NexusZac Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 ψαχνω εναν εσωτερικο σκληρο δισκο αναπαραγωγή ταινιών 3 τέρα να είναι τι μου προτεινετε σε μαρκα και να ειναι αθορυβος θελω ευχαριστω!
SPANK Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Σε western digital ο red ειναι καλη επιλογή http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=30986&cat=6&sub=12&pmanuf=23&sort=3&step=undefined, τωρα αν μπορεις να πας στον black με 5 χρόνια εγγύηση ακομα καλύτερα http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=35366&cat=6&sub=12&pmanuf=23&sort=3&step=undefined
NexusZac Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δεν είπες budget. ψαχνω καμια προσφορα να βρω ε απο τι ειδα το 100+δεν το γλυτωνω και κατι αλλο εβαλα εναν ssd που αγορασα προσφατα εβαλα τα windows πανω αλλα κανει να ανοιξη 30 δευτερα παλι εναν ssd mushkin chronos 128gb αγοαρασα.. ξερετε αμα θελει να αλλαξω κατι απο τα bios??
SPANK Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Όσο αφορά τον ssd που λες πρέπει να εχεις βάλει drivers στα windows και δες τον οδηγό μου αν εχεις ενεργοποιήσει το ahci και αν οχι πως να το κάνεις Ενεργοποίηση του AHCI σε Windows 7 / Vista
NexusZac Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Όσο αφορά τον ssd που λες πρέπει να εχεις βάλει drivers στα windows και δες τον οδηγό μου αν εχεις ενεργοποιήσει το ahci και αν οχι πως να το κάνεις Ενεργοποίηση του AHCI σε Windows 7 / Vista Αχα οκ θα το κοιταξω αυτο τοτε και οσο αφορα για hdd να επιλεξω λες τον red? εχω εννα τωρα ws 1TBwd1001fals caviar black και ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε ολα πολυ γρηγορος και αθορυβος!
SPANK Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Ο black ειναι παρα πολυ καλός και εγω τον εχω για παιχνίδια απλα το μονο αρνητικό αν μπορεις να το πεις ειναι οτι κανει εναν μικρό θόρυβο σε σχέση με τους αλλου οταν διαβάζει / γράφει ολη η σειρά των black το κανει εκτος και αν οι καινούργιες παρτίδες ειναι κομπλέ , κατα τα αλλα αν μπορείς να δώσεις τα χρήματα που θέλει ο black βούρ στο ψητό
NexusZac Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Ο black ειναι παρα πολυ καλός και εγω τον εχω για παιχνίδια απλα το μονο αρνητικό αν μπορεις να το πεις ειναι οτι κανει εναν μικρό θόρυβο σε σχέση με τους αλλου οταν διαβάζει / γράφει ολη η σειρά των black το κανει εκτος και αν οι καινούργιες παρτίδες ειναι κομπλέ , κατα τα αλλα αν μπορείς να δώσεις τα χρήματα που θέλει ο black βούρ στο ψητό χμμ βγαινει πολλα λευτα ο black |ομως δεν ξερω αν αξιζει τοσο γιατι και οι αλλοι δικσοι σε κανουν τη δουλεια που να δεις εναν samsung 2 τερα τωρα τι θορυβο κανει οταν ανοιγω να παιξει καμια ταινια χαχα αεροπλανακι ειναι!
SPANK Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Για αυτο ειπα καλύτερα τον red στην αρχή μια χαρά θα κανει την δουλειά και αυτος
Millennium Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Τον black απέφυγε τον αν είσαι ευαίσθητος στον θόρυβο.Ο WD Red είναι καλή πρόταση.Για πιο φθηνό μπορείς να κοιτάξεις και σε toshiba.
Triple_HR21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 ειχε εναν προσφορα το eshop 3τερα στα 90 ευρω αλλα δεν γνωριζω αμα αξιζε
NexusZac Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 και κατι ακομα παιδες λοιπον βλεπω η μητρικη μου εχει 3 slots για συνδεση με καλωδιο sata ενω εγω χρειαζομαι 4 εχω 3 σκληρους πανω και το dvd μπορω να κανω κατι? και οταν συνδδεω το καλωδιο sata με το ssd δεν κανει καλη επαφη το κλιψακι δεν κουμπουνει οπως γινεται με τους hdd καμια λυση εχουμε και εδω??
SPANK Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Αυτο που λες με το κλιψάκι μαλλον ειναι θέμα του καλωδίου οποτε άλλαξε το αρχικά και βάλε το σε αλλη θύρα, τωρα για το αλλο που ρωτάς μαλλον πρέπει να πάρεις μια κάρτα για pci express κάρτα που να βγάζει extra sata
NexusZac Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Αυτο που λες με το κλιψάκι μαλλον ειναι θέμα του καλωδίου οποτε άλλαξε το αρχικά και βάλε το σε αλλη θύρα, τωρα για το αλλο που ρωτάς μαλλον πρέπει να πάρεις μια κάρτα για pci express κάρτα που να βγάζει extra sata για αυτον εδω τη αποψη εχετε? " Seagate Barracuda 3TB SATA3 ST3000DM001θα με κανει την δουλεια μου??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα