man of steel Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δες το "2)"στην απάντησή μου στον Ανόρυμους. Προφανώς και με τον καιρό αλλάζουν τα πράγματα, άρα και τα αντίστοιχα νομοθετικά πλαίσια. Πρώτον πέσε για ύπνο.Δεύτερον πολλές αλλαγές που έγιναν προς την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης μας μόνο με νόμιμο τρόπο δεν έγιναν.Μην είσαι απόλυτος.Όλα τα πράγματα στην ζωή έχουν δύο όψεις.. 1
mathsrule Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Εσυ λοιπον δεν θα ηθελες να παρανομησεις και σε ρωταω τον Πολυζωιδη και τον Τερτσετη πως τους κρινεις ? Οι εν λόγω κύριοι υπήρξαν μεγάλοι πολιτικοί που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εδραίωση του πρώτου Ελληνικού Κράτους.
παπι Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Ποιος μίλησε για καπιταλισμό; Ο Ενρικ Ντουραν. btw περιμενω σχολιο απο Φραν την δευτερα.
Anorymous Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Οι εν λόγω κύριοι υπήρξαν μεγάλοι πολιτικοί που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εδραίωση του πρώτου Ελληνικού Κράτους. Δυστηχως για το επισημο ελληνικο κρατος της εποχης θεωρηθηκαν προδοτες και ατομα τα οποια δεν ασκησαν σωστα τον νομο και τιμωρηθηκαν αυστηρα για αυτο. Για αυτο λοιπον σου λεω οτι μερικες φορες καλητερα να κοιτας να εισαι ηθικος παρα νομοταγης και ευυποληπτος. 1
man of steel Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Ο Ενρικ Ντουραν. btw περιμενω σχολιο απο Φραν την δευτερα. Εννούσα για τα τελευταία posts.Ok my bad
aris1986 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Mathsrule ποσο ετων εισαι; Την πραγματικη ηλικια por favor!
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δεν θυμάσαι τι γινόταν προ κρίσης το πιο εύκολο πράγμα ηταν να πάρεις δάνειο και με λίγα κόλπα τα πολλαπλασίασε δεν είμαι πάντα Ελλάδα, αλλά πάλι 68 δάνεια απο 39 τράπεζες έτσι απλά χλομό...
Anorymous Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Mathsrule ποσο ετων εισαι; Την πραγματικη ηλικια por favor! Αστον τωρα κοιματε Νομιζω ειναι 16 ή 17 δεν είμαι πάντα Ελλάδα, αλλά πάλι 68 δάνεια απο 39 τράπεζες έτσι απλά χλομό... O πατερας μου ηταν σε black list χρωσταγε τα αντερα του και του εβγαζαν καινουργιες καρτες που δεν της ζηταγε αλλα την εστελναν ετοιμες οι τραπεζες.
bluesattack Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Ρομπεν ξερομπεν μια αυθεντικη τρελα την εχει σιγουρα.Και αυτοκαταστροφικη ταση θα ελεγα. Επισης να προσθεσω οτι δεν εκλεψε, απλα χρωσταει ,ρισκαροντας την προσωπικη του ελευθερια.Εκτος αν καποιοι θεωρουν κολληταρια τους την τραπεζα , κατι σαν προσωπικα φιλαρακια . 2
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 O πατερας μου ηταν σε black list χρωσταγε τα αντερα του και του εβγαζαν καινουργιες καρτες που δεν της ζηταγε αλλα την εστελναν ετοιμες οι τραπεζες. μπορεί επειδή στην Ελλάδα λίγο πολύ έχουν ακίνητα να είναι ποιο εύκολο, αλλά δεν επιμένω για κάτι που δεν ξέρω. σχετικά με τον ισπανό τώρα όμως, σκεπτόμενος το προφίλ του είμαι ιδιαίτερα καχύποπτος για το τι μπορεί να έγινε..
HALF EVIL Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Ειλικρινά δεν διάβασα και τις 7 σελίδες. Όμως σίγουρα πολλές απόψεις θα με βρίσκουν λίγο πολύ σύμφωνο ένθεν και ένθεν. Η προσωπική μου άποψη, πέρα από κομματικές παρωπίδες είναι ότι τέτοιες μεμονωμένες ενέργειες δεν γινεται να αποδώσουν τίποτα με την προϋπόθεση πάντα ότι αποσκοπούν στο Γενικό καλό έτσι όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Στις εποχές που ζούμε μόνο αν βγουν στο δρόμο 5 εκ. Έλληνες, 30 εκ. Γερμανοί , 20 εκ. Ισπανοί,20 εκ. Ιταλοί κλπ. ειρηνικά και ξεκαθαρίσουν ότι ανεξάρτητα από τι ψηφίζουν, δεν είναι αυτή η Ευρώπη που θέλουν της οικονομικής απλώς Ένωσης κάτω από αυστηρούς κανόνες, αλλά μια Ευρώπη της πνευματικής και ηθικής Ένωσης των πολιτών που θα ζουν κάτω από κανόνες βεβαίως ,αλλά με κύριο γνώμονα την αξιοπρέπεια και το δικαίωμα στην εργασία και σε μισθούς που να τους επιτρέπουν να ζουν με άνεση. Τέλος το μόνο εύκολο είναι να κατηγορείς τον καπιταλισμό σαν σύστημα, αλλά προς το παρών δεν είδα κάτι άλλο που να λειτουργεί καλύτερα. Το περιμένω και θα το υποστηρίξω.Εν τω μεταξύ μέσα σ αυτό το σύστημα είμαστε λίγο πολύ βολεμένοι οι περισσότεροι και κάνουμε το κομμάτι μας σε ένα βαθμό. 1
Anorymous Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 μπορεί επειδή στην Ελλάδα λίγο πολύ έχουν ακίνητα να είναι ποιο εύκολο, αλλά δεν επιμένω για κάτι που δεν ξέρω. σχετικά με τον ισπανό τώρα όμως, σκεπτόμενος το προφίλ του είμαι ιδιαίτερα καχύποπτος για το τι μπορεί να έγινε.. Ο πατερας μου μονο χρεη ειχε βασικα οχι σπιτι ουτε σπιτακι της μπαρμπι δεν ειχε
Captain Nemo Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 http://www.athensbars.gr/media/magkas-katedafise-katashemeno-spiti-toy-kai-sti-syneheia ΜΑΓΚΑΣ! Κατεδάφισε το κατασχεμένο σπίτι του και στη συνέχεια παρέδωσε τα μπάζα στην τράπεζα 1
Silenzio Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Ειλικρινά δεν διάβασα και τις 7 σελίδες. Όμως σίγουρα πολλές απόψεις θα με βρίσκουν λίγο πολύ σύμφωνο ένθεν και ένθεν. Η προσωπική μου άποψη, πέρα από κομματικές παρωπίδες είναι ότι τέτοιες μεμονωμένες ενέργειες δεν γινεται να αποδώσουν τίποτα με την προϋπόθεση πάντα ότι αποσκοπούν στο Γενικό καλό έτσι όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Στις εποχές που ζούμε μόνο αν βγουν στο δρόμο 5 εκ. Έλληνες, 30 εκ. Γερμανοί , 20 εκ. Ισπανοί,20 εκ. Ιταλοί κλπ. ειρηνικά και ξεκαθαρίσουν ότι ανεξάρτητα από τι ψηφίζουν, δεν είναι αυτή η Ευρώπη που θέλουν της οικονομικής απλώς Ένωσης κάτω από αυστηρούς κανόνες, αλλά μια Ευρώπη της πνευματικής και ηθικής Ένωσης των πολιτών που θα ζουν κάτω από κανόνες βεβαίως ,αλλά με κύριο γνώμονα την αξιοπρέπεια και το δικαίωμα στην εργασία και σε μισθούς που να τους επιτρέπουν να ζουν με άνεση. Τέλος το μόνο εύκολο είναι να κατηγορείς τον καπιταλισμό σαν σύστημα, αλλά προς το παρών δεν είδα κάτι άλλο που να λειτουργεί καλύτερα. Το περιμένω και θα το υποστηρίξω.Εν τω μεταξύ μέσα σ αυτό το σύστημα είμαστε λίγο πολύ βολεμένοι οι περισσότεροι και κάνουμε το κομμάτι μας σε ένα βαθμόο ο καπιταλισμός είναι σύστημα παραγωγης και αν δεν είδες κάτι καλύτερο ισως ειναι επειδη ασχολείσαι με call of duty ή κλαμπακια ξερω γω (δε σε ξέρω προσωπικα γενικοτερα το αναφερω) και όχι ότι δεν υπάρχει, άμα και τα 10 εκατομμυρια έλληνες πολιτες είχαν ευρύτερη παιδεία και πολιτικη μόρφωση τότε σιγουρα θα ήταν αλλιως τα πράγματα (μια απλη περιηγηση στο youtube στη τωρινη εποχη-μη μιλησω για πιο παλια- θα σου δείξει οτι υπάρχουν λαμπρά παραδείγματα που εργατες σε εργοστασιο έχουν τα μέσα παραγωγής στη κυριοτητα τους και μοιράζονται το κέρδος) και μου τη σπάνε και οι απο πάνω που μιλάνε σαν οι ανωτεροι ανεξάρτητοι τύποι και λένε "α εγω δε τις μπορω τις κομματικες απόψεις" με ύφος και στόμφο, έλεος δεν αντιπροσωπεύω κανένα κόμμα την άποψη μου λέω, απλα δεν έχουν τι να πουν και λένε οτι τους είπαν..όποιος μιλήσει δηλαδη για καπιταλισμο είναι κνιτης ? σοβαρευτειτε μερικοι
HALF EVIL Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Κατ αρχάς δεν απαντώ σε προσωπική βάση διότι όπως είπες ούτε σε ξέρω, ούτε με ξέρεις. Όποτε προσωπικά σχόλια περιττεύουν. Η κοινωνία ξέρεις δεν αποτελείται μόνο από εργάτες σε εργοστάσια, υπάρχουν και οι Δημόσιοι, ιδιωτικοί υπάλληλοι ,μικρό επιχειρηματίες , αγρότες, επιστήμονες και πολλοί άλλοι. Αυτοί πως ακριβώς εντάσσονται μέσα στο πλαίσιο της αυτοδιαχείρισης που ανέφερες ως εξαίρεση; Και εν τέλει ας μιλήσουμε με χειροπιαστά παραδείγματα. Για τα περί Παιδείας ,Ίσως στάθηκες σε κάποιες προτάσεις και όχι στο σύνολο αυτών που έγραψα. Οκ, ο καθένας πιάνεται απ όπου θέλει, αλλά αποσπασματικά δεν είναι σωστό να κρίνεται καποιος. Το COD και τα κλαμπάκια αυτό καθ αυτό δεν τα βλέπω ως κακά στο βαθμό που δεν είναι η μόνη ενασχόληση. Και στο φινάλε όποιος σήμερα βρίσκεται σε μια καλύτερη κατάσταση από αρκετούς άλλους για τον Χ λόγο, δεν σημαίνει ότι συλλήβδην είναι λαμόγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα