man of steel Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Καταρχήν καλό ύπνο.Κατά δεύτερον ο κόσμος πρέπει να αντιληφθείς ότι δεν είναι αγγελικά πλασμένος και ότι πολλοί νόμοι ανεξαρτήτως συστήματος πολιτικού, καπιταλιστικού κομμουνιστικού θεσπίζονται όχι για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας αλλά για την καταστρατήγηση αυτών.Οπότε μην είσαι τόσο απόλυτος όχι μόνο για αυτό το θέμα αλλά γενικά στην ζωή σου... 1
mathsrule Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Αυτό προϋποθέτει ότι οι νόμοι αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές επιθυμίες/ηθική κτλ της κοινωνίας και όχι του νομοθέτη ή του κολλητού-κουμπάρου-νταβατζή του όμως... Υπάρχουν και οι εκλογές. ΅Εάν δεν ξέρετε να ψηφίζετε δεν φταίω εγώ.
tehAllantin Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 ε, φστ, μαθρουλ, πανε και δες το http://www.southpark.com/full-episodes/s08e08-douche-and-turd
mathsrule Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Καταρχήν καλό ύπνο.Κατά δεύτερον ο κόσμος πρέπει να αντιληφθείς ότι δεν είναι αγγελικά πλασμένος και ότι πολλοί νόμοι ανεξαρτήτως συστήματος πολιτικού, καπιταλιστικού κομμουνιστικού θεσπίζονται όχι για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας αλλά για την καταστρατήγηση αυτών.Οπότε μην είσαι τόσο απόλυτος όχι μόνο για αυτό το θέμα αλλά γενικά στην ζωή σου... Καλά τα λες, δεν γίνεται όμως να μην υπάρχει ένα ευρύτερο νομοθετικό πλαίσιο. Εάν δεν υπήρχε και δεν το ακολουθούσαν κάποιοι,η κοινωνία θα βυθιζόταν σε απόλυτο χάος κάτι το οποίο είναι πολύ χειρότερο πιστεύω από την τωρινή κατάσταση. Ευχαριστώ. ε, φστ, μαθρουλ, πανε και δες το http://www.southpark.com/full-episodes/s08e08-douche-and-turd Το έχω δει.
Anorymous Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Ολίγον τι άκυρο το παράδειγμά σου. Αυτή τη στιγμή την Κυβέρνηση την έχει εκλέξει ο Ελληνικός λαός, εάν δεν έχετε μάθει να ψηφίζετε, δεν φταίω εγώ. Και τοτε νομιμη εκλεγμενη κυβερνηση υπηρχε και αν δεν το ξερεις οι ελληνες επαναστατες ηταν τρομοκρατες ακομα και για πολλους ελληνες που ειχαν αξιοματα επι τουρκοκρατιας να μην μιλησω τι εγινε μετα την επανασταση και ποιοι μπηκαν φυλακη συμφωνα με τον τοτε ποινικο κωδικα.....
man of steel Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Υπάρχουν και οι εκλογές. ΅Εάν δεν ξέρετε να ψηφίζετε δεν φταίω εγώ. Στα λέμε όλοι και δεν εννοείς να αντιληφθείς αυτό που σου λέμε.Δεν έχει καμία σημασία το τι ψηφίζεις.Πάντα ο έχων την εξουσία φέρει τους νόμους στα μέτρα του.Οι περισσότερες κομπίνες και οι λαμογιές καθώς και οι διακρίσεις πάνω σε νόμους πατάνε.Μην είσαι απόλυτος για τίποτα.Μην δημιουργείς θέσφατα.Ο άνθρωπος είναι ον με κριτική σκέψη δεν υπακούει τυφλά ντε και καλά σε ότι του επιβάλλουν αυτοί οι οποίοι ασκούν την εξουσία
Zaknafein Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Υπάρχουν και οι εκλογές. ΅Εάν δεν ξέρετε να ψηφίζετε δεν φταίω εγώ. Πρώτον, δες λίγο καλύτερα τα ποσοστά τους. Δεύτερον, ακόμα και στο υποθετικό σενάριο που είχαν λάβει σημαντικό ποσοστό στις τελευταίες εκλογές(>51%), αυτό δεν σημαίνει τίποτα όταν δεν δεσμεύονται από το προεκλογικό τους πρόγραμμα και κάνουν τα ακριβώς αντίθετα...
mathsrule Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Και τοτε νομιμη εκλεγμενη κυβερνηση πηγε Δεν πιστεύω οι Βυζαντινοί να έκαναν δημοψήφισμα και να άφησαν μέσα τους Οθωμανούς. Στα λέμε όλοι και δεν εννοείς να αντιληφθείς αυτό που σου λέμε.Δεν έχει καμία σημασία το τι ψηφίζεις.Πάντα ο έχων την εξουσία φέρει τους νόμους στα μέτρα του.Οι περισσότερες κομπίνες και οι λαμογιές καθώς και οι διακρίσεις πάνω σε νόμους πατάνε.Μην είσαι απόλυτος για τίποτα.Μην δημιουργείς θέσφατα.Ο άνθρωπος είναι ον με κριτική σκέψη δεν υπακούει τυφλά ντε και καλά σε ότι του επιβάλλουν αυτοί οι οποίοι ασκούν την εξουσία Το αντιλαμβάνομαι, απλά το γεγονός ότι μερικοί νόμοι είναι φτιαγμένοι για να υπηρετούν άλλους, δεν είναι αρκετό για να με κάνει να βυθιστώ στην ανομία. όταν δεν δεσμεύονται από το προεκλογικό τους πρόγραμμα και κάνουν τα ακριβώς αντίθετα... Μην τους ξανά ψηφίσεις αυτούς. Trial and error.
Anorymous Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δεν πιστεύω οι Βυζαντινοί να έκαναν δημοψήφισμα και να άφησαν μέσα τους Οθωμανούς. Ναι ενω οι βυζαντινοι ηταν γεννημα θρεμα δεν εκαναν σταυροφοριες.... Περα απο αυτο οπως σου ειπα και μετα που ειχες νομιμη ελληνικη κυβερνηση εβαλες φυλακη τον Κολοκοτρωνη συμφωνα με τον νομο.
man of steel Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δεν πιστεύω οι Βυζαντινοί να έκαναν δημοψήφισμα και να άφησαν μέσα τους Οθωμανούς. Το αντιλαμβάνομαι, απλά το γεγονός ότι μερικοί νόμοι είναι φτιαγμένοι για να υπηρετούν άλλους, δεν είναι αρκετό για να με κάνει να βυθιστώ στην ανομία. Μην τους ξανά ψηφίσεις αυτούς. Trial and error. Κανένας δεν μιλάει για ανομία ή για αναρχία.Κάτσε να σου πω ένα απλό παράδειγμα.Κάποτε ήταν νόμος να δουλεύεις 16 ώρες την μέρα κι σε παιδική ηλικία.Κάποτε ήταν νόμος να μη ψηφίζουν οι γυναίκες.Αν όλοι ακολουθούσαν τυφλά τους νόμους δεν θα άλλαζε ποτέ τίποτα.Αυτό σου λέμε δεν είναι θέσφατο η υπακοή ντε και καλά σε ότι π@παριά γράψει ο χ,ψ νομοθέτης.Οι καταστάσεις μέσα στην κοινωνία αλλάζουν και μερικοί νόμοι ανατρέπονται είτε νόμιμα είτε με εξέγερση.Βλ εφαρμογή του οκταώρου μετά τον ξεσηκωμό των οδηγών των τραμ στη Νέα Υόρκη όπου είχαμε και νεκρούς και έκτοτε γιορτάζουμε την πρωτομαγιά.Αν υπάκουαν και αυτοί τυφλά στους νόμους μάλλον θα δούλευες δεκαεξάωρο σήμερα....
mathsrule Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 1) Ναι ενω οι βυζαντινοι ηταν γεννημα θρεμα δεν εκαναν σταυροφοριες.... 2) Περα απο αυτο οπως σου ειπα και μετα που ειχες νομιμη ελληνικη κυβερνηση εβαλες φυλακη τον Κολοκοτρωνη συμφωνα με τον νομο. 1) Άνοιξε άλλο τόπικ να το συζητήσουμε αυτό, έχω πολλά να πω. 2) Γιατί, είπα εγώ ποτέ μου ότι όλοι οι νόμοι είναι δίκαιοι ή ότι όλες οι Ελληνικές Κυβερνήσεις ήταν αλάνθαστες; Πραγματικά πρέπει να πέσω για ύπνο, έχω γίνει σα ζόμπι. Καλημέρα λοιπόν.
παπι Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Πωπωπωπ μια ζωη τα ιδια. Ρε. Ο καπιταλισμος δεν θα πεσει κλεβοντας τον διπλανο σου, ο καπιταλισμος θα πεσει δουλευοντας τζαμπα για τον διπλανο σου.
mathsrule Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Κανένας δεν μιλάει για ανομία ή για αναρχία.Κάτσε να σου πω ένα απλό παράδειγμα.Κάποτε ήταν νόμος να δουλεύεις 16 ώρες την μέρα κι σε παιδική ηλικία.Κάποτε ήταν νόμος να μη ψηφίζουν οι γυναίκες.Αν όλοι ακολουθούσαν τυφλά τους νόμους δεν θα άλλαζε ποτέ τίποτα.Αυτό σου λέμε δεν είναι θέσφατο η υπακοή ντε και καλά σε ότι π@παριά γράψει ο χ,ψ νομοθέτης.Οι καταστάσεις μέσα στην κοινωνία αλλάζουν και μερικοί νόμοι ανατρέπονται είτε νόμιμα είτε με εξέγερση.Βλ εφαρμογή του οκταώρου μετά τον ξεσηκωμό των οδηγών των τραμ στη Νέα Υόρκη όπου είχαμε και νεκρούς και έκτοτε γιορτάζουμε την πρωτομαγιά.Αν υπάκουαν και αυτοί τυφλά στους νόμους μάλλον θα δούλευες δεκαεξάωρο σήμερα.... Δες το "2)"στην απάντησή μου στον Ανόρυμους. Προφανώς και με τον καιρό αλλάζουν τα πράγματα, άρα και τα αντίστοιχα νομοθετικά πλαίσια.
Anorymous Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 1) Άνοιξε άλλο τόπικ να το συζητήσουμε αυτό, έχω πολλά να πω. 2) Γιατί, είπα εγώ ποτέ μου ότι όλοι οι νόμοι είναι δίκαιοι ή ότι όλες οι Ελληνικές Κυβερνήσεις ήταν αλάνθαστες; Πραγματικά πρέπει να πέσω για ύπνο, έχω γίνει σα ζόμπι. Καλημέρα λοιπόν. Εσυ λοιπον δεν θα ηθελες να παρανομησεις και σε ρωταω τον Πολυζωιδη και τον Τερτσετη πως τους κρινεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα