Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εχω ενα μικροπροβληματισμο και θελω να μου πειτε αν θεωρειται σωστη την αντιμετωπιση του....

Τελειωσα το φανταρικο κι επεστρεψα στη σχολη μου καθως χρωσταω καποιο μικρο αριθμο μαθηματων...ο μονος γνωστος που βρηκα ηταν ενας παλιοφιλος που καναμε παρεα σχεδον απο τη χρονια εισαγωγης στη σχολη(τα αλλα παιδια που ειμασταν κλικα είτε τελειωσαν τη σχολη είτε εργαζονται είτε είναι στρατο κι ετσι δεν εχω επαφη μαζι τους)αλλο αυτο το συγκεκριμενο ατομο παρατηρω οτι με γραφει κανονικα.. στα διαλλειματα που αλλοτε συζητουσαμε...τωρα καθεται κι ασχολειται με το κινητου..εχει κοπελα αλα δε νομιζω να ειναι αυτο εμποδιο στην επικοινωνια μας καθως διοτι την ειχε απο παλια και βγαιναμε κι ολοι μαζι...τον παιρνω τηλ. για καφε και το εχει παντα κλειστο..οταν το ρωταω γτ δεν το σηκωνεις κλασικα μου απανταει δεν το ακουσα ή το ειχα στο αθορυβο...βασικα με αυτα μου δινει να καταλαβω οτι ειναι ζαμανφου ...εχω πεισθει πως πρεπει να μην ασχοληθω αλλο μαζι του και να κανω μια νεα αρχη με νεες γνωριμιες...τι λέτε ,πράττω σωστά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...