Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεω να κανουμε ενα thread για να γραφουμε τις αποριες μας, ολοι εμεις που κανουμε τη δηλωση μονοι μας. Θα μπορουσε να γινει και στικ. Η 30η Ιουνη δεν ειναι μακρυα.

Αρχιζω με 2 ερωτησεις

- Αφοτου συμπληρωσουμε την ηλεκτρονικη δηλωση, πανω δεξια υπαρχει το "Συνεχεια Υποβολης" για να πατησουμε και να συνεχισουμε. Πατωντας το σημαινει οτι δεν υπαρχει επιστροφη και δε θα μπορεσουμε να κανουμε τυχον διορθωσεις?

- Ο κωδικος 727 ειναι λεει για να γραφουμε την ετησια δαπανη για αποσβεση δανειων γενικα.

Αυτο ισχυει και για το στεγαστικο? Η φοροαπαλλαγη για το στεγαστικο καταργηθηκε, οποτε δε μας δινουν καν βεβαιωση, θα πρεπει να τη ζητησουμε προκειμενου να συμπληρωσουμε αυτον τον κωδικο?

Δημοσ.

1. όχι ,δεν γίνεται οριστική υποβολή (βγαίνει μια ενδιάμεση οθόνη με ενδεικτικά σύνολα φόρου κλπ.).

Για το 2 δεν ξέρω.

Δημοσ.

Aρα το παταω αφοβα. Και μετα θα μπορω να εχω δοκιμαστικες εκκαθαρισεις, οπως γινονταν και περυσι?

Δημοσ.

Mε τον κωδικο 51 τι γινεται? Ακουσα οτι μπορουμε να βαλουμε και τις αποδειξεις απο τα φαρμακεια για εκπτωση 10%?

Δημοσ.

Φετος θα κανω κοινη δηλωση με την συζυγο μου.

Το συμβολαιο απο το σπιτι που νοικιαζω ειναι στο ονομα μου, την συζυγο θα πρεπει να την δηλωσω οτι την φιλοξενω στον αντιστοιχο κωδικο ή θεωρειται αυτοματα οτι απο την στιγμη που κανουμε κοινη δηλωση μενει στο ιδιο σπιτι & δεν χρειαζεται να συμπληρωσω κατι;

Επισης για τους τοκους απο τις τραπεζες εχω μια ερωτηση, συνολο γραφει εμενα το πινακακι στον κωδικο 667, 13ευρω και φορος που παρακρατηθηκε; 1,94ευρω. Εγω στον κωδικο 667 θα γραψω το καθαρο ποσο, δηλ: 11,06ευρω;

Δημοσ.

φέτος πως φορολογούνται οι μισθωτοί (ιδιωτικοί υπάλληλοι);

έχω χάσει τη μπάλα.

ισχύει αυτό που λέγανε ότι δεν υπάρχει αφορολόγητο αλλά υπο προϋποθέσεις έχεις έκπτωση φόρου κοντά στα 2000 μέγιστο;

πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι μέχρι 9000 μπορεί να μην πληρώσεις τίποτα;

πέρυσι είχαμε αφορολόγητο τα 5000;

τα ξέχασα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...