peeperman Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Καλησπέρα. Θα ήθελα την άποψή σας σε ένα θεματάκι που έχω. Πριν 2 εβδομάδες με κάλεσαν από τη θυγατρική εταιρεία του ομίλου Οτε για να πάω να δώσω συνέντευξη. Πήγα έδωσα τη συνέντευξη στα κεντρικά της εταιρίας στη Ν. Ιωνία και εχθές με κάλεσαν και μου είπαν ότι με πήραν και θα δουλέψω στην τεχνική υποστήριξη του 13888 και ότι θα με ενημερώσουν μέσα στη βδομάδα για να πάω να τους δώσω τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Σήμερα χτυπά το τηλέφωνο και ήταν κάποιος από την εταιρεία Mellon Contact Services η οποία απ ότι γνωρίζω είναι εισπρακτική εταιρία, και μου λένε οτι είναι εκ μέρους της e-Value και μου ζήτησαν να πάω στη Mellon τα δικαιολογητικά για την πρόσληψη. Αυτό μου φάνηκε κάπως περίεργο. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει στο θέμα αυτό; Κάποιος μήπως με ανάλογη εμπειρία;
Anorymous Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Καλησπέρα. Θα ήθελα την άποψή σας σε ένα θεματάκι που έχω. Πριν 2 εβδομάδες με κάλεσαν από τη θυγατρική εταιρεία του ομίλου Οτε για να πάω να δώσω συνέντευξη. Πήγα έδωσα τη συνέντευξη στα κεντρικά της εταιρίας στη Ν. Ιωνία και εχθές με κάλεσαν και μου είπαν ότι με πήραν και θα δουλέψω στην τεχνική υποστήριξη του 13888 και ότι θα με ενημερώσουν μέσα στη βδομάδα για να πάω να τους δώσω τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Σήμερα χτυπά το τηλέφωνο και ήταν κάποιος από την εταιρεία Mellon Contact Services η οποία απ ότι γνωρίζω είναι εισπρακτική εταιρία, και μου λένε οτι είναι εκ μέρους της e-Value και μου ζήτησαν να πάω στη Mellon τα δικαιολογητικά για την πρόσληψη. Αυτό μου φάνηκε κάπως περίεργο. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει στο θέμα αυτό; Κάποιος μήπως με ανάλογη εμπειρία; Και εγω ειχα στειλε για τεχνικη υποστιριξη και με πηραν τελικα για να πουλαω συμβολαια, παρα του οτι δεν ηθελα πηγα γιατι ειμαι ανεργος μου ειπαν οτι θα με παρουν το πολυ σε δυο εβδομαδες και απο τοτε ακομα περιμενω... Να ξερεις παντως οτι οπου και να δουλεψεις σε αυτη την εταιρεια δεν θα ανηκεις στον ΟΤΕ αλλα θα εισαι νοικιασμενος απο εργολαβο.
peeperman Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Και εγω ειχα στειλε για τεχνικη υποστιριξη και με πηραν τελικα για να πουλαω συμβολαια, παρα του οτι δεν ηθελα πηγα γιατι ειμαι ανεργος μου ειπαν οτι θα με παρουν το πολυ σε δυο εβδομαδες και απο τοτε ακομα περιμενω... Να ξερεις παντως οτι οπου και να δουλεψεις σε αυτη την εταιρεια δεν θα ανηκεις στον ΟΤΕ αλλα θα εισαι νοικιασμενος απο εργολαβο. Ναι το γνωρίζω, Ote Plus και e-Value είναι ακριβώς αυτό το πράγμα. Και οι 2 δίνουν τα ίδια λεφτά, με μόνη διαφορά οτι η Οτε Plus εχει 6μηνες συμβάσεις και η e-Value έχει μηνιαίες.
plato Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Κι εγω ειχα παει σε μια απο τις "συνεντευξεις" που κανουν οι τυπαδες. Ηξερα εξαρχης οτι βρωμαει η υποθεση αλλα πηγα να δω τι παιζει. Μπαινουμε μεσα και μας κανει ενας τυπος παρουσιαση της εταιριας. Σε καποια φαση μεσα στα αλλα πεταει και το εξης: "Πελατης μας ειναι και η ΔΕΗ. Επικοινωνουμε με πελατες της σχετικα με χρωστουμενα προς την εταιρια". Μετα απο λιγο πεταει και κατι για καρτες τραπεζων και τα ρεστα. Προς το τελος κανουμε κι ενα ειδος τεστ, μια μπουρδα που παιζει μια ηχογραφημενη συνομιλια και πρεπει να σημειωνεις στοιχεια σε μια καρτελα στον υπολογιστη. Πριν βγουμε απο την αιθουσα για να αρχισουν μετα οι προσωπικες συνεντευξεις ρωταει αυτος για αποριες και ερωτησεις που τυχον εχουμε (μας ειχε ενημερωσει ηδη για τις τρεις κι εξηντα που πληρωνουν το μηνα. Στην κυριολεξια τρεις κι εξηντα μιας και ηταν για εξαωρα-πενθημερο 368 ευρω). Και τον ρωταω. Δηλαδη ειστε εισπρακτικη εταιρια για να μου λες οτι θα παιρνω τον κοσμακη και θα του λεω οτι χρωσταει και θα του κοψουν το ρευμα. "Ειμαστε σοβαρη εταιρια" μου λεει. "Μας εχουν βγαλει κακο ονομα διαφορες εταιριες που μπηκαν τελευταια στο χωρο. Σε εμας μετραει πρωτα η ευγενια προς τους πελατες". Και υπερηφανευοταν μαλιστα οτι παρεχουν και ασφαλεια. Ακουστε κοσμε! Οι ανθρωποι μας κανουν την τιμη να παρεχουν ΚΑΙ ασφαλεια. Ουαου! Τι εταιριαρα ειναι αυτη; Να τρεξουμε να προλαβουμε καμια θεση... Επιμενω και τον ξαναρωταω. Δηλαδη μπορουμε να διαλεξουμε αν θα ειμαστε στην τεχνικη εξυπηρετηση, στις πληροφοριες καταλογου ή σε υπηρεσια εισπρακτικης; "Οπου χρειαστει και εχει αναγκη η εταιρια" μου απανταει και συνεχιζει να μου τσαμπουναει κατι μπουρδες περι ρευστοτητας των αναγκων στην αγορα, που οι συνθηκες ειναι ευμεταβλητες και οπου χρειαστει κι αηδιες. Η e-value ανηκει στον ομιλο του Cosmote, ο οποιος κοσμοτε μεσα στην κριση βγαζει πανω απο 600 εκατομμυρια καθαρα κερδη το χρονο (συμφωνα με οσα ανακοινωνει η ιδια η εταιρια) και ειναι η νουμερο 1 εταιρια σε κερδη στην Ελλαδα πατωντας κατω σαν σκουληκια κατι Ακτωρ και λοιπους (απλα για να καταλαβουμε για τι ειδους κονομα μιλαμε). Σε αυτους λοιπον για να πηγαινα να δουλεψω για τρεις κι εξηντα θα επρεπε να πειναω και να εχω φτασει να ζητιανευω στους δρομους. Και παλι για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω αν θα το εκανα. Πηγα να δω τι ειδους ... μπιπ... ειναι. Και ειναι πολυ μεγαλοι ΜΠΙΠ!!! Εγω θα προτεινα μονο σε οσους ειναι απολυτως απελπισμενοι να πανε σε κατι τετοιους αν ειναι αναγκασμενοι. Αυτοι που εχουν φτασει στο απολυτο τελμα. Αλλιως φτυστε τους στα μουτρα αν εχετε τη δυνατοτητα. ΥΓ. Εφυγα φυσικα πριν καν γινει συνεντευξη αφου του ειπα δυο ακομη πραγματακια του τυπου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα