Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

68 δάνεια? έτσι απλά?

Αυτό ακριβως ειναι που δεν ειδαν οι περισσότεροι. Ο τυπος είναι απίστευτο μυαλό και τους δούλεψε ψιλό γαζί. 68 δάνεια απο όλες τις τράπεζες απλά και ωραία. Και πολλά εν μέσω κρίσης.

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δε περιμενα να πεις κάτι καλύτερο.

ο άλλος τον λέει επαναστάτη κλέφτη, πραγματικα δε μπορω να τα διαβάζω αυτα, τι έκλεψε ? τους κλέφτες ? τους απατεώνες ? και που τα έδωσε ? δε νομιζω να πήρε καμμια βιλλα, πραγματικα εκνευριζομαι με τέτοιες απόψεις, κοιτάμε τη πάρτη μας και κρινουμε αφ' υψηλού, πετάμε την ατάκα χωρις να σκεφτουμε ! ΕΛΕΟΣ !!!!!

ποιος σε εκλεψε?...η τραπεζα?...Κοιτα.οι τραπεζες μπορει να μην ειναι οτι καλυτερο στην κοινωνια μας αλλα ΕΣΥ αποφασιζεις εαν θα μπλεχτεις μαζι τους.Εαν μπλεχτεις υπογραφεις καποια χαρτια με ορους.Εαν αυτα τα λες κλεψιμο ,μικρο το κακο,τα εχεις δεχτει και υπογραψει.

Τωρα εαν μιλας για τα δισεκκατομυρια που δινει το κρατος στις τραπεζες δεν φταινε οι τραπεζες.Το κρατος φταιει.Γιατι και εσενα εαν σου εδινε το κρατος πχ. 50 χιλιαρικα δεν θα ελεγες οχι.

• Like 2
Δημοσ.

ο άλλος τον λέει επαναστάτη κλέφτη, πραγματικα δε μπορω να τα διαβάζω αυτα, τι έκλεψε ? τους κλέφτες ? τους απατεώνες ? και που τα έδωσε ? δε νομιζω να πήρε καμμια βιλλα, πραγματικα εκνευριζομαι με τέτοιες απόψεις, κοιτάμε τη πάρτη μας και κρινουμε αφ' υψηλού, πετάμε την ατάκα χωρις να σκεφτουμε ! ΕΛΕΟΣ !!!!!

Σιγά μη τον κάνουμε και ήρωα! Αφού όπως φαίνεται μυαλό έχει, θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει για κάτι καλύτερο. Αφού διάλεξε τη λαμογιά σιγά μη του πω και μπράβο...

Αυτό ακριβως ειναι που δεν ειδαν οι περισσότεροι. Ο τυπος είναι απίστευτο μυαλό και τους δούλεψε ψιλό γαζί. 68 δάνεια απο όλες τις τράπεζες απλά και ωραία. Και πολλά εν μέσω κρίσης.

Απίστευτο μυαλό, συμφωνώ! Το χαράμισε να σκέφτεται πως θα κάνει απάτες και λαμογιές όμως...μπορούσε να κάνει πολύ καλύτερα πράγματα κατά τη γνώμη μου!

• Like 3
Δημοσ.

Εν ολίγοις δικαιώνεις μια παράνομη ενέργεια απλά και μόνο επειδή.....  υπάρχουν και άλλοι που παρανομούν;

Πραγματικά, πες μου ότι τρολλάρεις.

Δημοσ.

Kαλα εκανε! Δεν καταφερε και τιποτα απλα τους εκανε ρεζίλι με τα 68 δανεια...

Ηρωας ειναι για καποιους, για μας φυσικα και δεν ειναι. ισπανια - ελλαδα απεχουν σε χιλιομετρα.

Δεν μοιρασε ψωμάκι εδω δλδ οποτε δεν μας νοιαζει!

Απλα για ρεκόρ γκίνες καλος ειναι!

Το καπιταλιστικο συστημα οπως και το κομμουνιστικο δεν ψοφανε!

πεφτουν μονο απο μεσα!

Δημοσ.

οχι δε τρολλάρω καθόλου και το τι ειναι παράνομο είναι σχετικό, στο παρόν είσαι παράνομος και στην ιστορία μπορει μετέπειτα να χαρακτηριστείς ήρωας, επαναστάτης κλπ δε μιλάω για τη συγκεκριμένη περίπτωση μονάχα.

ένας κλέφτης μπορεί να χαρακτηριστεί ληστής-παράνομος-δολοφονος, 4-5 θα χαρακτηριστούν συμμορία, η βία των μαζών όμως αποτελεί ιστορία, δεν ειναι τραγικο αυτο ?

ζούμε σε έναν απίστευτο φαύλο κύκλο που διαιωνίζει αυτο το άδικο σύστημα, η μάζα ακολουθεί πάντα (τηλεόραση-οικογένεια και θρησκεία φροντιζουν γι αυτο) βλέπεις εδω η πιο απλη κομποστοποιημενη λογική πήρε τα χρηματα απο τη τράπεζα άρα ειναι κλέφτης και καλα να πάθει, να ψοφισει στη φυλακη, έτσι σκεφτόμαστε, δε πιστεύω σε ήρωες αλλα είμαι μαζί του καλα έκανε βγηκε απο τη σαπίλα που ζουμε υποταγμένοι και έκανε κάτι διαφορετικο, εμείς εκει σκλάβοι (και τον εαυτο μου βάζω μέσα) στη ρουτίνα μας και στη μανιχαιστικη αντιληψη των γεγονοτων.

επειδη παρατηρω σε καθημερινη βάση την απόλυτη υποκρισια αυτης της κοινωνίας και όλα ειναι ψευτικα και για τα φραγκα και τη καλη ζωη και ο καθενας τη πάρτη του, πρεπει να ανατραπει το καπιταλιστικο συστημα παραγωγης γιατι μας έχει κάνει λύκους και ακομα και τωρα που το βλέπετε απο κοντα, ήρθε η ευρωπαικη κεντρικη τραπεζα να μας ξεζουμισει, και στηριζετε αυτο το συστημα, μένετε στους τυπους "έκλεψε απο τράπεζα να πάει φυλακη", εμεις σκλάβοι μια ζωη και κάποιοι καλοπαιρνουν και εμεις εκει στους τύπους.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εκμεταλλεύτηκε παραθυράκια για να πάρει άπειρα δάνεια ώστε να τα δώσει στους δικούς του. Και όλο αυτό με απώτερο σκοπό να υλοποιηθεί στο μακρινό μέλλον ένα διαφορετικό σύστημα από το ήδη υπάρχον.

Με βάση το παραπάνω εσύ τον θεωρείς καλύτερο από αυτούς που αποκαλείς κλέφτες;

Εγώ προσωπικά θα εντυπωσιαζόμουν περισσότερο αν τα έδινε σε ανθρώπους που πεινάνε παρά σε ακτιβιστές.

επειδη παρατηρω σε καθημερινη βάση την απόλυτη υποκρισια αυτης της κοινωνίας και όλα ειναι ψευτικα και για τα φραγκα και τη καλη ζωη και ο καθενας τη πάρτη του, πρεπει να ανατραπει το καπιταλιστικο συστημα παραγωγης γιατι μας έχει κάνει λύκους και ακομα και τωρα που το βλέπετε απο κοντα, ήρθε η ευρωπαικη κεντρικη τραπεζα να μας ξεζουμισει, και στηριζετε αυτο το συστημα, μένετε στους τυπους "έκλεψε απο τράπεζα να πάει φυλακη", εμεις σκλάβοι μια ζωη και κάποιοι καλοπαιρνουν και εμεις εκει στους τύπους.

Καλά 'νταξ. Ζεις το όνειρο να πούμε. Ο άνθρωπος (από την ίδια την φύση του) είναι self-interest agent. Απλά τα πράγματα. Ούτε μας έχει κάνει έτσι κάποιο σύστημα, ούτε τίποτα.

Το άλλο το κομμάτι το έχεις καταλάβει λάθος. Παρανόμησε, διώκεται ποινικά και να δικαστεί επί τούτου. Ούτε να πάει στη φυλακή επειδή τα έβαλε με τράπεζα, ούτε οι νόμοι είναι άδικοι όταν προστατεύουν κάτι άλλο πέρα από εμάς.

Δημοσ.

ναι ρε φίλε γιατι δε κοίταξε τον εαυτούλη του (που και να το κανε μαγκια του για μενα) άντε κάντο εσυ αν έχεις τα κότσια ? θα ρίσκαρες ποτε εσυ τόσο πολυ για τα πιστεύω σου ? δε το νομίζω, για σκέψου το λιγάκι, δεν ειναι και λίγο αυτο που έκανε όσον αφορά τη προσωπικη του ηρεμια και ζωη

αλλα στην αρχαια ελλάδα άχρηστους θεωρούσαν όσουν τους ενδιέφεραν μονο τα ιδιωτικα πράγματα και οχι τα κοινα.

Δημοσ.

Εκμεταλλεύτηκε παραθυράκια για να πάρει άπειρα δάνεια ώστε να τα δώσει στους δικούς του. Και όλο αυτό με απώτερο σκοπό να υλοποιηθεί στο μακρινό μέλλον ένα διαφορετικό σύστημα από το ήδη υπάρχον.

Εγώ προσωπικά θα εντυπωσιαζόμουν περισσότερο αν τα έδινε σε ανθρώπους που πεινάνε παρά σε ακτιβιστές.

Καλά δε νομίζω να τα έδωσε και όλα στους δικούς του...τα 50000€ πχ δε πιστεύω ότι τα έβγαλε από το πινγκ πονγκ! :P

Δημοσ.

οχι δε τρολλάρω καθόλου και το τι ειναι παράνομο είναι σχετικό, στο παρόν είσαι παράνομος και στην ιστορία μπορει μετέπειτα να χαρακτηριστείς ήρωας, επαναστάτης κλπ δε μιλάω για τη συγκεκριμένη περίπτωση μονάχα.

ένας κλέφτης μπορεί να χαρακτηριστεί ληστής-παράνομος-δολοφονος, 4-5 θα χαρακτηριστούν συμμορία, η βία των μαζών όμως αποτελεί ιστορία, δεν ειναι τραγικο αυτο ?

ζούμε σε έναν απίστευτο φαύλο κύκλο που διαιωνίζει αυτο το άδικο σύστημα, η μάζα ακολουθεί πάντα (τηλεόραση-οικογένεια και θρησκεία φροντιζουν γι αυτο) βλέπεις εδω η πιο απλη κομποστοποιημενη λογική πήρε τα χρηματα απο τη τράπεζα άρα ειναι κλέφτης και καλα να πάθει, να ψοφισει στη φυλακη, έτσι σκεφτόμαστε, δε πιστεύω σε ήρωες αλλα είμαι μαζί του καλα έκανε βγηκε απο τη σαπίλα που ζουμε υποταγμένοι και έκανε κάτι διαφορετικο, εμείς εκει σκλάβοι (και τον εαυτο μου βάζω μέσα) στη ρουτίνα μας και στη μανιχαιστικη αντιληψη των γεγονοτων.

παλι κοιτας λαθος.Δεν διαφωνω οτι εδω που φτασαμε κτλ μας κυβερνουν ουσιαστικα μεγαλες τραπεζες και τραπεζιτες αλλα δεν φταινε αυτες για αυτο.φταιει αυτος που ψηφισες (δεν μιλαω προσωπικα,μιλαω για την πλειοψηφια του ελληνικου λαου που τοσα χρονια ψηφιζε τα δυο κομματα) και μια μερα τους ειπε ,ΕΛΑΤΕ,δωστε μου τοσα χρηματα και παρτε την χωρα και κυβερνηστε την.

η τραπεζα και οι μεγαλοτραπεζιτες που ειναι φυσικα γνωστων συμφεροντων οι περισσοτερες αλλο που δεν θελουν.Το προβλημα ειναι η τραπεζα στο τελος αλλα δεν φταιει αυτη,φταιει αυτος που ψηφισες και σε ΕΔΩΣΕ εκει.

Δημοσ.

Aυτο που κανουν και οι πολιτικοι.

Αυτο δεν εχουν καταλαβει.

νομιζουν οτι ανθρωποι σαν τον ισπανο τους απειλουν την καπιταλιστικη ευημερια αλλα στη πραγματικοτητα απειλειται απο τις αποφασεις των βασιλο-γαλαζοαίματων

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε υπάρχουν άνθρωποι που ξεφεύγουν από τη μιζέρια και τη σκλαβιά που λες γιατί έχουν ένα ιδανικό και προσπαθούν σκληρά για να το κατακτήσουν, κάνουν πολύ καλά αυτό που τους αρέσει, είναι γενικά αποδεκτοί και άξιοι θαυμασμού προσφέροντας παράλληλα και στους συνανθρώπους τους και πρακτικά και δίνοντας το καλό παράδειγμα! Με τον συγκεκριμένο τύπο δεν βλέπω τίποτα από όλα αυτά, ούτε αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ας πούμε...

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ήρωες και ήρωες που όχι μόνο δεν ήταν παράνομοι, αλλά ήταν ο ορισμός του ενάρετου και νομοταγή ανθρώπου. Εκτός κι εάν εσύ δεν θεωρείς ήρωες αυτούς που ανέφερα, αλλά έναν τύπο που έκλεψε λεφτά. Τι να πει κανείς.......

Δημοσ.

αν ηθελε να βοηθησει ας κατεβαινε στη πολιτικη και ας παλευε για ενα καλυτερο αυριο νομιμα αν ο λογος του ειναι σωστος και λογικος ο λαος θα τον ακολουθησει. το να κλεβει ασυστολα για να χρηματοδοτήσει τα φιλαρακια με τα "αγνα ιδανικα" τον κανει ιδιο μουτρο με τους πολιτικους που επετρεψαν στις τραπεζες να φτασουμε εδω που φτασαμε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ναι ρε φίλε γιατι δε κοίταξε τον εαυτούλη του (που και να το κανε μαγκια του για μενα) άντε κάντο εσυ αν έχεις τα κότσια ? θα ρίσκαρες ποτε εσυ τόσο πολυ για τα πιστεύω σου ? δε το νομίζω, για σκέψου το λιγάκι, δεν ειναι και λίγο αυτο που έκανε όσον αφορά τη προσωπικη του ηρεμια και ζωη

αλλα στην αρχαια ελλάδα άχρηστους θεωρούσαν όσουν τους ενδιέφεραν μονο τα ιδιωτικα πράγματα και οχι τα κοινα.

Το αν ρίσκαρε για τα πιστεύω του είναι άσχετο με το αν παρανόμησε. Και ναι, εμμέσως τον εαυτό του κοίταξε. Βλέπε παρακάτω

Καλά δε νομίζω να τα έδωσε και όλα στους δικούς του...τα 50000€ πχ δε πιστεύω ότι τα έβγαλε από το πινγκ πονγκ! :P

Ξαναδιάβασε το άρθρο. Λέει ότι τα έδωσε σε ακτιβιστές. Αυτό εννοώ με τον όρο 'στους δικούς του'. Τα έκλεψε με σκοπό να χρηματοδοτηθούν πολιτικές δραστηριότητες που μόνο αυτός αποδέχεται (εδώ κολλάει το ότι κοίταξε τον εαυτό του, δηλαδή τις δικές του ιδεολογίες).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...