Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Advanced Warfare [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια το Ghosts βγηκε αποτυχια?

AΠοτυχια δε μπορεις να το πεις, γενικα υπαρχει η ταση να κραζονται τα νεα COD και να εκθειαζεται το προηγουμενο καθε χρονια.

Τα δικα μου θεματα ηταν οι μη "memmorable" πιστες, τα revenge spawns, και το κακο hit detection και οτι ενω υποσχεθηκαν εντυπωσιακο customizing στο χαρακτηρα, τελικα ηταν το λιγοτερο passable. Aπο την αλλη καταφερε σε μεγαλο βαθμο να εξαλειψη το campering που ειχε το BO2 σχεδον σε καθε πιστα.

Aσε που σε σχεση με το BO2 ελειπαν καποια social elements οπως recording του match, upload σε youtube κτλ.

Δημοσ.

AΠοτυχια δε μπορεις να το πεις, γενικα υπαρχει η ταση να κραζονται τα νεα COD και να εκθειαζεται το προηγουμενο καθε χρονια.

Τα δικα μου θεματα ηταν οι μη "memmorable" πιστες, τα revenge spawns, και το κακο hit detection και οτι ενω υποσχεθηκαν εντυπωσιακο customizing στο χαρακτηρα, τελικα ηταν το λιγοτερο passable. Aπο την αλλη καταφερε σε μεγαλο βαθμο να εξαλειψη το campering που ειχε το BO2 σχεδον σε καθε πιστα.

Aσε που σε σχεση με το BO2 ελειπαν καποια social elements οπως recording του match, upload σε youtube κτλ.

Αποτυχία μεγατόνων, τι να πρωτολέμε τώρα, η λίστα δεν θα τελειώσει.

Πάντως το CoD:AW μου φαίνεται καταπληκτικό.

Δημοσ.

Ωραίο φαίνεται και η ιστορία ενδιαφέρουσα όπως και οι απόψεις του χαρακτήρα που υποδύεται ο Κεβιν. Το βλέπουμε εαν πετυχαίνει η Δημοκρατία στην Αίγυπτο και γενικά σε Μουσουλμανικές χώρες ,αλλα και σε χώρες της Αφρικής μη Μουσουλμανικές. Δεν μπορεις να επιβάλεις δημοκρατία σε αυτον που εχει μάθει απο μικρός να μισει ομοφυλόφιλους, αλλόθρησκους ,γυναίκες κ.τ.λ

• Like 1
Δημοσ.

Call of Duty: Advanced Warfare For PS3/X360 Not Being Developed By Sledgehammer

Sledgehammer Games will be solely focused on developing the current/next-gen version of Call of Duty: Advanced Warfare, while another of Activision's oeuvre of studios will be handling the PlayStation 3 and Xbox 360 versions of the game, according to Game Informer's latest cover story.

"PlayStation 3 and Xbox 360 owners don't have to worry about Activision forgetting them, as Advanced Warfare will be brought to the last generation of consoles as well," Game Informer confirms in its extensive Call of Duty: Advanced Warfare spread.

"Sledgehammer will not be handling the development, however. Activision has yet to announce the studio behind these versions of the game."

It's thought that Transformers: War for Cybertron/Fall of Cybertron developer High Moon Studios could be working on porting Sledgehammer's Call of Duty to PS3 and Xbox 360, according to rumours that surfaced back in March.

• 2 μήνες μετά...
  • 2 χρόνια αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με το Call of duty advanced warfare στο ps3 εχω ξεκλειδωσει ολες τις φωτογραφιες που σε καθε κατηγορια φωτογραφιων εδινε απο ενα κομματι στολης στα μισα μου εδωσε στα αλλα μισα οχι.ξερει κανεις πως θα παρω τα κομματια που δεν μου εχει δωσει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...