doctorkostis Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Για καποιο λογο στο σκρουτζ η τιμη του νεξους 4 παραμενει στα 280€, δεν ξερω αν εχω χασει κανα επεισοδιο. Με αυτη τη διαφορα τιμης, εννοειται optimus G. Στα ~280€, nexus 5 στα 289.
eddie1996 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Για καποιο λογο στο σκρουτζ η τιμη του νεξους 4 παραμενει στα 280€, δεν ξερω αν εχω χασει κανα επεισοδιο. Με αυτη τη διαφορα τιμης, εννοειται optimus G. Στα ~280€, nexus 5 στα 289. Και εγώ αυτό τον λόγο αναρωτιέμαι!!
mageironi Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ Π.Χ S2,S3,S4 ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ OPTIMUS G. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕΙΤΟΥΡΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΜΕ ΣΥΡΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SMARTPHONE. ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙ(ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΤΑΣ ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ) ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ...; ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΣΗΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ Η ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ Η ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ...
haHa Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ Π.Χ S2,S3,S4 ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ OPTIMUS G. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕΙΤΟΥΡΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΜΕ ΣΥΡΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SMARTPHONE. ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙ(ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΤΑΣ ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ) ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ...; ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΣΗΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ Η ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ Η ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ... Λογικα απαντηση με συρσιμο σου βγαζει οταν ηταν κλειδωμενο το κινητο, πχ στην τσεπη σου ή γενικοτερα δεν το χρησιμοποιουσες, ενω απαντηση με κουμπι σου βγαζει οταν χρησιμοποιουσες εκεινη την ωρα το κινητο(αρα δεν ηταν κλειδωμενο), πχ οταν εγραφες ενα μηνυμα, εκανες browsing κλπ.
kataramenos32 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ Π.Χ S2,S3,S4 ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ OPTIMUS G. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΕΙΤΟΥΡΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΜΕ ΣΥΡΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SMARTPHONE. ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙ(ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΤΑΣ ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ) ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ...; ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΣΗΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ Η ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ Η ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ... Ποτε μα ποτε δεν γραφουμε κεφαλαια.Ειναι κουραστικο,ενοχλητικο και φαινεται σαν να φωναζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα