Προς το περιεχόμενο

Universal Charger

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με κάποιο καλό φορτιστή μπαταριών κινητών.
Θέλω να πάρω μια δεύτερη μπαταρία για το κινητό μου και να την φορτίζω σε universal φορτιστή, και όχι βάλε βγάλε στο ίδιο το κινητό μου.
Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιον αξιόπιστο?
Τη λέτε για τους παρακάτω: 

Ευχαριστώ
Δημοσ.

το 2ο λινκ κατά την γνώμη μου πέτα το γιατί καμιά φορά κινέζικοι φορτιστές μπορεί να πιάσουν φωτιά στο σπίτι η να δημιουργήσουν άλλα προβλήματα. Μπορεί να είσαι και τυχερός αυτό δεν το ξέρει κανείς.

Δημοσ.

το 2ο λινκ κατά την γνώμη μου πέτα το γιατί καμιά φορά κινέζικοι φορτιστές μπορεί να πιάσουν φωτιά στο σπίτι η να δημιουργήσουν άλλα προβλήματα. Μπορεί να είσαι και τυχερός αυτό δεν το ξέρει κανείς.

• Σωστό αυτό που λες. Έχω όμως πάρει από Κίνα το ZTE V987 X Grand μαζί με το φορτιστή που δίνουν, θα πρέπει να αγοράσω άλλο φορτιστή κατά την γνώμη σου? και τη χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ο φορτιστής εάν αγοράσω? Εξαρτάται από τη μπαταρία που έχει το κινητό ή από το κινητό?

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Για να καταλάβω καλύτερα Το 2ο λινκ είναι της zte ο φορτιστής?  κάποιας άλλης εταιρείας?

Ότι καταλαβαίνεις φίλε και εγώ μπερδεύομαι. Εγώ νομίζω είναι universal και απλά ο Κινέζος το λέει ότι είναι και για το ΖΤΕ. Εγώ πάντως έχω τώρα το φορτιστή από την αγορά του κινητού από Κίνα και θέλω να αγοράσω 2η μπαταρία και έναν universal φορτιστή μπαταριών κινητού.

Για αυτό τη λες? http://www.batteryupgrade.co.uk/shopBrowser.php?assortmentProductId=83940620&shopGroupId=11078334#/assortmentProductId/83940620/shopGroupId/11078334

Φαίνεται είναι πολύ καλός αλλά ακριβώς.

Δημοσ.

Καλός μου φένεται και καλό είναι να παίρνουμε πράγματα από ευρώπη όταν πρόκεται για φορτιστές κτλ. Οι αρχικοί φορτιστές από τις επώνυμες εταιρείες είναι οκ. Τώρα άμα το πάρεις σου συνιστώ να το πάρεις με registered mail δηλαδή με αριθμό αποστολής.

Δημοσ.

Παιδιά να βγάζει μέχρι 1 αμπερ κοιτάμε, εγώ το s2 μου το φορτίζω με τον φορτιστή του blade που είχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...