Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να αγοράσω κινητό απο αγγλία γυρω στα 400€ απο ενα ηλεκτρονικο μαγαζι ..παιζει να μην ειναι αυθεντικο;;

Δημοσ.

Αν δεν μας πεις το μαγαζί/αγγελία, πως εμείς θα ξέρουμε αν ειναι αυθεντικό, ξεκλείδωτο, κλπ; 

Αν εσενα ρε ρωτούσαν «Nacia θελω να πάρω μια τσάντα bg από αγγλία, θα ειναι αυθεντική; » τι θα σκεφτόσουν;

Δημοσ.

5s στα 400 ευρώ ΔΕΝ αγοράζεις.

η θα είναι χτυπημένο ή κλειδωμένο ή και χαμένο από τον κύριο κάτοχο του.

αν μπορείς γράψε το λινκ για μια πιο σαφέστερη απάντηση.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Επίσης το Iphone δεν αποτελει status symbol πλέον. Just saying. Παντως Iphone 5s δεν υπαρχει σ αυτα τα λεφτα.

Και οποιος το εκλαμβανε/εκλαμβανει ως ενα τετοιο (αυτο και τα υπολοιπα κινητα επι γης, ανεξαρτητως μοντελου), καλυτερα να αναθεωρησει τις αξιες του, καπου εχει παρει λαθος στροφη. Just saying ;)

• Like 3
Δημοσ.

Και οποιος το εκλαμβανε/εκλαμβανει ως ενα τετοιο (αυτο και τα υπολοιπα κινητα επι γης, ανεξαρτητως μοντελου), καλυτερα να αναθεωρησει τις αξιες του, καπου εχει παρει λαθος στροφη. Just saying ;)

Αν κάποιος το αγοράζει μόνο για κάτι τέτοιο και περιμένει από ένα προϊόν για του ανεβάσει το reputation, τότε ναι, υπάρχει πρόβλημα.

Από την άλλη είτε το θέλουμε είτε όχι το iPhone είναι ένα μοδάτο Gadget, σαν ένα καλό ρούχο.

Δημοσ.

Ρώτησα κ μου είπαν ότι είναι ξεκλείδωτο..οριστε το λινκ http://www.shop22.gr/

Κοιτώντας το site για λίγα λεπτά σε διαβεβαιώ οτι ειναι απάτη. Μη δώσεις τα λεφτά και κοιτάς αλλού. 

• Like 1
Δημοσ.

Όταν λες απάτη;;δηλαδή να είναι κλειδωμένα η να μην είναι καν αυθεντικά;;

Δημοσ.

Όταν λες απάτη;;δηλαδή να είναι κλειδωμένα η να μην είναι καν αυθεντικά;;

Το site στα στοιχεία επικοινωνίας εχει μόνο ενα κινητό τηλέφωνο και τίποτα αλλο. Καμία φυσική υποσταση, κανένα νομικό πρόσωπο. Αρα στην καλύτερη το τρέχει κάποιος από το σπίτι του.

Οι τιμές είναι 30% κάτω σε σχέση με τη μέση τιμή της αγοράς. Αυτό βαράει καμπανάκια. 

Γνώμη μου οτι θα σου στείλουν κλώνο ή κάποιο κλειδωμένο/χαλασμένο/μικρότερο μοντέλο/μεταχειρισμένο/κλεμμένο/κλπ αλλά σίγουρα δεν θα είναι φυσιολογικό.

Επικοινωνησε μαζί τους και πες τους οτι ενδιαφέρεσαι πραγματικά αλλά επειδή δεν τους ξέρεις, προτιμάς να περάσεις από το μαγαζί/αποθήκη τους για προσωπικό έλεγχο και παραλαβή. Μετά πες μας τη δικαιολογία που σου ειπανε. 

Edit: Nacia μήπως το domain είναι δοκιμαστικό/διαφημιστικό (ίσως και διαφημιστικό κόλπο) της sigmaweb; Αυριο Δευτέρα πάρε στο 2109609489, ζήτα το Στράτο Βουγα και ρώτησε τον.

• Like 1
Δημοσ.

Ρώτησα κ μου είπαν ότι το δινουν με PayPal..τι μπορώ να κανω;να τους πω να το στείλουν σε κάποιο μαγαζί;;

Δημοσ.

Ρώτησα κ μου είπαν ότι το δινουν με PayPal..τι μπορώ να κανω;να τους πω να το στείλουν σε κάποιο μαγαζί;;

Δεν κατάλαβα τι ρώτησες και που κολλά το paypal. 

Επικοινωνησε μαζί τους και πες τους οτι θες να το παραγγείλεις αλλά να πας να το πληρώσεις και παραλάβεις απο το μαγαζί ΤΟΥΣ αφου το ελεγξεις.

Δες το edit παραπάνω, πάρε αυριο στη sigmaweb ζήτα τον Βουγα και ρώτησε τον αν ξέρει το domain και αν ειναι πραγματικό μαγαζί. Είτε παίζει κάποια απατη ή κάποιο διαφημιστικό κόλπο (που και πάλι θα είναι ηλιθιότητα της εταιρείας)

Δημοσ.

Άλλο κατάλαβα..θα πάρω τηλέφωνο αυριο κ θα ρωτήσω υποτίθεται ότι είναι μαγαζί ηλεκτρονικό ..κ απο όσα μου είπε δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα..

Υπάρχει κ η δυνατοτητα επιστροφής απ ότι μου είπαν..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...