Προς το περιεχόμενο

htc one-samsung s4-lg g2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας αποφασισα να παρω καινουργιο κινητο εχω καταληξει σε αυτα τα 3...βασικα δεν ξερω και πολλα απο κινητα...απο οτι ειδα παντως στα χαρακτηριστικα το lg ειναι καλυτερο...αλλα ειναι λιγο μεγαλο με 5.2 οθονη...εσεις τι θα μου ποτεινατε???τι θα αξιζε περισσοτερο να παρω...γτ δεν υπαρχουν και λεφτα για πεταμα

Δημοσ.

Κοιταξε αν σου αρκουν τα 16GB πας για G2 η αν θες να δουλευεις otg για εχτρα χωρο.Αλλιως πηγαινε σε One αν θες ποιοτητα κατασκευης και ενα πιο smooth UI η σε S4 αν θες ωραια καμερα και ενα UI με περισσοτερες ευκολιες αλλα αρκετα φορτωμενο

Δημοσ.

lg g2 απο εμενα φιλε μου...!!η μεγαλυτερη οθονη, δεν σημαινει οτι εχει μεγαλυτερο μεγεθος το lg (λογω των πολυ μικρων του bezel),οπωτε πανω κατω στο ιδιο μεγεθος με τα αλλα 2 ειναι περιπου....

Το μονο αρνητικο του ειναι οτι δεν περνει micro sd, οπωτε αν τυχον δεν σου φτανουν τα 10 περιπου gb που θα χεις ελευθερα, τοτε θα σου λεγα να πας για το s4...!!

• Like 1
Δημοσ.

Lg g2 πιστευω 10gb ειναι αρκετα και φτανουν.αν βεβαια δεν σου φτανουν περνεις s4 μια χαρα κινητο και αυτο με ωραια καμερα και πολυ ωραια οθονη.παντως lg g2 δαγκωτο!!

• Like 1
Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι 16gb ειναι λιγα...οποτε ειμαι αναμεσα στο htc και το s4...εχω ακουσει και εχω διαβασει πολυ καλα λογια και για τα 2...αλλα δεν τα εχει καποιος γνωστος μου...

Δημοσ.

S4 τοτε.παρτο χωρις σκεψη για htc. Το εχουν αρκετοι γνωστοι μου εχω περασει καποια ωρα και με τα 2 κινητα αλλα πιστευω το s4 ειναι μια χαρα κινητο για ολες τις δουλειες.

Δημοσ.

S4 τοτε.παρτο χωρις σκεψη για htc. Το εχουν αρκετοι γνωστοι μου εχω περασει καποια ωρα και με τα 2 κινητα αλλα πιστευω το s4 ειναι μια χαρα κινητο για ολες τις δουλειες.

Γιατι χωρις σκεψη για HTC?

Δημοσ.

Για ποιότητα κατασκευής (αλουμίνιο και όχι πλαστικό! - σκέψου οι φανατικοί IPhoneakides είναι το μόνο android που τολμούν να δοκιμάσουν...!!!) και για ταχύτητα ή καλύτερη smooth κίνηση χωρίς το παραμικρό κόλλημα, αλλά και υποστήριξη με αναβαθμίσεις πας HTC One! Μόνο ίσως ελάττωμα η κάμερά του...

• Like 1
Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι 16gb ειναι λιγα...οποτε ειμαι αναμεσα στο htc και το s4...εχω ακουσει και εχω διαβασει πολυ καλα λογια και για τα 2...αλλα δεν τα εχει καποιος γνωστος μου...

εγω εχω το s4 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος...μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα απολυτως κολλημα πουθενα...!!! χανει απο το htc μονο  στην ποιοτητα κατασκευης και στον ηχο κατα τη γνωμη μου....στο θεμα ταχυτητας τα θεωρω ισαξια,camera πολυ καλυτερο το s4..., Για μενα η διαφορα των 60-70e που εχουν στην τιμη τους αυτη τη στιγμη (τιμες skroutz παντα) ειναι σημαντικη και με κανει να σου προτεινω το s4 και ως πιο vfm επιλογη μεταξυ τους...οτι και να παρεις παντως θα μεινεις ευχαριστημενος....

Δημοσ.

Htc καλύτερο παντού εκτός από κάμερα. Ως χρήστης και των 2 το μόνο που ζηλεύω είναι η κάμερα του S4. Από ταχύτητα παρατήρησα μεγάλες διαφορές υπέρ του One

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι το htc μου αρεσει πιο πολυ...αλλα με ενδιαφερει το κινητο μου να εχει καλη καμερα...τοση μεγαλη διαφορα εχουν μεταξυ τους στην καμερα?

Δημοσ.

Για να φωτογραφίες οι οποίες θα τις βάλεις στο Facebook ή στο Instagram τότε δεν υπάρχει θέμα. Αλλά αν θες να τις εκτυπώσεις ή να τις βάλεις σε οθοναρα πχ Ε τότε τα 4mpx είναι λίγα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...