Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες ερχεται καλοκαιρι. Ξερω ανοιγω ενα θεμα που ποναει για μερικους. Αλλα θα παει κανεις φετος διαοκοπες?Εχει σκεφτει κανεις κανα προορισμο? Η μας βλεπω ολους στην μπανιερα με αστεριες?Οποιος εχει καμια ιδεα για κανα μερος που θα παει και ειναι οικονομικο ας πει. Π.χ εγω πηγα Ναυπλιο μονοημερη. Για να ξεσκασεις ειναι οτι πρεπει. Αλλα και  για διακοπες δεν ειναι ασχημη ιδεα. Ακουω προτασεις και ελπιζω εντος Ελλαδας. :P

Δημοσ.

Παιδες ερχεται καλοκαιρι. Ξερω ανοιγω ενα θεμα που ποναει για μερικους. Αλλα θα παει κανεις φετος διαοκοπες?Εχει σκεφτει κανεις κανα προορισμο? Η μας βλεπω ολους στην μπανιερα με αστεριες?Οποιος εχει καμια ιδεα για κανα μερος που θα παει και ειναι οικονομικο ας πει. Π.χ εγω πηγα Ναυπλιο μονοημερη. Για να ξεσκασεις ειναι οτι πρεπει. Αλλα και  για διακοπες δεν ειναι ασχημη ιδεα. Ακουω προτασεις και ελπιζω εντος Ελλαδας. :P

για να πας καπου διακοπες που δεν εχεις καποιο σπιτι κτλ να μεινεις θελει δυστυχως πολλα λεφτα οπως ξερουμε.Οι περισσοτεροι οπως και εγω πανε σε παππουδες-γιαγιαδες η τελος παντων συγγενικα σπιτια.

• Like 1
Δημοσ.

Constantine γιατί η Ευβοια σε χαλάει;

Για χαλαρές και οικονομικές διακοπές (για Αθηναίους κυρίως) προτείνω camping στη Σίφνο.

Πόσο το΄χει πάει ο Μάκης εκεί? Έχω καιρό να πάω, παλιά ήταν λίγο ανοργάνωτη φάση, τώρα πώς είναι?

Για πες εντυπώσεις...

Δημοσ.

Ο Μακης ποιος ειναι; Αν είναι αυτός που έχει το camping, πρόπερσι είχαμε δώσει κάπου στα 7-8€ τη μέρα ανά άτομο αν θυμάμαι καλά... Δεν έχω εμπειρία όμως γενικά από camping για να συγκρίνω τιμές και συνθήκες. Προσωπικά βολεύτηκα, υποθέτω θα μπορούσε να είναι και καλύτερα.

Δημοσ.

Αν πας με παρέα ψωλοπαρέα και ρίξεις στον πάτο τις απαιτήσεις σου(σάπιο δωμάτιο, ίσα ίσα για τον ύπνο), διαμονή βρίσκεις και με 10-15€/βράδυ σε όλα τα νησιά

Σκιαθο για 5 μερες και μετα αλλες 5 αιγινα και τελος....και πολλα χαλασα παλι :P

Το πιο overpriced και απάτη νησί στην Ελλάδα

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι ρε παοκι το λες;;καλα ειναι ακριβα αλλα θα μεινω τσαμπε σε γνωστο γ αυτο παω!! ;-) οποτε γλυτωνω τα φραγκα διαμονης..

Δημοσ.

Γιατι ρε παοκι το λες;;καλα ειναι ακριβα αλλα θα μεινω τσαμπε σε γνωστο γ αυτο παω!! ;-) οποτε γλυτωνω τα φραγκα διαμονης..

Αν μείνεις σε γνωστό κομπλέ είσαι

Στις υποδομές κυρίως αναφέρομαι, πολύ πίσω η Σκιάθος, με τα ίδια λεφτά πάω π.χ. Σαντορίνη σε πολύ καλύτερο ξενοδοχείο

Έχει απίστευτες παραλίες βέβαια

• Like 1
Δημοσ.

Μύκονος.

45 ευρώ πήγαινε -ελα εισιτήρια απο ραφήνα

Λεωφορείο όλο το 24 ώρο

Διαβίωση με σουβλάκια

Camping με 10 ευρώ / ημέρα δίπλα στη θάλασσα και με clubs τσαμπα έως το βραδυ

Το βράδυ παίρνεις απο σούπερ μάρκετ red bull και αράζεις στα σοκάκια. Αυτοί που πάνε στα μαγαζιά το ίδιο ακριβώς κάνουν με τη διαφορά πως το πληρώνουν 10 ευρώ

So simple. Αντικειμενικό κόστος? 7 ημέρες 150 ευρώ.

Δημοσ.

Μύκονος.

45 ευρώ πήγαινε -ελα εισιτήρια απο ραφήνα

Λεωφορείο όλο το 24 ώρο

Διαβίωση με σουβλάκια

Camping με 10 ευρώ / ημέρα δίπλα στη θάλασσα και με clubs τσαμπα έως το βραδυ

Το βράδυ παίρνεις απο σούπερ μάρκετ red bull και αράζεις στα σοκάκια. Αυτοί που πάνε στα μαγαζιά το ίδιο ακριβώς κάνουν με τη διαφορά πως το πληρώνουν 10 ευρώ

So simple. Αντικειμενικό κόστος? 7 ημέρες 150 ευρώ.

Eισαι τραγικος ομως, συνδυασες Μυκονο με camping   ,δεν το εχω ξανακουσει αυτο το τραβηξα και screenshot  γιατι θα το λεω και δεν θα με πιστευουν  .Ευτυχως που εχω να  παω  15 χρονια και δεν προκειται να ξαναπαω .

Εγω φετος λεω να παω Κουφονησια η' Φολεγανδρο για τον απλο λογο οτι δεν εχω ξαναπαει και μου τα εχουν κανει τσουρεκια τοσο καιρο οσοι εχουν παει .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...