sonyxp Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Καλησπέρα και καλό μήνα Έχω πάθει κράμπα και δεν μπορώ να κουνήσω απότομα το κεφάλι μου από την μια μεριά, λογικά την κράμπα την έπαθα επειδή είχα καιρό να 'γυναστώ' και τώρα που ξεκίνησα το βολευ πάλι τραυματίστηκα. Αυτό που βασικά θέλω να ρωτήσω είναι αν κάνει να τεντώνομαι από την μεριά που πονάω, μήπως αυτό ξέρω γω θα βοηθήσει να φύγει; ΑΤΜ (at the moment) κρατάω λίγο στραβά το κεφάλι από την άλλη μεριά για να μην πονάω. Τι συμβουλεύετε?
Star_Light Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Καλησπέρα και καλό μήνα Έχω πάθει κράμπα και δεν μπορώ να κουνήσω απότομα το κεφάλι μου από την μια μεριά, λογικά την κράμπα την έπαθα επειδή είχα καιρό να 'γυναστώ' και τώρα που ξεκίνησα το βολευ πάλι τραυματίστηκα. Αυτό που βασικά θέλω να ρωτήσω είναι αν κάνει να τεντώνομαι από την μεριά που πονάω, μήπως αυτό ξέρω γω θα βοηθήσει να φύγει; ΑΤΜ (at the moment) κρατάω λίγο στραβά το κεφάλι από την άλλη μεριά για να μην πονάω. Τι συμβουλεύετε? Οι γιατροί ειναι οι κατάλληλοι για να σε συμβουλέψουν. Εγω εκεινο που συμβουλεύω για να μην πάθει κανεις αυτα που έπαθες (οπως και το έχω κάνει σε άλλο θρεντ) ειναι αν εισαι αγυμναστος να ξεκινησεις παρα πολυ σιγά για 1-2 μήνες στην αρχη. Μην παρασύρεσαι απο άτομο που βρισκεται σε άλλο επιπεδο γιατι πιθανον να τα βλέπει διαφορετικά τοσο καιρο που γυμνάζεται. Και επισης το άλλο το γραφω στην υπογραφη μου ... θεωρω απαραδεκτο κάποιος να μη γυμνάζεται εστω και 2-3 φορες την εβδομάδα τα δεν εχω χρονο και αυτα ειναι δικαιολογιες ΥΓ Εδω εγώ και τα φιλαράκια μου που γυμναζόμαστε χρόνια ειχαμε πάει να παιξουμε μπάσκετ και ο ένας ανέπαθε ριξη χιαστών στο γόνατο. Αμα παίζεις σαν το γίδι ή πάς αποτομα μπορει να τραυματιστείς. 1
pho Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Αυτό που έχεις φίλε μου ονομάζεται μυικός σπασμός (με πολύ επιφύλαξη καθότι δια γνώσεις από το net είναι λίγο δύσκολα). Σου το λέω γιατί η δουλειά μου είναι αυτή ... Ζεστά επιθέματα, ζεστό μπάνιο, θερμαντική voltaren, ίσως μυοχαλαρωτικά, ίσως αντιφλεγμονώδη, μαλάξεις και σίγουρα υπομονή μέχρι να περάσει
sonyxp Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Είμαι καλύτερα αλλά δεν έχει φύγει εντελώς... Διάβασα αυτό το Post http://www.insomnia.gr/topic/433850-%CF%80%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-counterpain-voltaren-%CF%84%CE%B9-%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5/ Θα εφαρμόσω 1-2 πράγματα από αυτά που λέει, είναι όμως ασφαλές να κάνω διατάσεις;;; μην τραυματιστώ χειρότερα;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα