Silenzio Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 "αν ηθελε να βοηθησει ας κατεβαινε στη πολιτικη και ας παλευε για ενα καλυτερο αυριο νομιμα αν ο λογος του ειναι σωστος και λογικος ο λαος θα τον ακολουθησει. το να κλεβει ασυστολα για να χρηματοδοτήσει τα φιλαρακια με τα "αγνα ιδανικα" τον κανει ιδιο μουτρο με τους πολιτικους που επετρεψαν στις τραπεζες να φτασουμε εδω που φτασαμε." και ολοι ζησαν καλα και εμεις καλύτερα λολ έλεος τι άλλο θα ακούσω, μερικοι ειναι υπνωτισμενοι απο τοτε που γεννηθηκαν. τι ιδανικα θελουν να κατακτησουν ? να φτιαξουν εξοχικο ? η να πάρουν αμαξι ? αυτα τα ιδανικα εγω βλεπω καθημερινα.. τις περιπτωσεις αυτες δε τις ήξερα και αν και για μενα ο πόλεμος ειναι κατι τελειως τραγικο και φυσικα δημιουργημα του καπιταλισμου τη γνωμη μου την αναφερω ξεκαθαρα και με το οξυμωρο που έχω παραθεσει, τώρα για αυτους αν ισχυουν οι ιστοριες και δεν ειναι εθινκα μυθευματα (οπως πολλα αλλα) ναι δεν αντιλέγω αλλα άλλο το ένα αλλο το άλλο, τώρα ζουμε σε άλλη εποχη πιο δύσκολη, δε τιθεται θέμα σύγκρισης τι ήθελες να πάρει το μπαζουκα και πυροβολει ? πάω για ύπνο γιατι άυριο έχω να εκτελέσω και εγω το 8ωρο παραγωγικο χρεος μου στη πατριδα..
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Το αν ρίσκαρε για τα πιστεύω του είναι άσχετο με το αν παρανόμησε. Και ναι, εμμέσως τον εαυτό του κοίταξε. Βλέπε παρακάτω Ξαναδιάβασε το άρθρο. Λέει ότι τα έδωσε σε ακτιβιστές. Αυτό εννοώ με τον όρο 'στους δικούς του'. Τα έκλεψε με σκοπό να χρηματοδοτηθούν πολιτικές δραστηριότητες που μόνο αυτός αποδέχεται (εδώ κολλάει το ότι κοίταξε τον εαυτό του, δηλαδή τις δικές του ιδεολογίες). Εννοώ ότι κράτησε και κάμποσα για τον εαυτό του...
aris1986 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 αν ηθελε να βοηθησει ας κατεβαινε στη πολιτικη και ας παλευε για ενα καλυτερο αυριο νομιμα αν ο λογος του ειναι σωστος και λογικος ο λαος θα τον ακολουθησει. το να κλεβει ασυστολα για να χρηματοδοτήσει τα φιλαρακια με τα "αγνα ιδανικα" τον κανει ιδιο μουτρο με τους πολιτικους που επετρεψαν στις τραπεζες να φτασουμε εδω που φτασαμε. Γιατι δεν το κανεις εσυ; φανταζομαι θα θες τον κοσμο καλυτερο απ' οτι ειναι. Αυτον αστον ηταν τσαρλατανος αριστερη ιδεολογια με δεξια τσεπη. Εσυ;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 αν ηθελε να βοηθησει ας κατεβαινε στη πολιτικη και ας παλευε για ενα καλυτερο αυριο νομιμα αν ο λογος του ειναι σωστος και λογικος ο λαος θα τον ακολουθησει. το να κλεβει ασυστολα για να χρηματοδοτήσει τα φιλαρακια με τα "αγνα ιδανικα" τον κανει ιδιο μουτρο με τους πολιτικους που επετρεψαν στις τραπεζες να φτασουμε εδω που φτασαμε. Και ξέρεις ε; Αυτά τα 'αγνά ιδανικά' να έχουν θεμελιωδώς περισσότερα αρνητικά από τα τωρινά συστήματα.
gatokoritso Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Γιατι δεν το κανεις εσυ; φανταζομαι θα θες τον κοσμο καλυτερο απ' οτι ειναι. Αυτον αστον ηταν τσαρλατανος αριστερη ιδεολογια με δεξια τσεπη. Εσυ; εγω δεν εκλεψα τραπεζες για ενα καλυτερο αυριο.
aris1986 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 εγω δεν εκλεψα τραπεζες για ενα καλυτερο αυριο. Και τι εκανες; κατι σπουδαιότερο; Πες να μαθαινουμε...
gatokoritso Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Και τι εκανες; κατι σπουδαιότερο; Πες να μαθαινουμε... οτι και να εχω κανει θα ειναι ενα τιποτα μπροστα στο δικο σου μεγαλο εργο.
aris1986 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 οτι και να εχω κανει θα ειναι ενα τιποτα μπροστα στο δικο σου μεγαλο εργο. εμενα μ'αρεσει ο κοσμος και το συστημα οπως ειναι... Εσενα τι σου φταιξε και κραζεις ισπανους τρομοκρατες και κλεφτες...; Αστους αυτους οταν τα βαλουν με μας τα καπιταλοσκυλα θα τους δειξουμε την δυναμη μας... Οποτε ειδες φως και μπηκες μονο για να κραξεις με στείρες αντιπαραθέσεις.
mathsrule Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μου αρέσει που για όλα φταίει ο Καπιταλισμός. Όχι φίλοι μου, όταν συνεχίζουν να υπάρχουν άτομα που πιστεύουν πως μας ψεκάζουν, δεν μας φταίει ο καπιταλισμός αλλά η βλακεία που μας δέρνει. Όταν αποκτήσετε απόψεις και σταματήσετε να είστε φερέφωνα του κόμματος που ψηφίζετε, ας ξανασυζητήσουμε για το ποιος φταίει.
tehAllantin Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 το οτι ο ανθρωποι ειναι ηλίθιοι δεν έχει να κάνει με το ότι ο καπιταλισμός ΕΙΝΑΙ κακός, m'kay?
gatokoritso Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 εμενα μ'αρεσει ο κοσμος και το συστημα οπως ειναι... Εσενα τι σου φταιξε και κραζεις ισπανους τρομοκρατες και κλεφτες...; Αστους αυτους οταν τα βαλουν με μας τα καπιταλοσκυλα θα τους δειξουμε την δυναμη μας... Οποτε ειδες φως και μπηκες μονο για να κραξεις με στείρες αντιπαραθέσεις. εγω κραζω?εσυ εισαι που τα αριστερος,καπιταλισμός,κουμουνια κτλ τα πετας σε καθε φραση.δηλαδη τι μπηκες να κανεις?να βρεις το που κρυβεται για να του στειλεις λουλουδια?
mathsrule Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 το οτι ο ανθρωποι ειναι ηλίθιοι δεν έχει να κάνει με το ότι ο καπιταλισμός ΕΙΝΑΙ κακός, m'kay? Το ότι οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι παίρνει την πρωτιά στο "Ποιος φταίει" αφήνοντας πολύ πιο κάτω τον καπιταλισμό. Εξάλλου είδαμε και στον κομμουνισμό τι γινόταν....
tehAllantin Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 στον καπιταλισμο ειναι ευκολοτερο μερικοι να εκμεταλλευτούν ακριβώς το ότι οι άνθρωποι ειναι ηλίθιοι! Εγώ δεν ειδα τι γινόταν Ακουσαμε, δεν ειδαμε. Και στην τελική ο καθένας έχει την γνωμη του.
mathsrule Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 1) στον καπιταλισμο ειναι ευκολοτερο μερικοι να εκμεταλλευτούν ακριβώς το ότι οι άνθρωποι ειναι ηλίθιοι! 2) Εγώ δεν ειδα τι γινόταν Ακουσαμε, δεν ειδαμε. Και στην τελική ο καθένας έχει την γνωμη του. 1) Καλά να πάθουν τότε. Εάν δεν θέλουν να πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης, να διαβάσουν κάνα τεφτέρι να πάψουν να είναι ηλίθιοι. 2) Το bold τα λέει όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα