Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια τι "bulk" λετε και πατε και αγοραζετε, εδω σε BULK επεξεργαστες ειναι στραβα/ΣΠΑΣΜΕΝΑ τα pins, να τρελενεσαι ειναι, μα τι πατε και κανετε....!!!

Τώρα μου έκανες την καρδιά περιβόλι....τι να κάνω να την τραβήξω βιντεο καθώς την στήνω

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα αν έχεις πρόβλημα θα την πας πίσω χωρίς μα και μου, το θέμα είναι να γλιτώνεις χρόνο και κόπο (που θα φας να την στήσεις).

Δημοσ.

Ρε παιδια τι "bulk" λετε και πατε και αγοραζετε, εδω σε BULK επεξεργαστες ειναι στραβα/ΣΠΑΣΜΕΝΑ τα pins, να τρελενεσαι ειναι, μα τι πατε και κανετε....!!!

Οι intel δεν εχουν Pins :P :P :devil: :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Ζήτα τα λεφτά σου πίσω.

Είναι υποχρεωμένοι να σου τα δώσουν, αν τους πιέσεις...

Δημοσ.

Παιδιά χθες το βράδυ επειδή ο παλιός έκανε κόλπα ...αναγκάστηκα και την έστησα....ευτυχώς το μηχάνημα άναψε και φαίνεται Jet...

Δημοσ.

Aυτοι που πετυχα εγω πριν 2 χρονακια --3 διαφορετικοι-- ειχαν ;)

Απο το socket 478 εχουν να βγαλουν επεξεργαστη με Pins οι της Intel.

• Like 3
Δημοσ.

Aντε παλι... Σου ειπα τι επεξεργαστη πηγα να παρω και εβγαλες το συμπερασμα σου?

Socket PM45 εχω στο λαπτοπ και ειχαν Ρ8400-Ρ8600 και Τ9300 (νομιζω οτι ειχε υπαρξει και θεμα εδω και το ειχα γραψει και εκει τοτε...).... και στην τελικη ενα πιθανο σεναριο ανεφερα, αν θες ας ειναι στην μητρικη τα σπασμενα πινς (οχι για το συμφορουμιτη δηλαδη, γενικα λεμε) εκει κολλησες τωρα;

Δημοσ.

Aντε παλι... Σου ειπα τι επεξεργαστη πηγα να παρω και εβγαλες το συμπερασμα σου?

Socket PM45 εχω στο λαπτοπ και ειχαν Ρ8400-Ρ8600 και Τ9300 (νομιζω οτι ειχε υπαρξει και θεμα εδω και το ειχα γραψει και εκει τοτε...).... και στην τελικη ενα πιθανο σεναριο ανεφερα, αν θες ας ειναι στην μητρικη τα σπασμενα πινς (οχι για το συμφορουμιτη δηλαδη, γενικα λεμε) εκει κολλησες τωρα;

γιατι αρπαζεσαι?συζητηση κανουμε.εξου και το spoiler.

δεν καταλαβα οτι μιλουσες για επεξεργαστες για Laptop.

τωρα,το bulk....στους επεξεργαστες 2 συσκευασιες εχει.

tray που ειναι χωρις το κουτι του-ψυχτρα και με εναν χρονο εγγυηση και τους boxed που ειναι με την ψυχτρα και 3 χρονια.

bulk τα βαφτιζει το μαγαζι που τα πουλαει.

• Like 2
Δημοσ.

Δεκτο το 1ο (καθαρα χιουμοριστικο) σου σχολιο αλλά απο την επιμονη φαινεται μια προσπαθεια να μου την πεις χωρις να εχω δωσει καποιο δικαιωμα, ενω ακομα και σημερα θα μπορουσα να πετυχω επεξεργαστη με pins στα μαγαζια, οσο για τα υπολοιπα που "παρεξηγησες", ας πουμε δεν ανεφερα καν οτι επροκειτο περι Intel ..! Αλλά το θεμα ειναι το εξης:

To "Bulk" του ΠΛΑΙΣΙΟΥ συγκεκριμενα ειτε αφορα το ενα ειτε το αλλο (εγω εκεινη την φορα μονο "γυμνους" τους πετυχα παντως) σε καθε περιπτωση προκειται για τεμαχια που εχουν περασει απο "διάφορα" σταδια, ειτε απλη "αφαιρεση" απο ετοιμη συνθεση, ειτε επιστροφη για σερβις, ειτε... ειτε... Απο το συγκεκριμενο μαλιστα παντα καταστημα εχω πετυχει και DOA "καινουργια" προϊοντα που δεν ηξεραν ουτε τι εχουν ουτε τι να τα κανουν, ουτε και τι να κανουν με εμενα που τραβαγα τα ζορια (ουτε καν τι να κανουν με την εγγυηση αμεσης αντικαταστασης σε περιπτωση DOA εντος 7 ημερων απο την αγορα, οταν ειχα ξαναμπει στο καταστημα με το προϊον εντος 70 λεπτων!). Δεν εχει λοιπον να κανει ουτε με το θεμα intel ή οχι, ουτε λαπτοπ ή οχι, ουτε καν tray ή box! Eχει να κανει καθαρα με το οτι δε θα εμπιστευομουν ΤΙΠΟΤΑ πανω στο οποιο εχει απλωσει χερι ο οποιοσδηποτε δουλευει σε αυτο το μαγαζι (και πραγματικα μια φορα κι εναν καιρο ηξερα εναν τεχνικο σε συγκεκριμενο κατάστημά τους που ο ανθρωπος ηταν ο μονος γενικα σχετικος που εχω συναντησει σε οποιοδηποτε καταστημα και τον εδιωξαν και πηγε σε καταστημα Γερμανος, ισως επειδη τον πληρωναν κανα 300αρι παραπανω...)

Η συμπεριφορα τους στο παρον θεμα δειχνει οτι δεν εχουν αλλαξει σταση, πιθανολογω λοιπον με αρκετη ασφαλεια (κανενας δεν φτιαχνει το after sales αν δεν εχει πρωτα σωστο pre-sales!) οτι δε θα εχουν αλλαξει (κατα)σταση ουτε στο θεμα των "bulk".

Δημοσ.

Ισχύει το περι στραβωμένων pins σε επεξεργαστές φορητών από το απαίσιο.

Εν έτη 2010-2011 έκανα 3 παραγγελίες και οι 3 επεστράφησαν πίσω γιατί ήταν είτε κομμάτια used, είτε κομμάτια που τα πήραν από τον κουβά.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο τότε υπεύθυνος καταστήματος του Συντάγματος στην τελευταία παραγγελία, προσπαθούσε να ισιώσει τα πινάκια και όταν το κατάφερε (μερικώς), μετά δε μπορούσε να ξεκολλήσει το αυτοκόλλητο με το barcode που τα σαϊνια είχαν κολλήσει στο core die του απο πάνω. Φυσικά ήταν και η τελευταία φορά που αγόρασα (ή μάλλον που προσπάθησα να αγοράσω) κάτι από εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...