Lucifer Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Σταματω να μιλαω μαζι σου γιατι εχω ηδη κοπελα που την πιανουν ορμονικα μην εχω και 2η! Να χαλαρώνουμε όμως.
Anorymous Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει ακόμα: Δεν μου καίγεται καρφί για το εάν και κατά πόσο οι υπόλοιποι είναι νομοταγείς ή όχι. Εγώ, όμως, έχω γαλουχηθεί έτσι και θέλω να είμαι εντάξει, τόσο ψυχικά γνωρίζοντας ότι είμαι ενάρετος, όσο και ως προς την κοινωνία και στους συνανθρώπους μου. Οι πιο πολλοι ανθρωποι δεν εχουν σκοπο να γινουν εγκληματιες αλλα αν πχ βλεπεις μια τεραστια αδικια μπροστα σου τοτε παραβαινεις τον νομο αλλα οχι την ηθικη σου, εκτος αν παμε στο μοτο οτι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό οποτε πασο. Να χαλαρώνουμε όμως. Δεν βοηθας και εσυ κερνα καμια μπυρα
mathsrule Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Οι πολλοι ανθρωποι δεν εχουν σκοπο να γινουν εγκληματιες αλλα αν πχ βλεπεις μια τεραστια αδικια μπροστα σου τοτε παραβαινεις τον νομο αλλα οχι την ηθικη σου, εκτος αν παμε στο μοτο οτι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό οποτε πασο. Από τη στιγμή που το κράτος στο οποίο ζω (και κατ' επέκταση και η κοινωνία) αποδέχεται ως "δίκαιο" το Α, το Β και το Γ (εν ολίγοις τον Ποινικό Κώδικα), τότε οφείλω να τα αποδεχτώ κι εγώ.
Anorymous Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Από τη στιγμή που το κράτος στο οποίο ζω (και κατ' επέκταση και η κοινωνία) αποδέχεται ως "δίκαιο" το Α, το Β και το Γ (εν ολίγοις τον Ποινικό Κώδικα), τότε οφείλω να τα αποδεχτώ κι εγώ. Οποτε αν βγει ενας νομος που να λεει οτι δεν θα εχεις καθολου περουσιουσια θα δουλευεις σαν σκυλος για ενα πιατο φαι θα το αποδεκτεις ετσι ?
aris1986 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Οποτε αν βγει ενας νομος που να λεει οτι δεν θα εχεις καθολου περουσιουσια θα δουλευεις σαν σκυλος για ενα πιατο φαι θα το αποδεκτεις ετσι ? βασικα πρεπει να βγει νομος οι φτωχοι να μην εχουν δικαιωμα ψηφου. σαν τους αστεγους ενα πραγμα... Ειμαι σιγουρος οτι θα το δεχτεί... 1
mathsrule Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Οποτε αν βγει ενας νομος που να λεει οτι δεν θα εχεις καθολου περουσιουσια θα δουλευεις σαν σκυλος για ενα πιατο φαι θα το αποδεκτεις ετσι ? Εάν έβγαινε ένας τέτοιος νόμος δεν θα μου δινόταν η ευκαιρία να τον αποδεχτώ διότι μέχρι το επόμενο πρωί θα είχαν αλλάξει πέντε Κυβερνήσεις.
Anorymous Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Εάν έβγαινε ένας τέτοιος νόμος δεν θα μου δινόταν η ευκαιρία να τον αποδεχτώ διότι μέχρι το επόμενο πρωί θα είχαν αλλάξει πέντε Κυβερνήσεις. Για δοκιμασε ξανα......
mathsrule Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Για δοκιμασε ξανα...... Μπααα, νυστάζω, πάω για ύπνο. Καληνύχτες από εμένα!
Anorymous Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 βασικα πρεπει να βγει νομος οι φτωχοι να μην εχουν δικαιωμα ψηφου. σαν τους αστεγους ενα πραγμα... Ειμαι σιγουρος οτι θα το δεχτεί... Ισχυει αυτο οντως ο αστεγος δεν εχει δικαιωμα ψηφου ?
man of steel Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Εάν έβγαινε ένας τέτοιος νόμος δεν θα μου δινόταν η ευκαιρία να τον αποδεχτώ διότι μέχρι το επόμενο πρωί θα είχαν αλλάξει πέντε Κυβερνήσεις. Μη ποντάρεις και χοντρά φράγκα σε αυτό γιατί οι Έλληνες έχουμε χάσει ήδη μεγάλο μέρος της περιουσίας μας χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.Σιγά σιγά έρχονται τα καλά.Νόμος είναι και ο περί ευθύνης υπουργών,αν σύμφωνα με τα λεγόμενα σου είσαι υποχρεωμένος να τον δεχτείς τότε θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλω για το αξιακό σου σύστημα. 1
Anorymous Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μπααα, νυστάζω, πάω για ύπνο. Καληνύχτες από εμένα! Τι πας να την κανεις με ελαφρα ??? Δεν νομιζω εχεις πμ Μη ποντάρεις και χοντρά φράγκα σε αυτό γιατί οι Έλληνες έχουμε χάσει ήδη μεγάλο μέρος της περιουσίας μας χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.Σιγά σιγά έρχονται τα καλά.Νόμος είναι και ο περί ευθύνης υπουργών,αν σύμφωνα με τα λεγόμενα σου είσαι υποχρεωμένος να τον δεχτείς τότε θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλω για το αξιακό σου σύστημα. Μπραβο τα ειπες εσυ και γλιτωσα το μπαν
mathsrule Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μη ποντάρεις και χοντρά φράγκα σε αυτό γιατί οι Έλληνες έχουμε χάσει ήδη μεγάλο μέρος της περιουσίας μας χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.Σιγά σιγά έρχονται τα καλά.Νόμος είναι και ο περί ευθύνης υπουργών,αν σύμφωνα με τα λεγόμενα σου είσαι υποχρεωμένος να τον δεχτείς τότε θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλω για το αξιακό σου σύστημα. Αν και έλεγα να πέσω για ύπνο, θα απαντήσω μόνο σε αυτό, τα υπόλοιπα από αύριο. Δεν γίνεται ο καθένας να αποδέχεται μόνο όσους νόμους θέλει από τον Ποινικό Κώδικα. Πάντα κάποιοι θα σε συμφέρουν και κ΄ποιοι όχι, το να υπακούει όμως ο καθένας σε αυτά που μόνο τον συμφέρουν ονομάζεται χάος και απόλυτη ανομία. My 2 cents. Τι πας να την κανεις με ελαφρα ??? Δεν νομιζω εχεις πμ Και αύριο εδώ θα'μαι!
Anorymous Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Σκεψου επι τουρκοκρατιας να ηθελε και ο κολοκοτρωνης να μεινει νομοταγης... 1
mathsrule Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Σκεψου επι τουρκοκρατιας να ηθελε και ο κολοκοτρωνης να μεινει νομοταγης... Ολίγον τι άκυρο το παράδειγμά σου. Αυτή τη στιγμή την Κυβέρνηση την έχει εκλέξει ο Ελληνικός λαός, εάν δεν έχετε μάθει να ψηφίζετε, δεν φταίω εγώ.
Zaknafein Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Από τη στιγμή που το κράτος στο οποίο ζω (και κατ' επέκταση και η κοινωνία) αποδέχεται ως "δίκαιο" το Α, το Β και το Γ (εν ολίγοις τον Ποινικό Κώδικα), τότε οφείλω να τα αποδεχτώ κι εγώ. Αυτό προϋποθέτει ότι οι νόμοι αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές επιθυμίες/ηθική κτλ της κοινωνίας και όχι του νομοθέτη ή του κολλητού-κουμπάρου-νταβατζή του όμως... Α και τα κόμματα της κυβέρνησης είχαν <30% αθροιστικά στις εκλογές του 2012, οπότε μόνο λόγω νομοθεσίας (βλ. μπόνους 50 εδρών) έχουν πλειοψηφία στη Βουλή. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα