Galatea Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Αν στο κράτησε atm σε κατάστημα, περνάς από κατάστημα κι όταν ανοίξουν το atm θα στο δώσουν. Αν το κράτησε atm σε άλλο χώρο, καλείς στην τράπεζα και σε ενημερώνουν για τη διαδικασία. Συνήθως στα μηχανήματα εκτός καταστημάτων είναι πιο χρονοβόρο, γι'αυτό σε ρωτάω κι αυτό ισχύει παντού.
aris1986 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Τι σου ειπαν δηλαδη? Οτι ελεγξαν το atm αλλα δεν ειδαν κατι παρατυπο? Toυ ειπαν μαλλον καλα για 20 ευρω κανεις ετσι. Τοσα δινει ο διευθυντης στον γιο του καθε πρωι για να παρει μια τυροπιτα... Μην μας ξαναενοχλήσεις...!
funbreaker Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Για να δούμε τι θα γίνει τελικά αύριο το πρωί...
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Για να δούμε τι θα γίνει τελικά αύριο το πρωί... Για πες τι έγινε τελικά!
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 αυτός ήταν κωλόφαρδος πάντως Δεν συνέβη ποτέ απότι λένε...
funbreaker Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Για πες τι έγινε τελικά! Δεν έχω κοιμηθεί ακόμα. Περιμένω Πήγα το πρωί και τους είπα τι έγινε και μου είπαν πως το μεσημέρι θα γίνει η καταμέτρηση και θα με ενημερώσουν τηλεφωνικά αν τα βρουν και θα τα καταθέσουν αυτόματα στον λογαριασμό μου. Οπότε περιμένω τηλεφώνημα.
Galatea Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Οπότε μια χαρά. Είσαι τυχερός γιατί σου συνέβη σε μηχάνημα καταστήματος που απ'ό,τι θα 'χετε παρατηρήσει, τα ενημερώνουν σχεδόν καθημερινά. Τουλάχιστον στην Εθνική στην περιοχή μου, σχεδόν κάθε μεσημέρι.
status Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δεν συνέβη ποτέ απότι λένε... Το ΑΤΜ τα τραβάει πίσω σε λίγα δευτερόλεπτα. 1
Galatea Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Το ΑΤΜ τα τραβάει πίσω σε λίγα δευτερόλεπτα. Συνήθως ναι όπως και τις κάρτες αν δεν τις πάρεις μέσα σε μερικά δεύτερα.
status Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Συνήθως ναι όπως και τις κάρτες αν δεν τις πάρεις μέσα σε μερικά δεύτερα. Σε κάμποσα ΑΤΜ εάν απομακρυνθείς από την κάμερα τα τραβάει μέσα αμέσως.
gpgalanis Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Πριν απο 5 περιπου χρονια πηγα να βγαλω 120 ευρω απο το ΑΤΜ της Εθνικης στα Ster Cimenas στη Συγγρού και ενω μου τα χρεωσε δεν τα εβγαλε ποτε. Αμεσως πηρα τηλεφωνο στο νουμερο που αναφέρεται στο ΑΤΜ και μου ζητησαν εναν κωδικο που εγραφε πανω η αποδειξη και αναγνώρισαν το προβλημα. Βεβαια επειδη το ΑΤΜ δεν ήταν σε κατάστημα ειχε μια παραπανω διαδικασία για να επιστραφούν οπως μου ειπαν αλλα θα το φροντιζαν. Μετα απο 3 εβρομαδες λοιπόν ακομα εξυναν τα @@ και δεν ειχαν επιστρέψει τα χρήματα οποτε αφου πήρα 100 τηλέφωνα μεχρι να βρω τον υπευθυνο και τον αρχισα στα μπινελίκια τελικα μου επέστρεψαν τα χρήματα.
Galatea Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Επειδή τα εξωτερικά δεν τα ανοίγουν οι υπάλληλοι των καταστημάτων, αργούν. Εγώ ποτέ δε βγάζω λεφτά από εξωτερικό atm, προτιμώ να περπατήσω να βρω κατάστημα. Εκτός κι αν δεν υπάρχει κατάστημα στην περιοχή. Θα μου πεις είναι λογικό αυτό; Αν δε θες να περιμένεις 3 βδομάδες όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, ναι. 1
rus Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Παλια εαν ξεχνιοσουνα και εφευγες χωρις να παρεις τη καρτα σου, ο επομενος μπορουσε να πραγματοποιησει αναληψη με αυτην. Κατοπιν το διορθωσανε και η καρτα τραβιεται μεσα λιγα δευτερολεπτα αφοτου βγει και δε τη παρεις. Πισω επισης τραβιουνται και τα λεφτα. Επιπλεον, χρειαζεται να ξαναπληκτρολογεις το pin. Πριν καμμια 15ρια χρονια μου ειχε τυχει να δω ενα atm με τη καρτα πανω να περιμενει... Μπορουσα να κανω αναληψη δηλαδη με τα λεφτα του αφηρημενου. Επειδη ομως υπηρχε περιπτωση αυτος να επιστεψει ξαφνικα και να τη ζητησει προτιμησα να μη το ρισκαρω, την πηρα και την επεστρεψα στο καταστημα. Επειδή τα εξωτερικά δεν τα ανοίγουν οι υπάλληλοι των καταστημάτων, αργούν. Εγώ ποτέ δε βγάζω λεφτά από εξωτερικό atm, προτιμώ να περπατήσω να βρω κατάστημα. Εκτός κι αν δεν υπάρχει κατάστημα στην περιοχή. Θα μου πεις είναι λογικό αυτό; Αν δε θες να περιμένεις 3 βδομάδες όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, ναι. Τα atm εχουν μεγαλη κινηση, δε νομιζω να τα γεμιζουν καθε 3 βδομαδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις