από αυτόν που θα πάρει την θέση με την αξία του Δεν είπα ούτε υπονόησα ότι δε στροφάρουν. Ούτε σου είπα ότι θα πάρεις εσύ προσωπικά μια θέση, απλά σου έδωσα ένα παράδειγμα για να καταλάβεις ότι είναι άδικο. Τώρα για την ορθογραφία, πιστεύω ότι φάνηκε ότι το πα χιουμοριστικά και στο έγραψα κιόλας ότι δεν έχει επιθετικό χαρακτήρα, δεν θα κρίνω ποτέ κανέναν βάσει αυτού.
HALF EVIL Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 πωω ρε φίλε.... Δεν είπα ποτέ ότι θα παω να πάρω την θέση του δικαστή, του δικηγόρου, του πολιτικού μηχανικού που θα πάρει αύριο μεθαυριο το φυτό. Επισεις ποιος σου είπε ότι αφτοι που κάνουν σκονακια δεν στροφαρουν; Οκ δεν εμαθα την πιο σωστή ορθογραφία αλλά μπορώ άνετα σε πολλές ερωτήσεις και καταστάσεις να τις αντιμετωπίσω καλύτερα από αυτόν που θα πάρει την θέση με την αξία του Ααα και το λέω και το παραδεχομαι Δεν μας αφήνεις καμμιά αμφιβολία γι' αυτό 1
manos08 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 φίλε mathsrule αυτό με το 15 μέσο όρο δεν ισχύει στο λύκειο αλλά μόνο στο γυμνάσιο!<br><br> με το δικό μας σύστημα(δευτέρα πηγαίνω κι εγώ) πρέπει απλά ο γενικός μέσος όρος τετράμηνα και εξετάσεις να είναι πάνω από 9.5,για αυτό και πέρισυ να μείναν 3-4 παιδιά πανελλαδικα από μαθήματα( δεν λέω από απουσίες)<br><br> τώρα στο καινούργιο το σύστημα θες 9.5 κάθε μάθημα! ούτε μέσοι όροι ούτε τίποτα!<br> η φίλη μας σίγουρα θα περάσει!!<br> αλλά πολλά παιδιά θα έχουν πρόβλημα μιας και το 50%? των θεμάτων θε μπαίνουν από τη τράπεζα και δεν ξέρουμε επίπεδο δυσκολίας...<br><br> υ.σ ο μέσος όρος παίζει ρόλο στίς απουσίες καθώς αν εχεις πάνω από 15 ,διαγωγή κοσμιοτατη μπορεις ο σύλλογος καθηγητών να σε περάσει αν εχεις από 115-164 με πάνω από τις 50 δικαιολογιμενες!<br><br> Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App 2
mathsrule Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 φίλε mathsrule αυτό με το 15 μέσο όρο δεν ισχύει στο λύκειο αλλά μόνο στο γυμνάσιο!<br><br> με το δικό μας σύστημα(δευτέρα πηγαίνω κι εγώ) πρέπει απλά ο γενικός μέσος όρος τετράμηνα και εξετάσεις να είναι πάνω από 9.5,για αυτό και πέρισυ να μείναν 3-4 παιδιά πανελλαδικα από μαθήματα( δεν λέω από απουσίες)<br><br> τώρα στο καινούργιο το σύστημα θες 9.5 κάθε μάθημα! ούτε μέσοι όροι ούτε τίποτα!<br> η φίλη μας σίγουρα θα περάσει!!<br> αλλά πολλά παιδιά θα έχουν πρόβλημα μιας και το 50%? των θεμάτων θε μπαίνουν από τη τράπεζα και δεν ξέρουμε επίπεδο δυσκολίας...<br><br> υ.σ ο μέσος όρος παίζει ρόλο στίς απουσίες καθώς αν εχεις πάνω από 15 ,διαγωγή κοσμιοτατη μπορεις ο σύλλογος καθηγητών να σε περάσει αν εχεις από 115-164 με πάνω από τις 50 δικαιολογιμενες!<br><br> Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App Ωραίος. Καλά θυμόμουν λοιπόν το 9.5 μέσο όρο.
Razor_7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 @Ζωγραφια Στο λύκειο για να μείνεις πρέπει να κάνεις αίτηση! 3
Anorymous Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Εχω 8 στα θρησκευτικά στο απολυττήριο λύκειο και Phd, πιστευεις οτι θα μείνεις; Μονο εναν συμμαθητη είχα που έμεινε... Δυστυχώς δεν ήξερε αναγνωση και έφτασε στο λύκειο... Οταν πηγαινα εγω Α λυκειου 98-99 εκοβαν αβερτα για να πανε ολοι σε τεχνικα. Να φανταστεις ολοι σχεδον οι Γ γυμνασιου συνεχισε Γενικο Λυκειο τοτε ειμασταν 150 παιδια και στην Γ φτασαμε 60 η μιση και εμειναν στην Α και πηγαν τεχνικο ή τα παρατησαν. Και στην Β θα εμειναν πολλοι αλλα εγινε ο σεισμος της Αθηνας το 99 και ηταν πολυ ευνοικη στην βαθμολογια.
Muchacho Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Ζωγραφια δεν μενεις... Στο λυκειο παντως μια χαρα μενεις,εμεις ειχαμε αρκετους επιστημονες που μειναν απο μαθηματα.
Ζωγραφια Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 φίλε mathsrule αυτό με το 15 μέσο όρο δεν ισχύει στο λύκειο αλλά μόνο στο γυμνάσιο!<br><br> με το δικό μας σύστημα(δευτέρα πηγαίνω κι εγώ) πρέπει απλά ο γενικός μέσος όρος τετράμηνα και εξετάσεις να είναι πάνω από 9.5,για αυτό και πέρισυ να μείναν 3-4 παιδιά πανελλαδικα από μαθήματα( δεν λέω από απουσίες)<br><br> τώρα στο καινούργιο το σύστημα θες 9.5 κάθε μάθημα! ούτε μέσοι όροι ούτε τίποτα!<br> η φίλη μας σίγουρα θα περάσει!!<br> αλλά πολλά παιδιά θα έχουν πρόβλημα μιας και το 50%? των θεμάτων θε μπαίνουν από τη τράπεζα και δεν ξέρουμε επίπεδο δυσκολίας...<br><br> υ.σ ο μέσος όρος παίζει ρόλο στίς απουσίες καθώς αν εχεις πάνω από 15 ,διαγωγή κοσμιοτατη μπορεις ο σύλλογος καθηγητών να σε περάσει αν εχεις από 115-164 με πάνω από τις 50 δικαιολογιμενες!<br><br> Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App σε ευχαριστω πολυ @Ζωγραφια Στο λύκειο για να μείνεις πρέπει να κάνεις αίτηση! Ζωγραφια δεν μενεις... Στο λυκειο παντως μια χαρα μενεις,εμεις ειχαμε αρκετους επιστημονες που μειναν απο μαθηματα. ευχαριστώ πολύ Ρωτησα ξανα στο σχολειο και μου ειπαν το εξης: Μετραει ο μεσος ορος α και β τετραμηνου και στον προφορικο βαθμο που βγαινει το προσθετουμε με το γραπτο και διαιρουμε δια 2 και αυτο που θα βγει πρεπει να ειναι πανω απο 10. Σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ!!!! Ας ελπισω να περασω!!!! Να ειστε ολοι καλα
HALF EVIL Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Τελικά έκανες το αυτονόητο κοπέλα μου, ρώτησες το σχολείο σου.
Raikkonen86 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Φιλε λύκειο είσαι! Αδιάβαστος να πας πάλι θα περάσεις... Εδώ δεν έμεινα εγώ 2α λυκείου χημεία με δύο 9αρια στα τετράμηνο και 1.4 στις εξετάσεις... Μην λέμε χαζομάρες... Για να σε αφήσουν στο λύκειο πρέπει να τους έχεις σκοτώσει κάποιον συγγενή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα