zourvas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Καλησπέρα!!! Είναι το πρώτο μηνυμα μου και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς να χρησιμοποιεί αυτό το pgrm. Είναι πρόγραμμα statistic και έχω την έκδοση 10.1 ενώ άκουσα οτί υπάρχει και 11.5 Κάποιοι φίλοι μου μου είπαν ότι δεν θα την τρέχει στα Windows XP που έχω, αλλά παραδόξος το πρόγραμμα δουλεύει μια χαρά!!! Δεν ξέρω όμως πως χρησιμοποιείται και θα ήθελα κάποια βοήθεια με κάποιο manual ή posts. Ευχαριστώ προκαταβολικά...
damn3 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 exw balei tin 11.5 se xp kai 2000 kai douleuei ok. den xerw na tin xreisimopoiw
insomniaK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Η έκδοση 10.X δεν έχει κατασκευασθεί για XP και τώρα να μη σου βγάζει πρόβλημα, κάποια στιγμή θα στο βγάλει. Από την έκδοση 11.0 και πάνω μπορείς να το βάλεις σε ότι λειτουργικό θες. Τώρα για τη χρήση του, είναι το απλούστερο ως προς τη χρήση του, στατιστικό πακέτο που υπάρχει. Έχει πάρα πολλές δυνατότητες όμως!!! Δε θυμάμαι καλά, αλλά νομίζω πως και το 10.Χ έχει animated tutorial τρομερά επεξηγηματικό για τις πιο κοινές εφαρμογές, σίγουρα έχει το 11.X. Από εκεί και πέρα αυτόπου έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις ένα από τα αρχεία με νούμερα που εγκαθίστανται μαζί και να αρχίσεις να "παίζεις"... Και ότι πιο εξειδικευμένο απλά κοίτα το help ή ρώτα μας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.