Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Γεια σας παιδια.Τωρα τελευταια ο υπολογιστης μου εχει αρχισει να μου βγαζει blue screen δειχνοντας οτι κατι δεν λειτουργει καλα ή ειναι χαλασμενο στο pc μου.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος τροπος ή καποιο προγραμμα για να δω τι ακριβως ειναι χαλασμενο για να μην τρεχω σε μαγαζια για υπολογιστες για να μου τον δουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Τιποτα...πριν πολλους μηνες την καρτα γραφικων μονο αλλα εχει γυρω στον 1 χρονο οποτε δεν πιστευω να επηρεαζει
SPANK Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Στο πετάει σε άκυρες στιγμές ή πχ οταν παίζεις καποιο παιχνίδι ;
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Στην αρχη με πετουσε ανα 2ωρο-3ωρο και τωρα με το που τον ανοιγω το πολυ να μεινει ανοιχτος για κανα 5λεπτο γι αυτο ρωταω αν υπαρχει καποιο προγραμμα ή καποιος αλλος τροπος για να δω τι εχει χαλασει??
Angelo24 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Για τσέκαρε την μητρική για φουσκωμένους πυκνωτές (ή αν έχουν βγάλει υγρά) και τρέξε το Memtest για τις μνήμες ραμ.
dimitrisOP Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 πιθανον θεμα μνημης ειναι , σε μενα στο πρωτο pc πεταγε BsoD και αλλαξα μνημες και ολα κομπλε
Demon Lord Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Καλά όλα αυτά τα παραπάνω παιδιά ΑΛΛΆ... αντί να ψάχνει ο φίλος μητρικές και ram, αν μπορεί, να μας πει τον κωδικό της bsod. Μπορεί να μην οφείλεται καν σε θέμα hardware...
nitrah Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Το πιο πιθανό ειναι να ειναι θέμα μνημών , τρέξε ενα memtest. 1
SPANK Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Για δες και το sticky του Gio http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/για τις μπλέ οθόνες και τι μπορείς να δοκιμάσεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα