fotodv7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Γεια σας. Πρόκειται να ταξιδέψω από Θεσσαλονίκη Αθήνα αεροπορικώς με τη Raynair. Για να γλιτώσουμε τις εξτρά χρεώσεις για αποσκευές σκεφτόμαστε να στείλουμε τις βαλίτσες μας με το ΚΤΕΛ. Συμφέρει ή τσάμπα γράφω;
Anorymous Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Όχι γι' αυτό ρωτάω... Στην χειροτερη να σου παρουν 10 ευρω ρωτα βεβαια να εισαι σιγουρος. υπαρχει ομως και η γνωστη τσατσια που αφηνεις την βαλιτσα μεσα σαν επιβατης και μετα παει και την παιρνει αλλος για εσενα και αφου θα πας με αεροπλανο τοτε λογικα μπορεις εσυ να την παρεις. Με αυτο τον τροπο δεν πληρωνεις φραγκο 1
fotodv7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Ομολογώ πως σαν Έλληνας το σκέφτηκα κι αυτό αλλά αν είναι για 10 ευρώ εντάξει....
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Παει ανα κιλο η χρεωση των κτελ. Δν θυμαμαι ποσο, παντως την εχουν αυξησει. Αν δν σε συμφερει, δες καμια ιδιωτικη μεταφορικη μπας και. Γνωστη που ταξιδεψε με την εν λογω αεροπορικη ειχε κοιταξει κ κεινη για κτελ αλλα η διαφορα ηταν μηδαμινη. Προτιμησε την αεροπορικη
paylidis Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Mε 10€ θεσ/νικη - αθήνα στέλνεις κιβώτιο, οχι βαλίτσα... Οι βαλίτσες ξεκινάνε απο 15 το κομμάτι και όσο "σε κόψουν" μετα... Πάνω απο 20 λογικά οχι αλλα και το 10 δεν ισχύει... Γιατι δεν αγοράζεις μια βαλίτσα και να πάρετε αντι για 2 μία με το αεροπλάνο...
fotodv7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Mε 10€ θεσ/νικη - αθήνα στέλνεις κιβώτιο, οχι βαλίτσα... Οι βαλίτσες ξεκινάνε απο 15 το κομμάτι και όσο "σε κόψουν" μετα... Πάνω απο 20 λογικά οχι αλλα και το 10 δεν ισχύει... Γιατι δεν αγοράζεις μια βαλίτσα και να πάρετε αντι για 2 μία με το αεροπλάνο... Γιατί φοβάμαι ότι θα με πετσοκόψουν στο αεροδρόμιο....
Anorymous Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Ομολογώ πως σαν Έλληνας το σκέφτηκα κι αυτό αλλά αν είναι για 10 ευρώ εντάξει.... Ειναι το DNA χαχα αφου εισαι θεσσαλονικη κοιτα και για ΟΣΕ μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν πολυ φθηνα εγω πχ εστελνα βαλιτσα 15 κιλα απο θεσσαλονικη με 6 ευρω.
paylidis Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Γιατί φοβάμαι ότι θα με πετσοκόψουν στο αεροδρόμιο.... κλειστην μεσω ιντερνετ! 15 εχει στην Aegean, ποσο εχει στην Ryanair?
fotodv7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Πήρα στον ΟΣΕ και μου είπαν πως δεν επιτρέπεται η αποστολή ασυνόδευτων αποσκευών. κλειστην μεσω ιντερνετ! 15 εχει στην Aegean, ποσο εχει στην Ryanair? 22€ τα 15 κιλά.
Anorymous Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Πήρα στον ΟΣΕ και μου είπαν πως δεν επιτρέπεται η αποστολή ασυνόδευτων αποσκευών. 22€ τα 15 κιλά. Μας δουλεουν ??? Αφου ρε εχει υπηρεσια κουριερ ο ΟΣΕ.
fotodv7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μας δουλεουν ??? Αφου ρε εχει υπηρεσια κουριερ ο ΟΣΕ. Πριν 10 λεπτά κάλεσα στον σταθμό και ρώτησα μια κοπελίτσα εάν γίνεται να στείλω μία αποσκευή από Θεσσαλονίκη Αθήνα και μου είπε πως δεν γίνεται.
stelios18120 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 ακου πας εκει κοντα στο κτελ το λεωφορειο το παιζεις πελατης και οτι θα μπεις μεσα..οταν ανοιξει στα πλαγια του λεωφορειου αυτος για τις αποσκευες πας και την δινεις κανονικα και την ταχτοποιει.μετα την κανεις απο τα κτελ κυριος.μετα στην αθηνα περιμενει αλλος και παραλαμβανει την βαλιστα σου και δεν δινεις φραγκο. Η ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!! και το 10ευρω το περνεις καφε και τσιγαρα και φευγεις χαρουμενος απο τα κτελ!! 1
paylidis Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Πήρα στον ΟΣΕ και μου είπαν πως δεν επιτρέπεται η αποστολή ασυνόδευτων αποσκευών. 22€ τα 15 κιλά. Πιστεύεις ότι αν τη στείλεις με κάποιο τροπο θα σου βγει πιο φθηνά; Η απάντηση είναι όχι. Επίσης έχω την εντύπωση ότι δεν είναι 15 κιλά αλλα 20. Στο φιναλε 15 αμπάρι + 10 χειραποσκευη ο καθένας τι στο καλο, μετακόμιση θα κάνετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα