Cpkdemian Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Καλησπερα μαγκες. Εδω και 2 χρονια εχω το φοβερο samsung galaxy ace το οποιο το ειχα αγορασει 200 ευρω και πλεον δεν αξιζει ουτε να το πεταξω, Θελω λοιπον να αγορασω ενα νεο κινητο απλα δεν πολυγνωριζω τι γινετε τωρα με τα τετραπυρηνα και ολα τα καινουρια μοντελα. το ποσο που διαθετω ειναι μεχρι 300 ευρω. Εχω βαλει στο ματι το nexus 5 το εχει ενας φιλος και μου αρεσε πολυ. Δεν θελω windows phone, ουτε iphone. Θελω ενα καλο κινητο στις δυνατοτητες του nexus. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο?>
kataramenos32 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Καλησπερα μαγκες. Εδω και 2 χρονια εχω το φοβερο samsung galaxy ace το οποιο το ειχα αγορασει 200 ευρω και πλεον δεν αξιζει ουτε να το πεταξω, Θελω λοιπον να αγορασω ενα νεο κινητο απλα δεν πολυγνωριζω τι γινετε τωρα με τα τετραπυρηνα και ολα τα καινουρια μοντελα. το ποσο που διαθετω ειναι μεχρι 300 ευρω. Εχω βαλει στο ματι το nexus 5 το εχει ενας φιλος και μου αρεσε πολυ. Δεν θελω windows phone, ουτε iphone. Θελω ενα καλο κινητο στις δυνατοτητες του nexus. Μπορειτε να μου προτεινετε καποιο?> Μεγεια σου λοιπον http://www.skroutz.gr/s/4047788/LG-Google-Nexus-5-D821-16GB.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα