Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει ενα μονο καλωδιο ρευματος το οποιο ταιριαζει και στην οθονη και στο τροφοδοτικο. Πρεπει να μπει καπου συγκεκριμενα; Μπορω να αγορασω ακομα ενα τετοιο καλωδιο ρευματος και να το συνδεσω στην αλλη συσκευη;

Ειναι αυτο με τα 3 pins τα χοντρα.

Δημοσ.

κάτι σαν αυτό ?

Ναι αυτο.

Επικοινωνεις μαζι τους

Θα το κανω. Απλα σημερα ειναι αργια, και θελω να κανω ενα format. Μπορω να βαλω το καλωδιο ρευματος απο τον δικο μου υπολογιστη στον καινουριο; Δε θα εχω καποιο θεμα, ετσι;

Ταιριαζουν ολα; Πρεπει να κοιταξω τα σχετικα με τις αποληξεις;

Απόληξη 1 Schuko
Απόληξη 2 c04 female
Δημοσ.

Ναι αυτο.

Θα το κανω. Απλα σημερα ειναι αργια, και θελω να κανω ενα format. Μπορω να βαλω το καλωδιο ρευματος απο τον δικο μου υπολογιστη στον καινουριο; Δε θα εχω καποιο θεμα, ετσι;

Ταιριαζουν ολα; Πρεπει να κοιταξω τα σχετικα με τις αποληξεις;

Απόληξη 1 Schuko
Απόληξη 2 c04 female

Είναι ειδικό καλώδιο που εμπεριέχει φύλλα τιτανίου για αποκοπή συχνοτήτων βαθέους πεδίου. Πρέπει να περιμένεις να στο στείλουν και μάλιστα σε ειδική συσκευασία μονωμένη από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Είναι το κλασσικό απλό καλώδιο. Αν κοιτάξεις στο σπίτι σου θα βρεις μπολικα τέτοια που όλα κάνουν

• Like 1
Δημοσ.

Τοτε θα κανω την δουλεια μου σημερα και θα περασω αυριο απο το μαγαζι για να μου το δωσουν.

Ευχαριστω!

(Τωρα που το σκεφτομαι ισως εχω τετοιο καλωδιο, απο κατι παλια λαπτοπ, θα ψαξω..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...