Age4Greeks Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Καλημέρα, έχει μερικές μέρες που αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα με τον η/υ. Νομίζω πως έγινε όταν έβγαλα κατά λάθος το καλώδιο από την πρίζα ενώ ήταν σε κατάσταση αναμονής. Τον ανοίγω λοιπόν και ακούω το σήμα του ήχου εκκίνησης αλλά δεν έχω εικόνα στην οθόνη. Η εικόνα έρχεται μόνο αφού κάνει ρισταρτ την τρίτη φορά και μάλιστα με σχετική καθυστέρηση γιατί το πρώτο πραγμα που βλέπω είναι το ντεσκτοπ μου (όχι ΒΙΟΣ). Στην 3η φορά έχω εικόνα και μου δίνει επιλογή για system restore. Τι στο καλό φταίει; παίζει να είναι στην κάρτα γραφικών το πρόβλημα; ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Κανε ενα reset στο bios απο την μπαταρία της μητρικής και για τα windows δοκίμασε ενα repair με το cd τους 1
tornado Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Τι στο καλό φταίει; παίζει να είναι στην κάρτα γραφικών το πρόβλημα; ευχαριστώ. το πιο πιθανο ειναι αυτο. Αν η καρτα γραφικων δεν ειναι ενσωματωμενη στη μητρικη, τοτε ειναι απλο, γιατι θα την αλλαξεις. Αλλιως πρεπει να αλλαξεις ολοκληρη την μητρικη. Δεν ξερω αν μπορεις να βαλεις εξτρα καρτα γραφικων και να μην δουλευει αυτη που εχει πανω στη μητρικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα