Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεβεντες καλησπερα, οτι λεει ο τιτλος , απλα το θελω για δευτερο ,θελω να εχει android 4 και πανω , επισης θελω να μπορω να το κανω root και να φλασαρω καποια αλλη rom, δεν μ ενδιαφερει το  μεγεθος οθονης , ποια ειναι η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα?

Δημοσ.

μηπως κανα κινεζικο? ειδα προχτες ενα κινεζικο στα 60 ευρω πολυ καλο αλλα δεν θυμαμαι που..

Δημοσ.

στα κινεζικα μπορουμε να κανουμε root και να φλασαρουμε καποια στιγμη αν θελουμε αλλη ρομ? αν θυμηθεις πιο ειναι πες μου, ευχαριστω!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να κάνω μια πρόταση, αν συμβιβάζεσαι με μεταχειρισμένο τσέκαρε το zte blade το 1ο. Καταπληκτικό κινητό, αθάνατο, θα είναι πολύ πιο δυνατό απ' ότι βρείς με 60€ και έχει ένα τεράστιο community με developers και beta testers που έχουν φτιάξει άπειρες rom, kernels κτλ. Στη θέση σου για κάτι τέτοιο θα πήγαινα, άσε που πλέον μπορείς να τα βρείς και με λιγότερο από 50€

Δημοσ.

υπαρχουν μεταχειρισμενα? αν εχεις κατι στα υποψην σου πες μου  :) , ευχαριστω!!

edit απ οτι βλεπω αυτο εχει 2.2 android και 600 mhz επεξεργαστη, μικρο δεν ειναι? τι θελω να πω, μπορω με αυτα τα λεφτα να παρω samsung και με 4 android  http://www.skroutz.gr/s/3595964/Samsung-Galaxy-Star-S5280.htmlαπλα τα samsung δε μ αρεσουν

Δημοσ.

Αν μπορείς πάντως να περιμένεις και δεν σε νοιάζει η ανάλυση οθόνης μπορείς να περιμένεις για ένα καινούργιο samsung φθηνό low end που θα βγει το οποίο έχει 4.4 android και επεξεργαστή 1Ghz (μονοπύρηνο,διπύρηνο...ποιος ξέρει)...

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο αν βρεις κάνα μεταχειρισμενο ή κάτι από Κίνα. Αλλά τι να το κάνεις smartphone των 60€; Θα κολλάει μέχρι αηδίας και θα σου βγάλει την Παναγία, την δουλειά σου δεν πρόκειται να την κάνεις. Δες κανένα feature phone καλύτερα. Θα έχει Internet για να διαβάζεις κάνα email και να μπαίνεις σε καμία ιστοσελίδα που σε ενδιαφέρει.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο αν βρεις κάνα μεταχειρισμενο ή κάτι από Κίνα. Αλλά τι να το κάνεις smartphone των 60€; Θα κολλάει μέχρι αηδίας και θα σου βγάλει την Παναγία, την δουλειά σου δεν πρόκειται να την κάνεις. Δες κανένα feature phone καλύτερα. Θα έχει Internet για να διαβάζεις κάνα email και να μπαίνεις σε καμία ιστοσελίδα που σε ενδιαφέρει.

Μην το λες,είχα Xperia Mini και το LWW και πήγαιναν άψογα σε internet κτλ και games σήκωνε για πλάκα κάτι Nova 3 και Modern Combat 3/4 που του είχα βάλει.Μιλάω πάντα για Xperia Mini το καινούργιο γιατί αν πάρει κάνα X10 mini τότε θα το πετάξει από το παράθυρο...

• Like 1
Δημοσ.

οκ σας ευχαριστω, θα κοιταξω για μεταχειρισμενο σε αυτα που αναφερατε, χρονο να περιμενω μια εκδοση για καινουριο δεν εχω  :)

Δημοσ.

σ ευχαριστω φιλε, εχω απορια , αυτα τα κινεζικα εχουν κανονικα play store και ελληνικη γλωσσα η θα χρειαζετε να κανουμε καποια επεμβαση?  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...