tmack Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά!! Εχω ξεκινήσει αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής για strength και cardio.Είναι λίγο παλούκι στην αρχή άλλα θα καταλάβετε την διαφορά! Ειναι σαν crossfit άλλα χωρίς όργανα γυμναστικής.Θα σας στείλω το πρόγραμμα της 1ης εβδομάδας και θα στείλω και των υπολοίπων αν βλέπω ότι σας αρέσει και ενδιαφέρεστε! Freeletics.pdf 1
pho Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Για στείλε μου να το τσεκάρω!!! Sent from my iPhone using Insomnia
caution Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δύο επισημάνσεις: 1) το "strength και cardio" μεταφράζεται. 2) το thread που μυρίζει ιδρώτα σε περιμένει.
tmack Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Έχω βάλει ένα συνημμένο αρχείο pdf ! Αν δεν μπορείς να το δεις πες μου να στο στείλω σε μήνυμα
4saken Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Είχα ανοίξει θέμα πριν μερικούς μηνες!κατέβασε και το app που είναι για 5 βδομάδες free! Είναι αρρώστια το freeletics!
tmack Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Έγινε Caution! το μεταφέρω εκεί! 4saken Έχει αγοράσει όλο το πρόγραμμα ένα φιλαράκι! και είπα να το μοιραστώ μαζί σας! Πραγματικά είναι φοβερό! Έχω κολλήσει κι εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα