Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Πρόκειται να ταξιδέψω από Θεσσαλονίκη Αθήνα αεροπορικώς με τη Raynair. Για να γλιτώσουμε τις εξτρά χρεώσεις για αποσκευές σκεφτόμαστε να στείλουμε τις βαλίτσες μας με το ΚΤΕΛ. Συμφέρει ή τσάμπα γράφω;

Δημοσ.

Όχι γι' αυτό ρωτάω...  :-)

Στην χειροτερη να σου παρουν 10 ευρω ρωτα βεβαια να εισαι σιγουρος. υπαρχει ομως και η γνωστη τσατσια που αφηνεις την βαλιτσα μεσα σαν επιβατης και μετα παει και την παιρνει αλλος για εσενα και αφου θα πας με αεροπλανο τοτε λογικα μπορεις εσυ να την παρεις.

Με αυτο τον τροπο δεν πληρωνεις φραγκο :)

• Like 1
Δημοσ.

Παει ανα κιλο η χρεωση των κτελ. Δν θυμαμαι ποσο, παντως την εχουν αυξησει. Αν δν σε συμφερει, δες καμια ιδιωτικη μεταφορικη μπας και. Γνωστη που ταξιδεψε με την εν λογω αεροπορικη ειχε κοιταξει κ κεινη για κτελ αλλα η διαφορα ηταν μηδαμινη. Προτιμησε την αεροπορικη

Δημοσ.

Mε 10€ θεσ/νικη - αθήνα στέλνεις κιβώτιο, οχι βαλίτσα... Οι βαλίτσες ξεκινάνε απο 15 το κομμάτι και όσο "σε κόψουν" μετα... Πάνω απο 20 λογικά οχι αλλα και το 10 δεν ισχύει...

Γιατι δεν αγοράζεις μια βαλίτσα και να πάρετε αντι για 2 μία με το αεροπλάνο...

Δημοσ.

Mε 10€ θεσ/νικη - αθήνα στέλνεις κιβώτιο, οχι βαλίτσα... Οι βαλίτσες ξεκινάνε απο 15 το κομμάτι και όσο "σε κόψουν" μετα... Πάνω απο 20 λογικά οχι αλλα και το 10 δεν ισχύει...

Γιατι δεν αγοράζεις μια βαλίτσα και να πάρετε αντι για 2 μία με το αεροπλάνο...

Γιατί φοβάμαι ότι θα με πετσοκόψουν στο αεροδρόμιο....

Δημοσ.

Ομολογώ πως σαν Έλληνας το σκέφτηκα κι αυτό αλλά αν είναι για 10 ευρώ εντάξει....

Ειναι το DNA χαχα αφου εισαι θεσσαλονικη κοιτα και για ΟΣΕ μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν πολυ φθηνα εγω πχ εστελνα βαλιτσα 15 κιλα απο θεσσαλονικη με 6 ευρω.

Δημοσ.

Γιατί φοβάμαι ότι θα με πετσοκόψουν στο αεροδρόμιο....

κλειστην μεσω ιντερνετ! 15 εχει στην Aegean, ποσο εχει στην Ryanair?

Δημοσ.

Πήρα στον ΟΣΕ και μου είπαν πως δεν επιτρέπεται η αποστολή ασυνόδευτων αποσκευών. 

κλειστην μεσω ιντερνετ! 15 εχει στην Aegean, ποσο εχει στην Ryanair?

22€ τα 15 κιλά.

Δημοσ.

Πήρα στον ΟΣΕ και μου είπαν πως δεν επιτρέπεται η αποστολή ασυνόδευτων αποσκευών. 

22€ τα 15 κιλά.

Μας δουλεουν ??? Αφου ρε εχει υπηρεσια κουριερ ο ΟΣΕ.

Δημοσ.

Μας δουλεουν ??? Αφου ρε εχει υπηρεσια κουριερ ο ΟΣΕ.

Πριν 10 λεπτά κάλεσα στον σταθμό και ρώτησα μια κοπελίτσα εάν γίνεται να στείλω μία αποσκευή από Θεσσαλονίκη Αθήνα και μου είπε πως δεν γίνεται. 

Δημοσ.

ακου πας εκει κοντα στο κτελ το λεωφορειο το παιζεις πελατης και οτι θα μπεις μεσα..οταν ανοιξει στα πλαγια του λεωφορειου αυτος για τις αποσκευες πας και την δινεις κανονικα και την ταχτοποιει.μετα την κανεις απο τα κτελ κυριος.μετα στην αθηνα περιμενει αλλος και παραλαμβανει την βαλιστα σου και δεν δινεις φραγκο. Η ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!! και το 10ευρω το περνεις καφε και τσιγαρα και φευγεις χαρουμενος απο τα κτελ!! ;)

• Like 1
Δημοσ.

22€ τα 15 κιλά.

Πιστεύεις ότι αν τη στείλεις με κάποιο τροπο θα σου βγει πιο φθηνά; Η απάντηση είναι όχι. Επίσης έχω την εντύπωση ότι δεν είναι 15 κιλά αλλα 20.

Στο φιναλε 15 αμπάρι + 10 χειραποσκευη ο καθένας τι στο καλο, μετακόμιση θα κάνετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...