k30taas Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Παιδια μια σκεψη!!!!! Εχω εδώ και 6 μηνες το g2, πολύ καλο ευχαριστημένος σε όλα μπορω να πω, και πριν ειχα διαφορα αξιολογα τηλεφωνα. Αλλα τωρα τελευταια μου περνανε κατι σκεψεις όπως μηπως είναι βλακεια όλα αυτά? γιατι να μην εχουμε ένα μικρο τηλεφωνακι που να μην το καταλαβαίνουμε στην τσεπη να εχουμε μονο τις επαφες μας να παιρνουμε τηλ και τιποτα άλλο!!!! Γιατι πρεπει ολοι να εχουμε το internet στην τσεπη? λες και δεν εχουμε υπολογιστη? η φωτογραφικη? κλπ, άσε που και λεφτά να μην έχουμε για κινητό θα γυρίσουμε τον κόσμο να βρούμε και ας προέχουν άλλα πράγματα. Τελος παντων νομιζω μας εχουνε τρελανει με την τεχνολογια χωρις λογο ειδικα εμας που μας αρεσει κιολας, αλλα ισως πρεπει.... λεω δεν ξερω, να γυριζουμε προς τα πισω, δεν μας οφελουν όλα αυτά , αντιθέτως!!!!
spookaki Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Θεωρώ προσωπικά ότι δεν αξίζει να έχει ένα τέτοιο smartphone και οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχου επιπέδου απλά για να βγάζεις φωτογραφίες και να μπαίνεις στο facebook. Τώρα υπάρχουν και άνθρωποι τους οποίους τους βοηθάει στην καθημερινότητα , στην δουλειά τους κλπ η χρήση τέτοιων κινητών τηλεφώνων. Τώρα αν εσύ νιώθεις ότι δεν το αξιοποιείς πλήρως και δεν σου χρειάζεται ένα τέτοιου επιπέδου κινητό τηλέφωνο μπορείς να πάρεις κάποιο άλλο και να πουλήσεις αυτό. Αν και θα σου έλεγα απλά να το κρατήσεις και να μην αλλάξεις για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα κινητό.
k30taas Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Θεωρώ προσωπικά ότι δεν αξίζει να έχει ένα τέτοιο smartphone και οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχου επιπέδου απλά για να βγάζεις φωτογραφίες και να μπαίνεις στο facebook. Τώρα υπάρχουν και άνθρωποι τους οποίους τους βοηθάει στην καθημερινότητα , στην δουλειά τους κλπ η χρήση τέτοιων κινητών τηλεφώνων. Τώρα αν εσύ νιώθεις ότι δεν το αξιοποιείς πλήρως και δεν σου χρειάζεται ένα τέτοιου επιπέδου κινητό τηλέφωνο μπορείς να πάρεις κάποιο άλλο και να πουλήσεις αυτό. Αν και θα σου έλεγα απλά να το κρατήσεις και να μην αλλάξεις για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα κινητό. Φίλε μου εγώ πιστεύω πως το 80% ίσως και παραπάνω που έχουν αυτό η ένα αντίστοιχο κινητό το έχουν έτσι, είτε επειδή έχουν τρέλα με τα ηλεκτρονικά γενικώς - όπως εγώ, και το αξιοποιώ πάρα πολύ σε πληροφορώ - είτε για εφέ είτε γιατί έχουν λεφτά για πέταμα και κάνουν ότι γουστάρουν, πάντως όχι γιατί τους είναι απαραίρητο. Τώρα εγώ απλώς λέω πως αν το καλοσκεφτείς δεν χρειάζονται όλα αυτά, άσχετα που και έγω παρόλο που οικονομικά είμαι χάλια έχω την τρέλα και τα δίνω σε κινητά υπολογιστές κλπ. Αυτό που είπες τελευταία, να το κρατήσω πολύ καιρό είναι σωστό αλλά.........!!!!!!!!!!!!!!!!
kataramenos32 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Γιατι πρεπει να εχουμε smartphone λοιπον...Γιατι μας διευκολυνει σε απειρες καθημερινες καταστασεις.Αν εχεις εσυ τη δυνατοτητα να κουβαλας την κεντρικη μοναδα,την οθονη και τα περιφεριακα του pc σου μαζι με ενα πολυπριζο σε παραδεχομαι.Επισης να εχεις μαζι και τη φωτογραφικη σου κρεμασμενη στο λαιμο η οπου σε βολεβει τελος παντων.Τα smartphone με τη ραγδαια εξελιξη τους εχουν λυσει τα χερια σε πολλους απο εμας που τα χρειαζομαστε για δουλεια αλλα και σε οσους το χρησιμοποιουν για ψυχαγωγια.Στην ουσια εχεις μια all in one φορητη συσκευη 4
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Και εγω μια απο τα ιδια, δεν μπορω πλεον να φανταστω την ζωη μου χωρις smartphone, εχεις αναγκη να δεις τα μειλ σου, τσουπ ανοιγεις μια εφαρμογη και εισαι ετοιμος απο το να περιμενεις να πας σπιτι και να δεις και ειδικα αν εχεις δουλεια σοβαρη που απαιτει να εισαι συνεχως online και πρεπει να απαντας σε mails ολη την ωρα ενα smartphone βολευει. Πχ το πρωι θες να δεις τα νεα και βαριεσαι να σηκωθεις απο το κρεβατι να πας να ανοιξεις το pc κλπ, εχεις το smartphone σου και τα βλεπεις απο κει. Η για φωτογραφιες σε στιγμες που δεν εχεις καμερα ευκαιρη, μην μου πεις πως σε βολευει να κουβαλας κινητο laptop και dslr ή compact μαζι θα τρελαθω. Ναι συμφωνω οτι πλεον και η κουτση μαρια εχει smartphone και ο περισσοτερος κοσμος παιζει candy crush και μπαινει στο fb ολημερις αλλα για εμας τους λιγους που πραγματικα το χρειαζομαστε ειναι τρομερο εργαλειο
mphxths Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 υπαρχει μια ταση ενοποιησης συσκευων καθως και σμικρυνσης αυτων... για αυτο εχουν περαση τα φορητα...τα ταμπλετς ...τα σμαρτφονς..υπαρχει μια συγκλιση. Απο κει και περα ο καθενας κοιταει τις αναγκες του και κρινει και αγοραζει. Προσωπικα μπορει να μην χρησιμοποιω τοσο πολυ το κινητο οντας αντικοινωνικο ον..αλλα εχει τυχει και φωτος να βγαλω..και σκαιπ να ξηγηθω απο την παραλια και να μπω με ssh στον σερβερ να πειραξω κατι που ηθελε ενας πελατης και να τσεκαρω τα σπεκς ενος προιοντος επιτοπου πριν το αγορασω (δεν πιστευα το τι εγραφε το ταμπελακι στο καταστημα ) , να δω εμαιλς που ηταν αναγκη , να σερφαρω να περασει η ωρα στο πλοιο , να παω σε μια διευθυνση με το gps , και αλλα πολλα. Οκ δεν τα χρησιμοποιω ολα αυτα και αλλα καθημερινα αλλα που και που μου χρειαζονται.... 2
Grey Warden Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δεν θα μπω στη διαδικασία να αναφερθώ στα πλεονεκτηματα ενός smartphone. Απλα δεν βρισκω το λογο να κατακρινουμε κάποιον που θα το χρησιμοποιησει μονο για fb. Απο το φαΐ μας τρώει; Κλείνω σήμερα μια εβδομάδα με το Note 3 και δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτο μου να χειρίζεται αλλο κινητό. Χρησιμοποιώ ολες του τις δυνατότητες στη σχολή και μπορω να κανω πράγματα που τα feature phones ουτε καν ειχαν ονειρευτεί.
eddie1996 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Λοιπόν ας πω και την δικιά μου γνώμη. Είχα 3 χρόνια ένα lg gt400 είναι με οθόνη αφής και είναι απλό. Τον Νοέμβριο αγόρασα το πρώτο smartphone το samsung galaxy core όπου είναι androind και αυτό με έχει σώσει στην κυριολεξία. Χρειάζομαι να δω τα σημαντικά εμαιλ? Μπαίνω! Χρείαζομαι gps? Μπαίνω και το βάζω. χρειάζομαι να πάω κάπου με λεοφωρεία? Μπαίνω και βλέπω το πως θα μετακινηθώ. Βαριέμαι στο πούλμαν/λεοφορείο? μπαίνω και χαζεύω σε παιχνίδια η σε σελίδες κτλ. Εξαιτίας της ραγδαίας εξέλισης της τεχνολογίας 1 φορά το χρόνο ή με 2 χρόνια το χρόνο μας επηρεάζει να αλλάζουμε κινητό και να πηγαίνουμε σε κάτι πιο υψηλό από αυτό που είχαμε όπου αυτό σημαίνει και περισσότερα λεφτά. Τώρα το που θα δώσουμε λεφτά είναι ένα προσωπικό ζήτημα του καθενός και φυσικά αναλόγως με τις ανάγκες/ επιθυμίες που έχει ο καθένας. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα