johny135 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Εχω την dell p2414h η οποία δεν εχει θυρα hdmi αλλα μονο dvi....καταρχην αυτο που θελω να ρωτησω ειναι : το dvi με το hdmi ειναι ακριβως το ιδιο σε εικόνα? απλα το hdmi μεταφερει και ήχο?εχω επισης την asus nvidia gtx 770 2gb sto pc.πως να συνδεσω το pc με την οθονη αυτη? με dvi to dvi καλωδιο?? ή dvi to hdmi καλωδιο?με τι θα ειμαι τελεια? και θα ειναι ακριβως το ιδιο σαν ειχα hdmi to hdmi ....θελω να μην εχει οτι βαλω απολυτως καμια διαφορα και να ειναι τελειο!ευχαριστω προκαταβολικα!
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Εχω την dell p2414h η οποία δεν εχει θυρα hdmi αλλα μονο dvi.... καταρχην αυτο που θελω να ρωτησω ειναι : το dvi με το hdmi ειναι ακριβως το ιδιο σε εικόνα? απλα το hdmi μεταφερει και ήχο? εχω επισης την asus nvidia gtx 770 2gb sto pc. πως να συνδεσω το pc με την οθονη αυτη? με dvi to dvi καλωδιο?? ή dvi to hdmi καλωδιο? με τι θα ειμαι τελεια? και θα ειναι ακριβως το ιδιο σαν ειχα hdmi to hdmi ....θελω να μην εχει οτι βαλω απολυτως καμια διαφορα και να ειναι τελειο! ευχαριστω προκαταβολικα! 1. είναι ακριβως το ιδιο σε εικόνα 2. με dvi to dvi
johny135 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 1. είναι ακριβως το ιδιο σε εικόνα 2. με dvi to dvi αφου ειναι ακριβως το ιδιο και δεν θα χω διαφορα....τοτε παω σε dvi to dvi. εχεις να προτινεις κανενα καλό dvi σε dvi ?? σε μαγαζια που εχω κοντα μου οπως : public, plaisio, media markt ή ακομα και απο msystems που θα παρειγγειλω και αλλα πραγματα και να μου φερνανε και ενα καλωδιο αν ειναι...
AntiCambeR Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Αν συνδεσει δηλαδη με καλωδιο Dvi to Dvi θα εχει ηχο στην οθονη?Δηλαδη το Dvi βγαζει και ηχο? Με την προυποθεση ομως οτι η οθονη εχει ενσωματωμενα ηχεια.
veteranos123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Αν συνδεσει δηλαδη με καλωδιο Dvi to Dvi θα εχει ηχο στην οθονη?Δηλαδη το Dvi βγαζει και ηχο? Με την προυποθεση ομως οτι η οθονη εχει ενσωματωμενα ηχεια. όχι αυτή τη δουλειά την κάνει το hdmi
johny135 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 ετσι και αλλιως η dell p2414h δεν εχει ηχεια ενσωματομενα στην οθονη αρα και hdmi να περνε περιττω δεν θα ηταν αφου σε εικονα ειναι ακριβως ιδιο το dvi ??
veteranos123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 ετσι και αλλιως η dell p2414h δεν εχει ηχεια ενσωματομενα στην οθονη αρα και hdmi να περνε περιττω δεν θα ηταν αφου σε εικονα ειναι ακριβως ιδιο το dvi ?? Ναι
johny135 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 εχετε να προτινετε κανενα καλό dvi σε dvi ??σε μαγαζια που εχω κοντα μου οπως : public, plaisio, media markt ή ακομα και απο msystems που θα παρειγγειλω και αλλα πραγματα και να μου φερνανε και ενα καλωδιο αν ειναι... γιατι εχουν κατι 10 ευρα που ειδα στο πλαισιο κατι turbo x και δεν θελω turbo x.
SPANK Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Ενα απλο καλώδιο dvi πάρε και ας ειναι και turbox δεν υπάρχει διαφορά
johny135 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Ενα απλο καλώδιο dvi πάρε και ας ειναι και turbox δεν υπάρχει διαφορά http://www.msystems.gr/index.php?category=3316&product=9654 αυτο εδω ή αυτο http://www.plaisio.gr/thleoraseis/accessories/kalodia/Turbo-X-Cable-HDMI-DVI-D-M-M-1-8M-1747053.htmτα οποιο ειναι hdmi to dvi θα δουλευει στην gtx 770 με την dell p2414h? ή πρεπει νανε dvi to dvi?
SPANK Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Οποιο και να πάρεις απο τα 2 το ιδιο αποτέλεσμα θα έχεις , αμα δεν εχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις το hdmi καλύτερα dvi to dvi που και παλι δεν εχει διαφορά , γενικα με ψάχνεσαι και ιδιαίτερα παρε ενα καλώδιο dvi to dvi να κανεις την δουλειά σου
johny135 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Οποιο και να πάρεις απο τα 2 το ιδιο αποτέλεσμα θα έχεις , αμα δεν εχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις το hdmi καλύτερα dvi to dvi που και παλι δεν εχει διαφορά , γενικα με ψάχνεσαι και ιδιαίτερα παρε ενα καλώδιο dvi to dvi να κανεις την δουλειά σου το εχουν πιο φθινο αυτα τα μαγαζια το dvi to hdmi και σκεφτομαι οτι αν ειναι το ιδιο. ας παρω αυτο. τι λετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα