Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Χτες αγόρασα το ZTE Blade V και δεν συνδέεται με τίποτα με το wifi μου. Γενικά έχω μαύρα μεσάνυχτα από κινητά και δη smartphones καθώς είναι το πρώτο μου. Βέβαια, από ότι έβλεπα από φίλους, δεν είναι και πυρηνική φυσική, απλά έτυχε σε εμένα να βγάλει τη ψυχή.kuuf.png

To router μου (linksys WAG200G) είναι φρεσκό resetαρισμένο και ρυθμισμένο από τεχνικό. Το λαμπάκι του wireless ανάβει κανονικά. Έχω αλλάξει τα κανάλια του wireless από το 8 μέχρι και το 12, έχω αλλάξει σε wep/wap κλπ, έχω αλλάξει κωδικούς, έχω βάλει την ip σε static, και έχω προσπαθήσει να ανοιξω το interface του router μου από το κινητό (και όλα αυτά ταυτόχρονα και χώρια).. Εν ολίγοις, τζίφος. Έχω πιάσει να διαβάσω κάτι άρθρα περί reverse teethering και κάτι όρους που δεν έχω ξαναματαδεί ποτέ μου. Δεν έχω βγάλει άκρη. Εν αρχή δεν ήθελα να παραδεχτώ την ήττα μου. Είπα στον εαυτό μου πως είμαι μια νέα δυναμική και έξυπνη γυναίκα, αλλά ουχί.. δεν βγάζω άκρη.

Προτείνετε ιδεές και μοιραστείτε με μια πελαγωμένη (και ανίδεη) χρήστρια τη λύση σας, αν είχατε παρόμοια εμπειρία.. Ευχαριστώ!

 

Υ.Γ. αν δεν βρω λύση, λέω αύριο να το πάρω στα χεράκια μου και να το πάω στον Κωτσόβολο από όπου το πήρα, μπας και με λυπηθεί κανείς και το διορθώσει.. 3i0k.jpg

Please..help me!

Δημοσ.

Λογικά πρέπει να έχεις το doa δηλαδή αυτή την εγγύηση με τις 7 ημέρες από την ημέρα αγοράς! Εάν την έχεις αυτή την εγυήση πήγαινε στο μαγαζί από εκεί που το πήρες και να πάρεις καινούργια χωρίς καμιά επιβάρυνση επιπλέον!

 

Τώρα άμα θες δοκίμασε να δεις εάν μπαίνει σε άλλο ρουτερ κάποιου γείτονα κτλ. Εάν δεν μπαίνει ούτε εκεί τότε θέλει αντικατάσταση συσκευής.

Δημοσ.

Δηλαδή δεν υπάρχει καμία λύση;

Σου είπα. Δοκίμασε να δεις εάν μπαίνει σε άλλο ρουτερ κάποιου γείτονα κτλ. Εάν δεν μπαίνει ούτε εκεί τότε θέλει αντικατάσταση συσκευής.

Δημοσ.

Λοιπόν, πηγα στον Κωτσοβολο και δοκιμάσαμε να δουμε αν μπαινει στο wifi του καταστήματος και έμπαινε κανονικότατα.. Τι άλλο μπορεί να φταίει; Λάθος ρύθμιση ρουτερ ή απλά να πάω να αγοράσω ένα άλλο; και αν ναι ποιο; Και αν ναι, πόσο πάνε τα ρουτερ και πως θα βρω πως να το ρυθμίσω σωστα;;; Προβλημα στο πρόβλημα!

Δημοσ.

Εφοσον πηγες στον Κωτσοβολο και δουλευε εκει, πλεον μενει να δοκιμασεις (οπως προτεινε και ο φιλος παραπανω) και σε 2-3 ακομα router (απο φίλους-φιλες) και θα ειναι ακομα καλυτερα εαν αυτα τα router ειναι διαφορετικο μοντελο από το δικο σου (wag200g).

 

Επισης (αν και φανταζομαι οτι θα το εχεις ηδη κανει) δοκιμασει αν μπορεις να συνδεσεις οποιαδηποτε αλλη συσκευη μεσω WiFi στο router σου ωστε να αποκλεισουμε λαθασμενες ρυθμισεις ή ελαττωματικο wifi module στο router.

 

Τυχαινει καποιες φορες μερικες συσκευες να μην ειναι συμβατες με καποια router. Μου ειχε τυχει τετοια περιπτωση περυσι στην Αγγλια με το bb z10 μιας φιλης και tp-link router.

 

Αν λοιπον δεις οτι συνδεεται απροβληματιστα στο wifi των αλλων router (δοκιμασε 2-3) τοτε μαλλον επεσες στην περιπτωση.

Και ειτε αλλαζεις router ειτε γυριζεις τη συσκευη στον Κωτσοβολο και παιρνεις καποια αλλη.

Δημοσ.

To router μου (linksys WAG200G) είναι φρεσκό resetαρισμένο και ρυθμισμένο από τεχνικό. Το λαμπάκι του wireless ανάβει κανονικά. Έχω αλλάξει τα κανάλια του wireless από το 8 μέχρι και το 12, έχω αλλάξει σε wep/wap κλπ, έχω αλλάξει κωδικούς, έχω βάλει την ip σε static, και έχω προσπαθήσει να 

 

Ο τεχνικός σου το ρύθμισε στο σπίτι; Ελεγξες μήπως έχει εργοποιήσει το mac filter;  Link.png Site: WAG200G Manual σελίδα 15.

 

Έχεις συνδέσει άλλη ΝΕΑ wifi συσκευή (πχ άλλο κινητό tablet η λαπτοπ από φίλο σου) στο router με επιτυχία;

Δημοσ.

Όχι δεν υπάρχει άλλος φορητός υπολογιστής στο σπίτι, όσο για τη δοκιμη σε άλλο ρούτερ θα γίνει αύριο..

Ο τεχνικός μου το ρύθμισε μέσω τηλεφώνου, είναι προσωπικός μου φίλος, και μου έδινε οδηγίες. Το έχω ξανακάνει στο παρελθόν χωρίς πρόβλημα. Απλά ήθελα να σιγουρεψω πως είναι σωστα οι ρυθμίσεις του wireless. Θα με ρωτήσετε γιατί δεν τον ξεκουνάω να έρθει να τα δει..δεν ήθελα να τον μπλέξω με αυτά χωρίς να έχω πάρει 2-3 γνώμες. Οι ρυθμίσεις είναι 10 πράγματακια, έχω δοκιμάσει παραλλαγές και συνδιασμούς με κανάλια,mac addresses, passwords,modes κλπ, αλλα ούτε χωρίς κωδικό δεν μπαίνει στο wifi το κινητό.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω ακούσει κατά καιρούς και διαβάσει ότι κινητά της Samsung δεν μπορούν να συνδεθούν σε συγκεκριμένα ρουτερ (Wi-Fi), δεν ξέρω όμως κατά πόσο ισχύει το ίδιο και για την εταιρεία της ZTE.

Δημοσ.

Έχω ακούσει κατά καιρούς και διαβάσει ότι κινητά της Samsung δεν μπορούν να συνδεθούν σε συγκεκριμένα ρουτερ (Wi-Fi), δεν ξέρω όμως κατά πόσο ισχύει το ίδιο και για την εταιρεία της ZTE.

Φίλε μου αυτό που λες δεν ισχυεί και τόσο πολύ. Πρέπει να έχεις πολύ παλιό ρούτερ για να μην μπαίνει στο κινητό σου.

Δημοσ.

Λόγω του προβληματος μου, συντάντησα πολλά bulletins με παρόμοιο πρόβλημα. Η ίδια η εταιρία έχει δηλώσει πως κάποια routers είναι μη συμβατά.

Πάντως άσχετο, για κάθε ενδιαφερόμενο.. Η μπαταρία του κινητού είναι ανεπανάληπτη..χωρίς να ανοίξετε wifi κρατάει σίγουρα 5 μέρες. Με μέτρια χρήση (μουσική,μηνύματα και 2-3 τηλεφωνήματα) είμαι στο 45% και το φόρτισα τη Τρίτη!

Δημοσ.

Λόγω του προβληματος μου, συντάντησα πολλά bulletins με παρόμοιο πρόβλημα. Η ίδια η εταιρία έχει δηλώσει πως κάποια routers είναι μη συμβατά.

Πάντως άσχετο, για κάθε ενδιαφερόμενο.. Η μπαταρία του κινητού είναι ανεπανάληπτη..χωρίς να ανοίξετε wifi κρατάει σίγουρα 5 μέρες. Με μέτρια χρήση (μουσική,μηνύματα και 2-3 τηλεφωνήματα) είμαι στο 45% και το φόρτισα τη Τρίτη!

 

Έχω πάρει το blade V εδώ και δύο εβδομάδες περίπου και δεν έχω συναντήσει πρόβλημα σε σύνδεση μέχρι τώρα. Το έχω δουλέψει σε 7-8 ασύρματα δίκτυα, δεν έχω όμως ιδιο ρούτερ με το δικό σου να δοκιμάσω.

Μπορείς σε παρακαλώ να παραθέσεις κάποιο link σχετικά με την δήλωση της εταιρείας που αναφέρεις γιατί με ενδιαφέρει και εμένα;

Δημοσ.

Έχω πάρει το blade V εδώ και δύο εβδομάδες περίπου και δεν έχω συναντήσει πρόβλημα σε σύνδεση μέχρι τώρα. Το έχω δουλέψει σε 7-8 ασύρματα δίκτυα, δεν έχω όμως ιδιο ρούτερ με το δικό σου να δοκιμάσω.

Μπορείς σε παρακαλώ να παραθέσεις κάποιο link σχετικά με την δήλωση της εταιρείας που αναφέρεις γιατί με ενδιαφέρει και εμένα;

hcee.png

Δημοσ.

ΟΚ ευχαριστώ, εγώ το εψαχνα στο site της zte.

Ελπίζω να λύσεις το πρόβλημά και να ευχαριστηθείς το κινητό σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...