stelios18120 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 καλα αδερφε εχει ενα δικιο ο fotis 13 τωρα μυκονος και camping δεν λεει..
sphinxgr Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Eισαι τραγικος ομως, συνδυασες Μυκονο με camping ,δεν το εχω ξανακουσει αυτο το τραβηξα και screenshot γιατι θα το λεω και δεν θα με πιστευουν .Ευτυχως που εχω να παω 15 χρονια και δεν προκειται να ξαναπαω . Εγω φετος λεω να παω Κουφονησια η' Φολεγανδρο για τον απλο λογο οτι δεν εχω ξαναπαει και μου τα εχουν κανει τσουρεκια τοσο καιρο οσοι εχουν παει . Το περίεργο είναι πως στο λέει κάποιος ο οποίος έχει πάει απο τα πιο τελειωμένα camping εως τα πιο ακριβά ξενοδοχεία που υπάρχουν. Αν κάποιος είναι 17-25 έχει σαν σκοπό τη διασκέδαση, τις απίστευτες γκόμενες, τα χειρότερα όργια, τη λιγότερη ταλαιπωρία και το χαμηλότερο κόστος, τότε είναι μόνο μια η επιλογή. http://www.paradise-greece.com/entertainment.html Youtube it για περισσότερα. Αν ο σκοπός είναι να σαπίσει και να φιλοσοφήσει, υπάρχει και η Γαυδος edit: Η παραλία στα 20 μέτρα απο το camping και τι γίνεται 16.00-22.00 κάθε μέρα https://www.google.gr/search?q=paradise+beach+mykonos&client=firefox-a&hs=nue&rls=org.mozilla:el:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=0YtnU6WODoiU0AWE64HADg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1067&bih=716#channel=sb&q=tropicana+mykonos&rls=org.mozilla:el:official&tbm=isch
NikosKallithea Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μύκονος. 45 ευρώ πήγαινε -ελα εισιτήρια απο ραφήνα Λεωφορείο όλο το 24 ώρο Διαβίωση με σουβλάκια Camping με 10 ευρώ / ημέρα δίπλα στη θάλασσα και με clubs τσαμπα έως το βραδυ Το βράδυ παίρνεις απο σούπερ μάρκετ red bull και αράζεις στα σοκάκια. Αυτοί που πάνε στα μαγαζιά το ίδιο ακριβώς κάνουν με τη διαφορά πως το πληρώνουν 10 ευρώ So simple. Αντικειμενικό κόστος? 7 ημέρες 150 ευρώ. Μαζι με το smartphone των 700 ευρώ για φιγούρα στην Ψαρού 1
*nenya* Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Έχω κάτι σχέδια στο μυαλό για solo διακοπές (fingers crossed να πραγματοποιηθούν κιόλας): για Ιούλιο, 7 μέρες Κάρπαθο και 5 μέρες Σκύρο.
Fotis13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Eισαι τραγικος ομως, συνδυασες Μυκονο με camping ,δεν το εχω ξανακουσει αυτο το τραβηξα και screenshot γιατι θα το λεω και δεν θα με πιστευουν .Ευτυχως που εχω να παω 15 χρονια και δεν προκειται να ξαναπαω . Εγω φετος λεω να παω Κουφονησια η' Φολεγανδρο για τον απλο λογο οτι δεν εχω ξαναπαει και μου τα εχουν κανει τσουρεκια τοσο καιρο οσοι εχουν παει . Το περίεργο είναι πως στο λέει κάποιος ο οποίος έχει πάει απο τα πιο τελειωμένα camping εως τα πιο ακριβά ξενοδοχεία που υπάρχουν. Αν κάποιος είναι 17-25 έχει σαν σκοπό τη διασκέδαση, τις απίστευτες γκόμενες, τα χειρότερα όργια, τη λιγότερη ταλαιπωρία και το χαμηλότερο κόστος, τότε είναι μόνο μια η επιλογή. http://www.paradise-greece.com/entertainment.html Youtube it για περισσότερα. Αν ο σκοπός είναι να σαπίσει και να φιλοσοφήσει, υπάρχει και η Γαυδος edit: Η παραλία στα 20 μέτρα απο το camping και τι γίνεται 16.00-22.00 κάθε μέρα https://www.google.gr/search?q=paradise+beach+mykonos&client=firefox-a&hs=nue&rls=org.mozilla:el:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=0YtnU6WODoiU0AWE64HADg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1067&bih=716#channel=sb&q=tropicana+mykonos&rls=org.mozilla:el:official&tbm=isch μην βγαλεις πολλες γκομενες απο καμπινγκ στην μυκονο και παθεις τιποτα μονο. Παρε και μια κουτα προφυλακτικα rofl. Sent from my iPhone5 using Insomnia
sphinxgr Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 αχα, εσυ για να βγάλεις γκόμενες θες έπαυλη και ferrari. Και μετά ξύπνησες!
NikosKallithea Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Στην παραπάνω παραλία δεν ξερω αν θα βγάλεις γκόμενα αλλα τον γκόμενο τον εχεις σίγουρο 4
lightgear Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Εχεις συγγενεις εκει? Κάλλιο αργά παρά ποτέ... Όχι, δεν έχω.
avarv Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Νομίζω ότι πρέπει να ξεφύγουμε απο ξενοδοχεία και σουβλάκι. Προτείνω sailing. Πριβέ διαδρομές, πολλά νησιά, φαγητό στο σκάφος. Με έδρα την Πάρο μπορείτε να πάτε σε πολλά νησιά. Για δείτε εδώ: Greek Water Yachts
mphxths Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Νομίζω ότι πρέπει να ξεφύγουμε απο ξενοδοχεία και σουβλάκι. Προτείνω sailing. Πριβέ διαδρομές, πολλά νησιά, φαγητό στο σκάφος. Με έδρα την Πάρο μπορείτε να πάτε σε πολλά νησιά. Για δείτε εδώ: Greek Water Yachts προσγειωσου , εμεις οι υπολοιποι ζουμε σε κατασταση οικονομικης κρισης και συ προτεινεις γιωτ με 3200+225/2 ή 3500+225/4 ?δηλ απο 900κατι εως 1700κατι , χωρις να υπολογιζουμε το χρημα που θα ξοδευτει σε διασκεδαση? με τοσα λεφτα πας 3 μηνες διακοπες σε καλο ξενοδοχειο
sphinxgr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Νομίζω ότι πρέπει να ξεφύγουμε απο ξενοδοχεία και σουβλάκι. Προτείνω sailing. Πριβέ διαδρομές, πολλά νησιά, φαγητό στο σκάφος. Με έδρα την Πάρο μπορείτε να πάτε σε πολλά νησιά. Για δείτε εδώ: Greek Water Yachts Αν είχε λεφτά ο κόσμος θα έτρωγε σουβλάκια ρε μάστορα?!
paylidis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Νομίζω ότι πρέπει να ξεφύγουμε απο ξενοδοχεία και σουβλάκι. Προτείνω sailing. Πριβέ διαδρομές, πολλά νησιά, φαγητό στο σκάφος. Με έδρα την Πάρο μπορείτε να πάτε σε πολλά νησιά. Για δείτε εδώ: Greek Water Yachts αρρωστημενα ακριβός, νοικiασα περσι Bavaria 50C (ναι, 15,5μ!) 1500€ για 9 μέρες με μικτή χωρις skipper (με skipper πήγαινε 2400). Και προσεξε, σκαφος 12 ατόμων που οι 8 που πηγαμε ήμασταν αραχτοι και άνετοι...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Αφηστε ρε τον ανθρωπο να κανει τη διαφημιση του, τον φαγατε Eιμαστε και σε περιοδο κρισης και προσπαθουν να ορθοποδησουν οι μικρομεσαιες επιχειρησεις .. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα