viper2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Κόντρα στους άξεστους οικοδόμους που προτιμούν μπύρες, ανοίγω αυτο το τόπικ για όλα εμάς τα intellectual, ενναλακτικά τυπάκια, που θέλουμε το φαί μας λίγο, την γκόμενα μας με ταγιέρ, και το κρασί μας σε θερμοκρασία δωματίου. Μέχρι τώρα, επιλέγω ότι έχει σε προσφορά το σουπερ μάρκετ. Αλλά οποιαδήποτε πρόταση (μεσα σε λογικές τιμές) ειναι καλοδεχούμενη. Είμαι πιο πολύ του άσπρου. Pencil skirts. Άκου ταγιερ...
mary Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μαλαγουζιά, κτήμα Γεροβασιλείου ρε φίλε... Οντως και του Γεροβασιλειου ειναι πολυ ωραια!
kanesaxo Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ωραία και νορμάλ τιμές... Κατώγι Αβέρωφ, λογικά το γνωρίζουν όλοι. Grand Reserve Naoussa Μπουτάρη. Τρομερό ξινόμαυρο, με κυνήγι, ψητά ταιριάζει γάντι. Επίσης είχα δοκιμάσει ένα Σαντορινιό Μπουτάρη πάλι με είχε ενθουσιάσει, αλλά δεν έτυχε να το αγοράσω για το σπίτι. Αγιωργίτικο Μπουτάρη. Μετά τα κλασσικά μοσχοφίλερο και συναφή, αν και γενικα τα λευκα δεν μου αρέσουν ΕΚΤΟΣ απο ένα κολασμένο λευκό απ'τη Νάουσσα της Πάρου... Καλή φάση τα κρασιά, δε λέω, αλλά σα τις μπύρες δεν έχει. Προσπαθούμε στα ψητά να τηρήσουμε ένα...επίπεδο (sic) στο τραπέζι, αλλά 9/10 φορές στις μπύρες καταλήγουμε. Το κρασί θεωρώ πως συνοδεύει (κατ'εμέ) ένα μη σύνηθες τραπέζωμα...
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Άντε να ανοιχτεί και τόπικ Μμμμμ.......... soup ΙΒΤL δηλαδή? Τι προτείνεις? Α? Tα Χριστούγεννα είχα πάρει ένα σαμπανιζέ του τρίευρου και μπορώ να πω με άρεσε.. Αν θυμηθώ και πώς το λένε...
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ωραία και νορμάλ τιμές... Κατώγι Αβέρωφ, λογικά το γνωρίζουν όλοι. Grand Reserve Naoussa Μπουτάρη. Τρομερό ξινόμαυρο, με κυνήγι, ψητά ταιριάζει γάντι. Επίσης είχα δοκιμάσει ένα Σαντορινιό Μπουτάρη πάλι με είχε ενθουσιάσει, αλλά δεν έτυχε να το αγοράσω για το σπίτι. Αγιωργίτικο Μπουτάρη. Δεν είμαι φαν του λευκού οπότε και εγώ κάτι ερυθρό θα προτείνω. Δύο ελιές κτήμα Κυρ-Γιάννη ftw... Έκρηξη γεύσης, οπότε να το συνδυάσεις με κρέας, έντονα τυριά κτλ. 1
tehAllantin Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Κυρ Γιάννης ΚΟΡΥΦΗ .- Τι να πω για τα κρασιά του, τι να πω. Δύο ελιές; Τέσσερις λίμνες; Κλασσική σαμαρόπετρα; τον αγαπώ. Δυστυχώς τα κόκκινα κρασά δεν τα θέλω καθόλου καθώς δεν μου αρέσουν οι "πικροι" γευστικοί προορισμοί, ακα οι τανίνες μακρυά απο μας. Δοκίμασε STANDAR τις τέσσερις λίμνες και τη σαμαροπετρα του κυρ γιάννη, Το Thema του παυλίδη, και το μαγικο βουνο του λαζαριδη. Είχα πιει κάποτε και ένα riesling (τρελά αρώματα και υψηλή οξύτητα, τέλειο για σολωμό) αλλα δεν ξερω αν υπαρχει ελληνικό. Γενικα, αν και αυτα που σου προτείνω είναι "mainstream" δεν θα απογοητευτείς. Το moscato d'asti ειναι σαν γκαζόζα, το κατεβάζεις άνετα, στα 2-3 μπουκάλια την ακούς! Το vinsanto, ειναι κρασί που τα σταφύλια του τα έχουν λιάσει 7 μερες (αν δεν κανω λαθος, δεν γοογλαρω νατ ο παιξω μουρη αμα λαχει να ουμε) και έχουν χάσει αρκετό μέρος του νερού, τουτ'εστιν πολλά σάκχαρα! Υπέροχος επιδόρπιος οίνος! Το καλύτερο ελληνικό γλυκό κρασί. Αχ, τώρα θέλω να μαγειρέψω σολωμάρα με τραγανά λαχανικά και να πιω κι ένα ποτήρι λευκό κρασί. Αλλα γαμω την πουτανα μου, δεν λέει μαναχόζμ 1
Anorymous Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Κόντρα στους άξεστους οικοδόμους που προτιμούν μπύρες, ανοίγω αυτο το τόπικ για όλα εμάς τα intellectual, ενναλακτικά τυπάκια, που θέλουμε το φαί μας λίγο, την γκόμενα μας με ταγιέρ, και το κρασί μας σε θερμοκρασία δωματίου. Εμεις τα παιδια του λαου πινουμε ρετζινα και Apelia Black Label
kalogeros Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Καλά λευκά και σε νορμάλ τιμές είναι η Κουρελού του Τσάνταλη και η Παράγκα κυρ Γιάννη. Το αγαπημένο μου λευκό είναι με διαφορά η Μαλαγουζιά Γεροβασιλείου. Είναι λίγο τσιμπημένο στην τιμή, αλλά αξίζει κάθε γουλιά. Με τα κόκκινα δεν είμαι πολύ φίλος, αλλά ένα αξιόλογο κόκκινο σε νορμάλ τιμή είναι το Ρήγας Κούπα του Λαζαρίδη. Το αγαπημένο μου κόκκινο είναι το Evangelo του Γεροβασιλείου. Πολύ τσιμπημένο στην τιμή, αλλά είναι το μόνο κόκκινο κρασί που με έχει συγκλονίσει. Δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά αξίζει μια δοκιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα