Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Έφθασε και η δική μου ώρα για αγορά καινούργιου smartphone..

Μέχρι τώρα στην κατοχή μου είχα μόνο ένα smartphone, το sony ericsson xperia arc s.

Με κάλυψε επάξια μέχρι τώρα, είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά ήρθε η ώρα για αλλαγή καθώς δεν σηκώνει πολλά πολλά στο browsing ή στο streaming.

Από το υποψήφιο τηλέφωνο λοιπόν θέλω τα εξής: (σε σειρά προταιρεότητας)

1) Μπαταρία (το τωρινό μου τηλέφωνο με παίρνει 1.5 μέρα με λίγο browsing και κανά 20λεπτο με games)

2) Κάμερα

3) SD

4) CPU

5) RAM

Έχω λοιπόν υποψήφια 3 μοντέλα. Να σημειώσω επίσης ότι το bugdet μου δεν θέλω να ξεπερνά τα 600 ευρώ.

1) LG G2 Είμαι fun του μοντέλου από την ημέρα που βγήκε το έπιασα και στα χέρια μου. Αλλά με χαλάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το ότι δεν έχει SD slot και επειδή εδώ στην Κύπρο το έχουμε μόνο με 16GB.

2) SAMSUNG GALAXY NOTE 3 Το γλυκοκοιτάζω τελευταία, αλλά με προβλημάτιζε λίγο το μέγεθος αλλά θα συμβιβαστώ είναι απλή συνήθεια.

3) OPPO 7 Το βρήκα από συζητήσεις σας. Δεν είμαι fun των κινέζικων αλλά μου κίνησε την περιέργεια και όταν το έψαξα με ενθουσίασε, βρήκα όσα reviews είχε και το είδα. Δεν είχα καμία σχέση πριν με κινεζιές γι'αυτό με φοβίζει λίγο.

Αυτά από μένα, παρακαλώ πείτε και εσείς την γνώμη σας ή αν έχετε κάτι άλλο να μου προτίνετε, Ευχαριστώ.

Δημοσ.

To HTC M8 απ'ότι ξέρω βγήκε στην αγορά http://www.expansys.com.cy/htc-one-m8-grey-259884/ ,εκτός και αν εννοείται να το χρησιμοποιήσουν για να δούμε τι γίνετε. Το S5 πάλι το έβλεπα και αυτό αλλά το άφησα απ'έξω από τις επιλογές μου γιατί ξεπερνά το budget μου όπως φυσικά και το M8. Επίσεις για το S5 φοβάμαι λίγο ότι επειδή είναι αδιάβροχο δεν θα έχει αυτό το smooth στο άγγιγμα της οθόνης όπως τα υπόλοιπα. (Το λέω γιατί έπιασα και το sony z2 στα χέρια μου και δεν έχει αυτό το smooth όπως τα υπόλοιπα τοπ τις αγοράς.)

Δημοσ.

Αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος τότε note 3. Αλλιώς το g2. Από τη στιγμή που βρίσκεις το g2 στο σκρουτζ με 300+ ευρώ δεν αξίζει να πας σε HTC one m8, galaxy s5 με σχεδόν διπλάσια τιμή. Πάντως το budget σου είναι πολύ μεγάλο, ελπίζω να μην κοιτάς τις τιμές που έχουν τα μεγάλα καταστήματα (πλαίσιο, public κτλ) αλλά στο σκρουτζ.

Δημοσ.

Εννοείται αγορά απο skroutz γιατί απ ο,τι κατάλαβα ο φίλος κοιτάει στους απατεώνες των μεγάλων αλυσίδων.

ΥΓ. Τα oppo δεν είναι κινεζιές. Άλλο κινέζικο, άλλο κινεζιά.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος τότε note 3. Αλλιώς το g2. Από τη στιγμή που βρίσκεις το g2 στο σκρουτζ με 300+ ευρώ δεν αξίζει να πας σε HTC one m8, galaxy s5 με σχεδόν διπλάσια τιμή. Πάντως το budget σου είναι πολύ μεγάλο, ελπίζω να μην κοιτάς τις τιμές που έχουν τα μεγάλα καταστήματα (πλαίσιο, public κτλ) αλλά στο σκρουτζ.

Δεν είναι ότι δεν έχω πρόβλημα απλά συμβιβάζομαι εύκολα όταν πρόκειτε για τέτοια θέματα. Ναί το budget μου είναι πιστεύω ικανοποιητικό γιατί ψάχνω για ένα από τα καλύτερα, θέλω να με ικανοποιεί και στο μέλλον. Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά ανέφερα(νομίζω) στο 1ο ποστ ότι είμαι από Κύπρο. Δεν ξέρω αν τα στέλνουν Κύπρο.

Εννοείται αγορά απο skroutz γιατί απ ο,τι κατάλαβα ο φίλος κοιτάει στους απατεώνες των μεγάλων αλυσίδων.

ΥΓ. Τα oppo δεν είναι κινεζιές. Άλλο κινέζικο, άλλο κινεζιά.

Όπως είπα και παρπάνω είμαι από Κύπρο γι'αυτό δεν ξέρω αν στέλνουν εδώ και αν ναι πόσο είναι τα μεταφορικά. Ναι έχεις δίκιο ειπώθηκε λάθος για το oppo

Δημοσ.

Δεν είναι ότι δεν έχω πρόβλημα απλά συμβιβάζομαι εύκολα όταν πρόκειτε για τέτοια θέματα. Ναί το budget μου είναι πιστεύω ικανοποιητικό γιατί ψάχνω για ένα από τα καλύτερα, θέλω να με ικανοποιεί και στο μέλλον. Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά ανέφερα(νομίζω) στο 1ο ποστ ότι είμαι από Κύπρο. Δεν ξέρω αν τα στέλνουν Κύπρο.

Όπως είπα και παρπάνω είμαι από Κύπρο γι'αυτό δεν ξέρω αν στέλνουν εδώ και αν ναι πόσο είναι τα μεταφορικά. Ναι έχεις δίκιο ειπώθηκε λάθος για το oppo

Επελεξε το καταστημα που θες να αγορασεις και παρε ενα τηλ να τους ρωτησεις(η mail).Αν δεν στελνουν βρες καποιο αλλο που να στελνει

Δημοσ.

Επελεξε το καταστημα που θες να αγορασεις και παρε ενα τηλ να τους ρωτησεις(η mail).Αν δεν στελνουν βρες καποιο αλλο που να στελνει

Προφανώς  :-D   Αυτό έκανα περιμένω απάντηση.. Θα πάρω απαντήσεις και θα τις ποστάρω να μου πείτε πιο απ'όλα να προτιμήσω από εξυπηρέτηση κ.τ.λ.. Είναι με international εγγύηση σωστα; Ευχαριστώ παιδιά πάντως για την βοήθεια σας!

Δημοσ.

Επιτρέψτε μου να προτείνω τα κινητά της iocean που πλέον αντιπροσωπεύονται επίσημα στην ελλάδα από το my24shop και την

Link.png Site: www.ioceanmobiles.gr  παρέχοντας υποστήριξη και ελληνική εγγύηση ενός έτους. Τα μοντέλα που προτείνω είναι τα iocean x7hd στα 159€ και το x7s στα 239€. Πιστέψτε με τα specs τους είναι εντυπωσιακά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...