Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα acer aspire x3900 πρόσφατα αγόρασα μια μνήμη 4gb την CORSAIR VALUE SELECT. Το bios την αναγνωρίζει κανονικά ενώ τα windows κατά τη διάρκεια του boot κολλάνε και περνάνε σε μπλε οθόνη το ίδιο γίνεται και με το dvd εγκατάστασης ή όποιο live cd προσπαθώ να τρέξω. Μια ιδέα ενός τεχνικού ήταν να είναι ήδη φορμαρισμένος ο σκληρός πριν από την εγκατάσταση το έκανα με το parted magic αλλά και πάλι τίποτα. Τα windows 7 που χρησιμοποιώ είναι 64bit. 

Δημοσ.

Την έβαλε μαζι με αλλη που είχες ηδη επάνω στο σύστημα και αν ναι ποια ειναι αυτη , στο λεω γιατι αν έβαλες μνήμες με διαφορετικά timings , volt ή ταχύτητες τοτε πιθανόν να εχεις ασυμβατότητα για αυτο και η μπλέ οθόνη

Δημοσ.

Την έβαλα μαζί με την άλλη 2gb samsung η οποία δεν φαίνεται καθόλου και την έχω αφήσει μόνη της τώρα. Ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση να φταίει το MBR να το άλλαζα σε κάτι άλλο?

Δημοσ.

Αν αφήσεις την παλια μόνη της ή την καινούργια δηλαδη να μην τις εχεις και τις 2 μαζι σου κανει το ίδιο πρόβλημα ?

Δώσε λιγο απο τι αποτελείται το σύστημα σου ποια ram ακριβώς ειναι η παλιά και ποια η καινούργια

Δημοσ.

Τρέξε ένα MemTest απο bootable Disk να δεις αν σου πετάει errors η καινούρια Ram που έβαλες.

Σου προτείνω το Link.png Site: Hiren's

Δημοσ.

The Acer Aspire X3900 has an Intel Core i3-530 2.93GHz processor, 2GB of DDR3 RAM (upgradeable to 8GB), 320GB 7200rpm hard drive, and onboard Intel GMA HD graphics. Obvious advantages over older Intel GMA graphics is less heat inside the cabinet and better cooling. But not only good onboard graphics, the Aspire X3900 desktop has a very good basic hardware building blocks. There's no wireless connectivity, but Gigabit Ethernet, eSATA, HDMI, SPDIF, FireWire and CF port. The Acer Aspire X3900 also supports 5.1 channel audio - great to take your home audio experience to the next level.

H 4gb είναι η καινούργια μου. Όταν τις έχω και τις δύο μαζί δεν εκκινεί όταν κάνω disable το memory hole remmaping εκκινεί αλλά αλλα βλέπει μόνο την 4gb που την έχω στο πρώτο σλότ. προσπάθησα να βάλω και 8αρια αλλα πάλι τίποτα. απο αυτά που αναφέρει πιο πάνω το δικό μου είχε 2 χ 2gb της samsung και είχε και κάρτα γραφηκων

το μόνο live cd που καταφέρνει και μπουτάρει από αυτά που έχω είναι το parted magic το οποίο βλέπει κατά τη λειτουργία του 3,26 μόνο όλα τα άλλα κολλάνε και το hirens 

Με τη δυάρα δουλεύει κανονικά

http://www.bmstech.com.au/brochures/acer/X3900.pdf

εδώ φαίνεται ότι τα σηκώνει 

Δημοσ.

θέλω μόνο την 4gb να δουλέψω. σύμφωνα με τις ικανότητες του θα έπρεπε να τις δουλεύει και τις δυο. με τη 2gb δουλεύει κανονικά. αλλά είναι πάρα πολύ αργο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...