Danbo Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Παιδια,εχει κανεις να μου προτεινει μια ωραια θηκη για το Galaxy s4 αλλα απο ελληνικο καταστημα? Θελω να μην ειναι χοντροκομμενη αλλα δεν θελω σε στυλ ποκετ (ανοιγοκλεινομενη) Ευχαριστω
GiannisWalker Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 ebay και απο κινέζικα σιτε. οικονομικές είναι και μια χαρά, κρίμα να σου πιάνουν τον ποπο εδώ.
thetruth Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 την δικια μου την πηρα απο το e-shop, ειναι της samsung για το s4 (back case) στα ~15€ και και ειναι πολυ καλη. Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Danbo Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 την δικια μου την πηρα απο το e-shop, ειναι της samsung για το s4 (back case) στα ~15€ και και ειναι πολυ καλη. Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Εχεις καποιο link να την δω? ebay και απο κινέζικα σιτε. οικονομικές είναι και μια χαρά, κρίμα να σου πιάνουν τον ποπο εδώ. Δεν εχω χρεωστικη ουτε χρονο για να παω να βγαλω και να κανω διαδικασιες για το paypal..Εχεις να προτεινεις καμια απο Ελλαδα?
GiannisWalker Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 απο ελλάδα όχι μιας και εγώ όταν έψαχνα για το lumia 925 μου έβρισκα κοντά στα 15-20 ευρο ενώ ακριβώς η ίδια είχε 5-6 απο ebay.
poihths Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Εχεις καποιο link να την δω? Δεν εχω χρεωστικη ουτε χρονο για να παω να βγαλω και να κανω διαδικασιες για το paypal..Εχεις να προτεινεις καμια απο Ελλαδα? κγω τα ιδια ελεγα αλλα απο τοτε που εβγαλα εχω γλυτωσει απιστευτα χρηματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα