Jimie Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, χρειάζομαι γνώμες για, όπως λέει κι ο τίτλος, budget λύσεις όσων αφορά τα Gaming πληκτρολόγια ! Προς το παρών δουλεύω με ένα Logitech K120 αλλά τελευταία παρατηρώ οτι έχω προβλήματα στο gaming ( π.χ. μικρές αποστάσεις κουμπιών ή ακόμα και άνισες ). Το budget ορίζεται στα ~25€ Έχω δεί 1-2 πληκτρολόγια όπως : 1 ) Natec NKG-0281 Genesis R33 ( 25€ ) 2 ) Sharkoon Tactix ( 16€ ) Αλλά θέλω να ακούσω κι άλλες γνώμες ! ( Προτιμώ να είναι απο e-shop.gr να γλυτώσω μεταφορικά )
Hyphen Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Φιλε το προτεινα στον ξαδερφο μου πριν κατι μηνες που του εφτιαξα καινουργιο pc. Επειδη το ειδα απο κοντα και το χειριστηκα για τα λεφτα του ειναι αρκετα ικανοποιητικο δεν το περιμενα
Jimie Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Φιλε το προτεινα στον ξαδερφο μου πριν κατι μηνες που του εφτιαξα καινουργιο pc. Επειδη το ειδα απο κοντα και το χειριστηκα για τα λεφτα του ειναι αρκετα ικανοποιητικο δεν το περιμενα Ποιό ;;
Hyphen Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ποιό ;; Α Καλα! http://www.e-shop.gr/product?id=PER.804610 ξεχασα το λινκ!
Jimie Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Διάβασα κάτι σχόλια για " δύσκολα " πλήκτρα, ισχύουν ή είναι απλά λίγο " σκληρά " ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα