Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  1. Πήγα να κάνω κατάθεση σε ΑΤΜ της εθνικής.
  2. Έβαλα μαζί σε πακέτο 7Χ50 ευρώ + 10 ευρώ. (όχι με φάκελο, σε αυτόματο μηχάνημα αναγνώρισης)
  3. Μου έβγαλε πίσω τσαλακωμένο το 10ευρο και στην οθόνη ότι εισήγαγα 7Χ50 ευρώ.
  4. Πάτησα προσθήκη για να ξαναβάλω τα 10 ευρώ.
  5. Μόλις τα έβαλα μου έβγαλε μήνυμα ότι το ΑΤΜ δεν μπορεί να δεχτεί προσωρινά καταθέσεις και κράτησε μέσα τα χρήματα και μου επέστρεψε την κάρτα.

1. Ξαναμπήκα με την κάρτα και το ποσό δεν είχε μπει στον λογαριασμό μου.
  2. Δοκίμασα να κάνω κατάθεση κάποιο άλλο χαρτονόμισμα αλλά έβγαζε το ίδιο μήνυμα ότι το ΑΤΜ προσωρινά δεν δέχεται καταθέσεις.

1. Πήρα τηλέφωνο στο 181818 και τους είπα τι έγινε και μου είπαν την Δευτέρα το πρωί να πάω στο κατάστημα και ότι το θέμα θα ληθεί.
  2. Τους ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να ξεκολλήσει το ΑΤΜ μέσα στο Σαββατοκύριακο και να βγάλει τα χρήματά μου σε κάποιον άλλον και να μην μπορώ να αποδείξω τίποτα, και μου είπαν πως είναι απίθανο. Παρόλα αυτά εγώ ανησυχώ.

Τί λέτε?

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν, την Δευτέρα θα σε καλέσουν στο κατάστημα και μετά αφού τα πείτε θα σου τα πιστώσουν στον λογαριασμό.

Αποκλείεται να τα βγάλει αλλά και έτσι να γίνει δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα θα μπούνε κανονικά στον λογαριασμό. Μόνο ο κακομοίρης που έχει την ευθύνη για το ΑΤΜ θα φάει παρατήρηση αν φταίει η ελλειπής συντήρηση.

Δημοσ.

Λοιπόν, την Δευτέρα θα σε καλέσουν στο κατάστημα και μετά αφού τα πείτε θα σου τα πιστώσουν στον λογαριασμό.

Αποκλείεται να τα βγάλει αλλά και έτσι να γίνει δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα θα μπούνε κανονικά στον λογαριασμό. Μόνο ο κακομοίρης που έχει την ευθύνη για το ΑΤΜ θα φάει παρατήρηση αν φταίει η ελλειπής συντήρηση.

Το μόνο για το οποίο ανησυχώ είναι για το αν ξεκολήσει μέσα στο Σ/Κ αν πάει να κάνει κάποιος άλλος κατάθεση και του βγάλει πίσω μαζί με τα δικά του και τα δικά μου που είναι κολήμένα τώρα μέσα και δεν μπορώ να αποδείξω ότι έκανα κατάθεση και πόσα έβαλα.

Δημοσ.

Δέχεται 10ευρα το σύστημα online κατάθεσης;; Έχω την εντύπωση πως όχι...

Της πειραιώς δέχεται μέχρι και 5ευρα, της έθνικής δεν ξέρω, δεν παρατήρησα αν έλεγε στην οθόνη τα είδη των χαρτονομισμάτων επηρρεαζόμενος από την Πειραιώς.

Το μόνο που με ανησυχεί είναι το ενδεχόμενο να βγάλει τα χρήματα σε άλλον και δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα.

Δημοσ.

Οχι δεν θα τα βγαλει..μην ανυσηχεις...

Την δευτερα θα πας και θα λυθει το θεμα..

Ξερω ακομα μια περιπτωση που αργησε να παρει τα λεφτα και το μηχανημα τα πηρε παλι πισω, πηρε κατευθειαν τηλεφωνο και του ειπαν οτι ειπαν σε σενα....

Δεν προκειτε να σου κανουν μανουρα...

• Like 1
Δημοσ.

Απλά αναφέρω σε περίπτωση που δεν το ξέρεις ότι τo ποσο πρέπει πρώτα να καταμετρηθεί, πριν πιστωθεί στον λογαριασμό σου. 

Κι εγω δηλαδη όταν βαζω λεφτά, αν δω την κάρτα αμέσως μετά την κατάθεση δεν μου γράφει το ποσό που έβαλα πριν.

• Like 2
Δημοσ.

να τα χασεις τα χρηματα αποκλιεται αφου υπαρχουν καμερες που καταγραφουν το μηχανημα και φαινονται και οι κινησεις του ατμ .

Απλά αναφέρω σε περίπτωση που δεν το ξέρεις ότι τo ποσο πρέπει πρώτα να καταμετρηθεί, πριν πιστωθεί στον λογαριασμό σου. 

Κι εγω δηλαδη όταν βαζω λεφτά, αν δω την κάρτα αμέσως μετά την κατάθεση δεν μου γράφει το ποσό που έβαλα πριν.

μιλαει για online καταθεση χωρις φακελο

• Like 1
Δημοσ.

Έχω πάθει ακριβώς το ίδιο αλλα μου είχε κρατήσει και την κάρτα. Είχε κολλήσει το μηχάνημα για 1 ώρα και περίμενα μήπως και βγάλει έστω την κάρτα. Τα λεφτά θα στα βάλουν στον λογαριασμό μην φοβάσαι και ΔΕΝ παίζει να τα βγάλει σε άλλον με τίποτα.

Δημοσ.

Εγω την επαθα σε μια αναληψη που εκανα Κυριακη πρωι. Μου εβγαλε ΜΙΣΟ 50άρικο περα των χρηματων που εκανα αναληψη.

Νομιζα ηταν το δικο μου αρχικα και επαθα μινι εγκεφαλικο (αντε να αποδειξεις κτλ) αλλα τελικα καποιος αλλος το εκλαψε το 50άρικο του.

Δυστυχως δεν εφευγα απο εκεινη την πολη οποτε εκανα ενα τηλεφωνημα την επομενη, αλλα μου ειπαν οτι δεν ανεφερε καποιος κατι οποτε αφησα απλα τα στοιχεια μου.

Πακετο φιλε να σου κρατησει 3μισι κατοσταρικα και να μην τα πιστωσει λογω προβληματος.

Στησε μια ατομικη σκηνη εξω απο το ΑΤΜ μεχρι τη Δευτερα... ποτε δεν ξερεις.

Αν ακουσεις φελλο απο σαμπανια, δεις τιποτα παντελονια να βρεχονται απο τη χαρα τους ή κοσμο να πανηγυριζει βγες εξω να το ερευνησεις !!

• Like 4
Δημοσ.

μου εχει συμβει και μενα σε ατμ της εθνικης.η τραπεζα λειτουργουσε,μπηκα μεσα,μιλησα μ εναν υπαλληλο,συμπληρωσα μια αναφορα που μου δωσε και την αλλη μερα με πηρανε τηλ και μου πανε οτι τα λεφτα μπηκανε στον λογαριασμο μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...