mhproduction Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 γεια σας παιδες...μολις πηρα ενα turbo x acces point ap 150 απο το πλαισιο...ολες οι κριτικες λενε οτι ρυθμιζεται πανευκολα..το θεμα μου ειναι οτι ενω μου δινεται η ip οταν παω να συνδεθω δεν μου ανοιγει τη σελιδα ρυθμισεων λες και δεν ειναι αυτη η ip....καποια λυση?
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 γεια σας παιδες...μολις πηρα ενα turbo x acces point ap 150 απο το πλαισιο...ολες οι κριτικες λενε οτι ρυθμιζεται πανευκολα..το θεμα μου ειναι οτι ενω μου δινεται η ip οταν παω να συνδεθω δεν μου ανοιγει τη σελιδα ρυθμισεων λες και δεν ειναι αυτη η ip....καποια λυση? η πρωτη λυση ειναι οτι το ανοιξες σε λαθος κατηγορια και θα στο μεταφερω. η δευτερη λυση η μαλλον η καλυτερη λυση ειναι οτι εκανες το μοιραιο λαθος να παρεις access point turbo x.εγω θα το πηγαινα πισω πριν το δοκιμασω καν να παρω κατι πιο σοβαρο. γ.δωσε καρφωτα ip στο pc σου κανε και ενα hard reset το access point και ξαναδοκιμασε να συνδεθεις στην ip που σου λεει το manual.
hellv1l Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 πρεπει να ρυθμισεις χειροκινητα στην αρχη την ip στον υπολογιστη... στη συνεχεια συνδεεσαι με καλωδιακι και κανεις οτι ρυθμιση θελεις αν το θες για extender φροντισε η ip του turbo-x να ειναι στην περιοχη διευθυνσεων του router στον οποιο θα συνδεθει μετα κανε τις απαραιτητες ρυθμισεις του wireless καλο ειναι να μπεις και στο router και να ρυμισεις καποιο σταθερο καναλι εκπομπης και οχι στο auto... ετσι θα μπορει το extender να ειναι συνεχως συνδεδεμενο χωρις την παραμικρη διακοπη... επισης φροντισε να ρυθμισεις router + extender σε ενα καναλι χωρις πολυ κοσμο για να εχεις καλυτερη αποδοση δικτυου
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 ολα αυτα υπο ιδανικες συνθηκες αν παιξει το turbox.σε wireless αποφευγουμε 12 και 13 καναλι γιατι καποια pc,tablet,κινητα απο αμερικη δεν τα βρισκουν.επισης και access point να το ρυθμισει καποιος παλι το βαζει στην περιοχη διευθυνσεων που εειναι το router αφου σαν access point δεν εχει Nat. σε σπανιες περιπτωσεις αν καποια συσκευη τρωει κολλημα μπορει καποιος να ανοιξει και /ή τον dhcp του repeater.
hellv1l Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 αν ανοιξει το dhcp του extender (δεν εχει δυνατοτητα dhcp server το turbo-x) θα πρεπει να του βαλει μια καρφωτη διευθυνση(στο extender) και να απενεργοποιησει το dhcp του router για την αποφυγη conflicts... τεσπα βλεποντας και κανοντας
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 αν ανοιξει το dhcp του extender (δεν εχει δυνατοτητα dhcp server το turbo-x) θα πρεπει να του βαλει μια καρφωτη διευθυνση(στο extender) και να απενεργοποιησει το dhcp του router για την αποφυγη conflicts... τεσπα βλεποντας και κανοντας το εγραψα αυτο διοτι ειχα δει λιγο παραξενη συμπεριφορα σε tp link που ειχαν dhcp server.τον ειχες off και ενω επρεπε να παρουν dhcp απο τον dhcp του ρουτερ δεν επαιρναν καθολου(μου ειχαν πει οτι το εκανε περισσοτερο με iphone Κτλ).δεν το ψαξα παραπανω ποτε.ηταν tp link universal repeater 801nd νομιζω το μοντελο.οταν ανοιχτηκε ο dhcp στο repeater( με διαφορετικο ευρος ip απο οτι ο dhcp του thomson)οι συσκευες επαιξαν.το παραξενο ειναι οτι στην αρχη επαιζαν με κλειστο dhcp.δεν ειχε πεσει παραπανω trouble shooting---0;p .απλα του το προτεινα αν δει καμια παραξενια(δεν ηξερα οτι το tuvlo x δεν εχει dhcp feautures). ναι το σωστο θα ηταν να κλεισει ο dhcp του adsl router μετα και να μεινει του repeater απλα εκει αν κολλησει το repeater οσα συνδεονται στο adsl router δεν θα παρουν ποτε ip.για αυτο και εγραψα σε σπανιες περιπτωσεις αν καποια συσκευη τρωει κολλημα μπορει καποιος να ανοιξει και /ή τον dhcp του repeater.Κανονικα ειναι λαθος dhcp απλα ας το εχει σε μια ακρη του μυαλου του μην του τυχει τιποτα παραξενο.που βεβαια με το tuvlox δεν θα παιξει οτι και αν κανει καποιος.και εφοσον οπως λες δεν εχει και dhcp τοτε αυτο που εγραψα δεν ταιριαζει σε αυτο το repeater και ναι το extender καλο ειναι να ειναι παντα με καρφωτη Ip για να μην ψαχνει καποιος τι Ip εχει παρει για να μπει μεσα στο interface του.(θα πρεπει να μπει στο ρουτερ να δει ποια Ip πηρε το repeater απο το adsl router που πολλοι δεν ξερουν να το δουν.αυτο ισχυει σε οσα παλι υπαρχει δυνατοτητα να παρουν Ip απο dhcp παντα.
rfc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 το dhcp στα ΑΡ ειναι παντοτε κλειστα διοτι αν σου δωσει αυτο ip δε θα σου δωσει και το αναλογο gateway εκτος απο αυτα που δηλωνεις πιο θες πυλη.
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 το dhcp στα ΑΡ ειναι παντοτε κλειστα διοτι αν σου δωσει αυτο ip δε θα σου δωσει και το αναλογο gateway εκτος απο αυτα που δηλωνεις πιο θες πυλη. συνηθως τα περισσοτερα σε αφηνουν να δωσεις και gateway.ΣΥΝΗΘΩΣ.πχ tp link repeater που παιζουν και access points κτλ εχουν επιλογη να δωσουν οτι θες εσυ για gateway. αν ειναι ap βεβαια εκει σιγουρα δεν θα δεις και θεματα.οσα θεματα εχω δει ειναι σε repeater και με συγκεκριμενες συσκευες. με το repeater δυστυχως κανεις δεν εγγυαται τιποτα.και μενα με ειχε παραξενευσει συσκευη να μην μπορει να παρει Ip απο τον dhcp του adsl router οταν επαιζε διαμεσω του repeater και να επαιζε οταν ανοιγες του repeater.δυστυχως δεν ειχαν γινει αλλες δοκιμες .και φανηκε λιγο το θεματακι σε iphone,ipad συσκευες.ειχα ακουσει χωρις ομως να ασχοληθω και αλλες παραξενιες με Iphone κτλ απο ατομο που ειχε iphone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα