Προς το περιεχόμενο

Παρασιτα σε Ηχεια Logitech Z5500...


manosgtir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδες
εδω και αρκετο καιρο τα ηχεια κανουν παρασιτα ΜΟΝΟ οταν ανοιγο κλεινω μπριζες του σπιτιου, ειναι συνδεδεμενα πανω σε πολυμπριζω ασφαλειας, ενω υπαρχουν τα καλωδια απο υπολογιστη και εξωτερικο δισκο, κοινος κοκορετσι (οχι πολυ ομως), επισης τωρα τελευταια μετα το format ακομη και οταν το pc ανοιγει κανει παρασιτα δηλαδη σε ολα τα παρασ. κανει τσακ, δεν νομιζω να εχουν κατι τα ηχεια τα εχω 2 χρονια και δεν τα ταλαιπωρο.
καθε γνωμη ευπροσδεκτη!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό με τις πριζες του σπιτιού λογικο είναι (σε εναν βαθμο, οχι να βαζεις την καφετιερα και στο υπνοδωματιο να κανει παρασιτα!) αν και δεν ξερω γτ εμφανιστηκε τωρα. Τα παρασιτα απο το pc είναι προφανώς γτ εβαλες αλλους drivers μετα το φορματ για την καρτα ηχου (πιο καινουρια εκδση?). Μπορεί βεβαια και να ξεχασες να βαλεις κατι. π.χ. το δικο μου pc παίζει ηχο και χωρις τπτ αμεσως μετα το φορματ. Βέβαια παντα βαζω τους drivers.

Αυτα απο εμενα καθως δεν ξερω και τπτ περισσοτερο να σε βοηθησω!

 

Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App. Χρησιμοποιώ Swype οπότε τυχόν λάθος λέξεις στα post μου παρακαλώ να συγχωρεθούν!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου, θα το κοιταξω, αν και με την πριζα που ειναι στο αλλο δωματιο εχουν αποσταση 6 μετρα τωρα τελευταια μου το κανει τι να πω... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 5 εβδομάδες αργότερα...

Μην αγχωνεσαι για τα συγκεκριμενα ηχεια. Ειναι σκυλια δεν μασανε τιποτα. Τα εχω 9 χρονια και τα εχω σε πολυμπριζο ασφαλειας. Και εγω οταν ανοιγω/κλεινω διακοπτες κανει ηχο το woofer. Αλλα δεν ειναι συχνο το φαινομενο. Εγω νομιζω οτι ειναι και οι καλωδιωσεις απο τα σπιτια μας. Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. Παντως μην μασας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...