pho Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Παιδιά εμένα η Εθνική μου έφαγε έτσι ειναι 50άρικο. Πήγα μέσα στο κατάστημα τους εξήγησα με ωραίο τρόπο και με ψιλό κορόιδευαν!!! Μου ήπαν ότι θα το ανοίξουν το μεσημέρι και αν έχει σφηνώσει κάπου, πράμα απίθανο, θα με έπερναν τηλ. 5 χρόνια περιμένω τηλ. Έκανα κατάθεση από το μηχάνημα για να μην περιμένω στην ουρά. 250€ έβαλα και μου επέστρεψε το μηχάνημα 200€... Από τότε κι εγώ σαν τους παππούδες, ποτέ σε μηχάνημα!!!
_chris_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 φίλε μη φοβάσαι δεν είναι κουλοχέρης το μηχάνημα να βγάζει λεφτά σε όποιονδήποτε. είχα παρόμοιο σκηνικό σε ΑΤΜ της εθνικής. δε θυμάμαι τι ακριβώς είχε γίνει. νομίζω είχα καταθέσει τσαλακωμένα χαρτονομίσματα. και μου κράτησε κι εμένα κάπου στα 300€. μπήκα στο κατάστημα, μου δώσαν μια λευκή κόλλα να περιγράψω τι έγινε και μου λένε μόλις γίνει η καταμέτρηση θα λυθεί το θέμα. αν θυμάμαι καλά μου κράτησε και την κάρτα. τελικά είδα τα λεφτά να μπαίνουν στον λογαριασμό μου τη μεθεπόμενη. μια άλλη φορά στη millennium πήγα να κάνω ανάληψη, λόγω βλακείας δικιάς μου, μου κράτησε την κάρτα και δεν έβγαλε τα λεφτά. είχα κι εγώ τον ίδιο φόβο μη πάει κανείς άλλος και τα βγάλει σε αυτόν. πήρα τηλ και μου λένε δεν υπάρχει φόβος. να σου φάει λεφτά δε παίζει. γίνεται καταμέτρηση. 2
funbreaker Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μακάρι ρε παιδιά γιατί αν γίνει καμιά βλακεία θα είναι τραγικο. 2
rus Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Eγω μια φορα που εκανα αναληψη, ενα 20ρικο ειχε σφηνωσει και δεν εβγαινε. Το εβλεπα στη σχισμη αλλα δε μπορουσα να το παρω. Προφανως ειχε καποιο τσακισμα στη γωνια και δε μπορουσε να βγει. Πηρα στο αναγραφομενο τηλεφωνο και μου ειπαν να μην ανησυχω γιατι αυτο θα φανει, και οντως την επομενη εργασιμη μου το πιστωσαν. 360€ φιλε ειναι παρα πολλα για να μην εντοπιστουν.
Galatea Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Τα atm's παρά τα περίεργα που μπορεί να συμβαίνουν, ΔΕΝ βγάζουν χρήματα σε άσχετες στιγμές. Πόσο μάλλον χρήματα που τα έχεις βάλει εσύ. Είσαι τυχερός που συνέβη σε μηχάνημα έξω από κατάστημα γιατί η διερεύνηση τέτοιων περιπτώσεων σε μηχανήματα εκτός καταστημάτων είναι πιο χρονοβόρα. Ηρέμησε και τη Δευτέρα θα τα 'χεις. Το μηχάνημα καταγράφει όλες τις κινήσεις, τα λεφτα θα ΄ναι μέσα εφόσον δεν τα βλέπεις πιστωμένα και με την καταμέτρηση του atm θα φανεί το πλεόνασμα, οπότε Δευτέρα νωρίς - νωρίς πήγαινε από εκεί.
Zein Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Το μόνο για το οποίο ανησυχώ είναι για το αν ξεκολήσει μέσα στο Σ/Κ αν πάει να κάνει κάποιος άλλος κατάθεση και του βγάλει πίσω μαζί με τα δικά του και τα δικά μου που είναι κολήμένα τώρα μέσα και δεν μπορώ να αποδείξω ότι έκανα κατάθεση και πόσα έβαλα. Δεν ειναι δικια σου ευθυνη αυτο. Η τραπεζα εχει φτιαχτει οντως για να σε κλεβει, αλλα το κανει με πολυ πιο υπουλους και αθορυβους τροπους. Στην τελικη κανεις χαλασμο αμα το ατμ στα καλα καθουμενα αρχιζει και πεταει 50ευρα μεσα στο σ-κ και ζητας να δουνε το υλικο των καμερων ασφαλειας, κατι τελος παντων. Στη θεση σου δε θα ανησυχουσα καθολου , επειδη αυτη η ιστορια ακομα και απο τον τιτλο του φορουμ ειναι ηδη μεγαλη δυσφημιση για την τραπεζα. Φανταζεσαι να την εμφανισεις σε καμια εφημεριδα, κανενα news247 , καπου τελος παντων? Δευτερα θα εχεις τα χρηματα σου πισω και θα σου πουνε και συγνωμη και απο πανω. μονο αυτο βεβαια χεχε
aris1986 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Εγω παντως πριν 4 ωρες περασα απο ενα atm εθνικής και ειπα να καταθέσω 60 ευρω στον λογαριασμο μου. Μολις περιμενα μια που εκανε καταθεση και αυτη θυμηθηκα το θέμα εδω που ειδα χτες και ειπα και αμα μου τυχει και μενα (γενικα ειμαι γκαντεμης στη ζωη μου) και λεω αστο την δευτερα καλύτερα με το βιβλιαριο!
Karkabilios Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Εγω παντως πριν 4 ωρες περασα απο ενα atm εθνικής και ειπα να καταθέσω 60 ευρω στον λογαριασμο μου. Μολις περιμενα μια που εκανε καταθεση και αυτη θυμηθηκα το θέμα εδω που ειδα χτες και ειπα και αμα μου τυχει και μενα (γενικα ειμαι γκαντεμης στη ζωη μου) και λεω αστο την δευτερα καλύτερα με το βιβλιαριο! 8 1
aris1986 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 oldman.jpg Αστα ετσι μας καναν κατάλαβες; Να μην έχουμε εμπιστοσύνη στα ρομπότ!
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Πήγα πριν να κάνω ανάληψη ένα 20αρικο από Εθνική και το atm μου έβγαλε 380€!!! Μου έφτιαξε το Σ/Κ! 18
kostass__ Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Πήγα πριν να κάνω ανάληψη ένα 20αρικο από Εθνική και το atm μου έβγαλε 380€!!! Μου έφτιαξε το Σ/Κ! κλαιω!!! :lol: 2 1
Antwni Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Πήγα πριν να κάνω ανάληψη ένα 20αρικο από Εθνική και το atm μου έβγαλε 380€!!! Μου έφτιαξε το Σ/Κ! Δε γίνεται ρε φίλε. Και σε μένα το ίδιο. Τι παίζει? Μοιράζουν λεφτά? 1
rus Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Πήγα πριν να κάνω ανάληψη ένα 20αρικο από Εθνική και το atm μου έβγαλε 380€!!! Μου έφτιαξε το Σ/Κ! Καλα μη χαιρεσαι. Καταγραφηκε οτι ζητησες 20€, αρα αν πηρες παραπανω θα σου παρθουν πισω. 1 1
igoods Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Καλα μη χαιρεσαι. Καταγραφηκε οτι ζητησες 20€, αρα αν πηρες παραπανω θα σου παρθουν πισω. χαχαχ..Προφανως και κανει πλακα...Αλλα και αληθεια να ηταν δεν μπορει να αποδειχθει απο πουθενα οτι αντι για 20 στον συγκεκριμενο εβγαλε 300 πχ...Εκτος και αν τα κουναγε μπροστα στην καμερα ασφαλειας.. 1
rus Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 χαχαχ..Προφανως και κανει πλακα...Αλλα και αληθεια να ηταν δεν μπορει να αποδειχθει απο πουθενα οτι αντι για 20 στον συγκεκριμενο εβγαλε 300 πχ...Εκτος και αν τα κουναγε μπροστα στην καμερα ασφαλειας.. Το ξερω οτι κανει πλακα αλλα ολα καταγραφονται. Αν ζητησες αλλα και πηρες αλλα θα φανει, οι τραπεζες δεν ειναι παπατζηδες, συμφωνια γινεται καθε μερα και δε τους ξεφευγει ουτε σεντ. Τα 300 που θα βγουν σε καποιον θα χρεωθουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις