nitrah Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Τους δίσκους σου τους κοίταξες με το Hd Sentinel που σου είπαν παραπάνω ?
nitrah Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Κατέβασε και τρέξε το Site: Prime και δες αν σου freezarei .
SPANK Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Στρεσάρει τον επεξεργαστή και την ram , μπορεις λιγο να εξηγήσεις αυτα τα κολλήματα που λες τι ακριβώς ειναι γιατι ειναι λιγο περίεργο ουσιαστικά καινούργιο σύστημα και μετα απο format να σου κανει κολλήματα , φαντάζομαι drivers εχεις βάλει για ολες τις συσκευές , εκτος και αν τα windows που πέρασες έχουν καποιο πρόβλημα
smoke0man2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 μπορει να εχουν τα win προβλημα? πως μπορω να το δω εγω καπως? που μπορω να βρω αξιοπιστα?(μονο το cdaki με αλλα λογια ) δεν εχω καταλαιβει ακριβως πως το δουλευω? ποση ωρα πρεπει να το αφησω?σταματαει μονο του η το σταματα εγω οποτε θελω?
SPANK Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μπορείς να κατεβάσεις νόμιζα την έκδοση που θέλεις http://www.askvg.com/direct-download-links-download-official-original-and-untouched-windows-7-iso-32-bit-and-64-bit/και σε αυτην που ειναι για το κλειδάκι σου
smoke0man2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 καλυτερο προγραμμα για να το καψω ειναι το imgburn or nero ?πια ειναι η γνωμη σας?
smoke0man2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 να ρωτησω κατι πηρα να του βαλω τα home premium αντι για το ultimate ? τι διαφορα θα εχει?για το prime που τρεχω τωρα απαντηστε μου στις ερωτησεις παραπανω,,,ευχαριστς πολυ
smoke0man2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 παιδια τελικα λυση δεν βρικα...τι αλλο μπορει να ειναι ? δν εχω καταλαβει./.. εκανα το πριμε και μου εγραψε οτι ολα ειναι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα