Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy s4 i9505

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο 3 χρονια με iphone 4 πιστευω πως ηρθε η ωρα για αλλαγη τηλεφωνου και θελω android ειδα το s4 σε γνωστο μου και το λατρεψα λογω της οθονης του . Το εχω βρει στα 324 ευρω αυτο που θα ηθελα βα ξερω ειναι η μπαταρια ποσο κραταει με facebook youtube και ιντερνετ

Δημοσ.

Μονο 3-4 ωρες κραταει η μπαταρια? φιλε με κουρασε το ιος δεν λεω οτι μιο σταθερο εχω δει αλλα πολυ κλειστο μπορει στο μελλον να ξαναγυρισω αλλα αμεσα οχι

• Like 1
Δημοσ.

Αντί του σαμσουνγκ δες καλύτερα κάτι σε LG g2, nexus 5 η htc one.

.

Το one ειναι κανα 50 αρι πιο ακριβο οποτε δεν παω προς τα κει το lg μου φανηκε οτι η οθονη του δεν ειβαι οσο καλη οσο του s4

Δημοσ.

.

Το one ειναι κανα 50 αρι πιο ακριβο οποτε δεν παω προς τα κει το lg μου φανηκε οτι η οθονη του δεν ειβαι οσο καλη οσο του s4

Εφόσον φαίνεται να προτιμάς την Amoled, από την Ips οθόνη, πήγαινε για S4. Δεν θα απογοητευτείς. Το G2 έχει καλύτερη αυτονομία από το S4 και το S4 καλύτερη κάμερα από το G2. Δεν θα δεις τεράστιες διαφορές μεταξύ Snap 600 του S4 και Snap 800 του G2. Δες τι σου αρέσει και τι προτεραιότητες έχεις μέσα στο budget σου και πάρτο άφοβα. Σ' αυτό το επίπεδο τα όποια μειονεκτήματα είναι ελάχιστα, όποιο και να αγοράσεις θα είναι απείρως καλύτερο από Iphone. 

Δημοσ.

Ta samsung είναι πολύ καλα τλφ αν σου αρέσουν παρ' το, η απάντηση στην ερώτηση πουν έκανες ειναι αυτη και καθε smart phone νομίζω κάπου εκεί γυρο παίζει η αυτονομία, κακά τα ψέματα!!!

Εμενα  στις διακοπες με μόνιμα ανοιχτα τα data και πολλές φορες(σχεδον πάντα) ενεργοποιημένο το "φορητό σημειο πρόσβασης" με chrome και διάφορα αλλα σε συνεχή λειτουργία, ναι τόσο μου κρατάει 4 ώρες μετα είμαι στο 10-15% οπότε παω για φόρτιση.

Σε καθημερινή χρηση, τηλεφώνα και κάποια εισοδος στο νετ μπορεί να παει και 2 μέρες

Δημοσ.

.

Οθοναρα εχει το G2 φιλε μου και στο λεει αυτο κατοχος samsung.Μην ξεγελιεσαι απο τα ψευτικα χρωματα της AMOLED

• Like 1
Δημοσ.

To lg g2 ειναι ανωτερο και πιο γρηγορο απο το s4.

Το ιδιο και το nexus5 που ειναι μαλιστα φθηνοτερο.

Αν τωρα προτιμας την οθονη του s4, κοιτα για την εκδοση του s4(i9506) με επεξεργαστη snapdragon800(ιδιο με των lg g2/nexus5) αντι για την συνηθισμενη εκδοση(i9505) που ερχεται με τον snapdragon600

• Like 1
Δημοσ.

Το note 2 ειναι υπερβολικα μεγαλο και ακριβο συνεπως δεν παιζει θα παω καποια απο αυτες τις μερες στα μαγαζια να δω και τα 2 διπλα διπλα αν και μεχρι στιγμης το s4 με εχει κερδισει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...