noobogadgetakias Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 καλησπερα σε ολους...εχω εναν διδρομο γυμναστικης stealth 22 <----- η μαρκα του ειναι επαγγελματικος και τον εχω περιπου 5 χρονια...θελω να τεντωσω τον ιμαντα του αλλα δεν ξερω πως...εβγαλα το καπακι του που προστατευει τα καλωδια κτλ που βρισκονται ακριβως μπροστα αλλα το δυναμο του μ φαινεται περιεργο για τα γουστα μ οποτε ειπα να ρωτησω πριν ξεκινησω τα πειραματα με τις βιδες που να ξεβιδωσω για να τον τραβηξω να σγιξει και αλλο...λοιπον? ξερει κανεις? ο διαδρομος ειναι αυτος εδω και εχω και φωτο με το δυναμο και τον ιμαντα
xifiassamsung Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 δες μηπως τεντωνει απο το κατω ραουλο στην ακρη (οχι αυτο που γυρναει απτο μοτερ).
noobogadgetakias Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 την βρηκα την ακρη...οι δυο βιδες που φαινονται στην φωτο Ν.1 ηταν το προβλημα...επρεπε να λυσω την αριστερη που ηταν η κοντρα,να σφιξω την δεξια ωστε να τεντωσει ο ιμαντας και μετα να ξανα σφιξω την αριστερη ωστε να κραταει κοντρα μην τυχον λυσει απο την πολυκαιρια και την χρηση...σε ευχαριστω πολυ παντως...η βιδα που μ ανεφερες ειναι αυτη που ευθυγραμιζει τον αξονα απο την μπροστινη πλευρα.
kfyros Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Όταν λες ιμάντας ,εννοείς την ταινία του διαδρόμου πάνω στην οποία τρέχεις ; Αν εννοείς αυτό,από την άλλη μεριά είναι οι ρεγουλατόροι για το τέντωμα και την ευθυγράμμιση του διαδρόμου.Θα ψάξεις να βρεις δύο τρύπες (μία σε κάθε άκρο),και θέλουν μακρύ allen (νομίζω 7άρι συνήθως) για να τις ρεγουλάρεις.Ξεβιδώνεις για τέντωμα βιδώνεις για λασκάρισμα, και με αυτό τον τρόπο ευθυγραμμίζεις και τεντώνεις την ταινία (το βάζεις μπροστά για δεις ότι κυλάει ευθεία πάνω στα ράουλα και δε βρίσκει σε καμιά άκρη, γιατί θα φαγωθεί η ταινία και θα κοπεί) ... Οι βίδες πάνω στο μοτέρ είναι μόνο για να ευθυγραμμίσουν τις τροχαλίες του ιμάντα και του μοτέρ , και συνήθως τους ρυθμίζουν μια φορά στο εργοστάσιο.Καλύτερα να τις γυρίσεις πίσω στην αρχική τους ρύθμιση γιατί θα ζορίζεις το μοτέρ ή θα φθαρεί το λουρί αν το παρατέντωσες ή το παραλάσκαρες, ή δεν είναι ευθεία οι δύο τροχαλίες. ... α , και δε χρειάζεται να λύσεις κανένα καπάκι..
noobogadgetakias Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 @kfyros φιλε μ σε ευχαριστω για την απαντηση σ...οσον αφορα το θεμα του ιμαντα κυλισης του διαδρομου στον οποιο περπαταμε ειμαι κομπλε....δεν ειχε κανενα θεμα και ηταν και ευθυγραμισμενος γτ παντα προσεχω να ειναι στην ευθεια αφου καθε εννια με δεκα ωρες λειτουργιας τον λιπαινω με σπρευ σιλικονης και τον ευθυγραμιζω...οσον αφορα τον ιμαντα ομως του μοτερ που φαινεται στις φωτογραφιες ηθελε οντως τεντωμα...τον εσφιξα και πλεον ουτε ζοριζεται ουτε τπτ...να φανταστεις οτι πριν τον σφιξω οταν ανεβαινες επανω και ο διαδρομος λειτουργουσε σε μικρες ταχυτητες απο το βαρος μου δεν γυρναγε...σκαλωνε...και υπυρχε και φοβος να πεσεις απο πανω γτ ξαφνικα εκει που περπατουσες κολλαγε και ξεκολλαγε...τωρα μπορω να πω δουλευει αψογα...δεν εχει καμια σχεση να ξερεις με την ευθυγραμιση του αξονα στο μπροστινο μερος με τον ιμαντα ωστε να παθει ζημια...απλα ενημερωτικα...ο συγκεκριμενος διαδρομος οταν σφιξεις τον ιμαντα του απο τις βιδες που φαινονται στην πρωτη φωτο τραβανε αυτοματα ολον τον αξονα μαζι με το πανι του διαδρομου ωστε να βρισκεται παντα στην ιδια ευθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα