Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν ηθελε να βοηθησει ας κατεβαινε στη πολιτικη και ας παλευε για ενα καλυτερο αυριο νομιμα αν ο λογος του ειναι σωστος και λογικος ο λαος θα τον ακολουθησει. το να κλεβει ασυστολα για να χρηματοδοτήσει τα φιλαρακια με τα "αγνα ιδανικα" τον κανει ιδιο μουτρο με τους πολιτικους που επετρεψαν στις τραπεζες να φτασουμε εδω που φτασαμε.

και θα τον ψηφιζε μονο η μανα του.

φιλε δεν εισαι επαναστατης κλεφτης εισαι...αντε στη ψειρου!

τι ακριβως εκλεψε?μπηκε με πιστολι μεσα στη τραπεζα?

• Like 1
Δημοσ.

Εάν τον ήθελε ο κόσμος θα τον ψήφιζε. Αυτό άλλωστε είναι το νόημα των εκλογών.

• Like 1
Δημοσ.

εγω κραζω?εσυ εισαι που τα αριστερος,καπιταλισμός,κουμουνια κτλ τα πετας σε καθε φραση.δηλαδη τι μπηκες να κανεις?να βρεις το που κρυβεται για να του στειλεις λουλουδια?

giphy.gif

Kαλα δεν πεταξα αγιασμο σε βρικόλακα, ουτε ριζοσπαστη σε ταγματασφαλίτη..Σε τρόμαξα;

Κουβεντα κανω.. Εσυ απαντας με ειρωνίες για εργα μεγαλα. Σταματω να μιλαω μαζι σου γιατι εχω ηδη κοπελα που την πιανουν ορμονικα μην εχω και 2η!

why-you-so-weird.jpg

Δημοσ.

τι ακριβως εκλεψε?μπηκε με πιστολι μεσα στη τραπεζα?

what??

Kαλα δεν πεταξα αγιασμο σε βρικόλακα, ουτε ριζοσπαστη σε ταγματασφαλίτη..Σε τρόμαξα;

Κουβεντα κανω.. Εσυ απαντας με ειρωνίες για εργα μεγαλα. Σταματω να μιλαω μαζι σου γιατι εχω ηδη κοπελα που την πιανουν ορμονικα μην εχω και 2η!

what??

οκ καταλαβα τρολλαρετε.im out.

Επισκέπτης
Δημοσ.

what??

what??

Δεν τρολλαρουν. Απλά στην πέφτουν υπό το πρίσμα ιδεολογικής/προσωπικής επίθεσης

Δημοσ.

φιλε δεν εισαι επαναστατης κλεφτης εισαι...αντε στη ψειρου!

Γιατι οι τραπεζες τι ειναι ? Οταν παιρνεις απο τον κλεφτη αυτα που σου εχει κλεψει τοτε λεγετε αποδοση δικαιοσυνης τοσο απλα.

Δημοσ.

Γιατι οι τραπεζες τι ειναι ? Οταν παιρνεις απο τον κλεφτη αυτα που σου εχει κλεψει τοτε λεγετε αποδοση δικαιοσυνης τοσο απλα.

Ναι, μόνο που όταν υπάρχει Ποινικός Κώδικας που ισχύει στην χώρα σου, κάτι τέτοιο είναι παράνομο.

Δημοσ.

κι εγώ ρωτώ:

ΤΟΣΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΟΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΝΑ 'ΧΟΥΜΕ ΩΣ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ?

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, μόνο που όταν υπάρχει Ποινικός Κώδικας που ισχύει στην χώρα σου, κάτι τέτοιο είναι παράνομο.

Οποιος λειτουργει κατα το δοκουν αρκετες φορες.

Δημοσ.

Εάν τον ήθελε ο κόσμος θα τον ψήφιζε. Αυτό άλλωστε είναι το νόημα των εκλογών.

ο κοσμος ψηφιζει οτι του σερβιρουν στη τηλεοραση και οσους θελουν να τον βολεψουν.

what??

what??

τι ειναι παρανομο?να παρεις πολλα δανεια?

με το ζορι τα πηρε?

• Like 1
Δημοσ.

Οποιος λειτουργει κατα το δοκουν αρκετες φορες.

Καλώς ή κακώς υπάρχει ένας Ποινικός Κώδικας. Εάν θέλεις να λέγεσαι και να είσαι νομοταγής και ενάρετος θα τον ακολουθείς ακόμα και όταν κανείς δεν σε βλέπει. Άσε τους άλλους να κάνουν ό,τι θέλουν.

ο κοσμος ψηφιζει οτι του σερβιρουν στη τηλεοραση και οσους θελουν να τον βολεψουν.

Τότε ο κόσμος τα θέλει και τα παθαίνει, οπότε ας μην παραπονιέται.

• Like 1
Δημοσ.

Καλώς ή κακώς υπάρχει ένας Ποινικός Κώδικας. Εάν θέλεις να λέγεσαι και να είσαι νομοταγής και ενάρετος θα τον ακολουθείς ακόμα και όταν κανείς δεν σε βλέπει. Άσε τους άλλους να κάνουν ό,τι θέλουν.

Τότε ο κόσμος τα θέλει και τα παθαίνει, οπότε ας μην παραπονιέται.

Αυτο ειναι το θεμα οταν κλεβεις τις τραπεζες να τα δωσεις σε ακτιβιστες εισαι κατακαθη ....οταν ομως παιρνεις δανειο και δηλωνεις φτωχευσει και τρως τα λεφτα στην Βραζιλια εισαι νομοταγης πολιτης..... 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ειναι το θεμα οταν κλεβεις τις τραπεζες να τα δωσεις σε ακτιβιστες ειναι κατακαθη οταν παιρνεις δανειο και δηλωνεις φτωχευσει και τρως τα λεφτα στην Βραζιλια εισαι νομοταγης πολιτης 

Δεν κατάλαβες το σκεπτικό μου. εγώ αυτό που σου λέω και σου προτείνω είναι να είσαι καλά τόσο με τον εαυτό σου όσο και με τους (δίκαιους ή άδικους, δεν είμαι εγώ που θα το κρίνω) νόμους. Τον εν λόγω τυπά κανείς δεν τον ανάγκασε να πάρει 68 δάνεια. Το έκανε από μόνος του γνωρίζοντας ότι θα φάει το κεφάλι του απλά και μόνο επειδή είχε παρωπίδες και νόμιζε ότι ακολουθούσε μια ιδεολογία. Και στην τελική, εκείνος και οι φίλοι του που τα φάγανε θα την πληρώσουν.

Δημοσ.

Hρεμησε με τον ποινικο κωδικα. Η δικαιοσυνη ειναι ταξικη.

Αμα σε πατησει με την μερσεντα του καποιος υπο την επίρεια αλκοολ και κοκας και εχει λεφτα και καλο δικηγορο (δικηγορους) και απειλει τους μπατσους οτι θα τους στειλει στο διδυμότοιχο με μεταθεση. 

Να δουμε μετα τους γονεις εξω απο το δικαστηριο οταν αθωωθεί ο τυπας με ενα πανο να λενε: Καλώς ή κακώς υπάρχει ένας Ποινικός Κώδικας

• Like 2
Δημοσ.

Hρεμησε με τον ποινικο κωδικα. Η δικαιοσυνη ειναι ταξικη.

Αμα σε πατησει με την μερσεντα του καποιος υπο την επίρεια αλκοολ και κοκας και εχει λεφτα και καλο δικηγορο (δικηγορους) και απειλει τους μπατσους οτι θα τους στειλει στο διδυμότοιχο με μεταθεση. 

Να δουμε μετα τους γονεις εξω απο το δικαστηριο οταν αθωωθεί ο τυπας με ενα πανο να λενε: Καλώς ή κακώς υπάρχει ένας Ποινικός Κώδικας

Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει ακόμα: Δεν μου καίγεται καρφί για το εάν και κατά πόσο οι υπόλοιποι είναι νομοταγείς ή όχι. Εγώ, όμως, έχω γαλουχηθεί έτσι και θέλω να είμαι εντάξει, τόσο ψυχικά γνωρίζοντας ότι είμαι ενάρετος, όσο και ως προς την κοινωνία και στους συνανθρώπους μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...