BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Εδώ και 12 μέρες περίπου ,έχω ένα πόνο στον αριστερό μου όρχι. Μένω στο Ρέθυμνο και το ανδρολογικό κρήτης που πρέπει να πάω είναι στο Ηράκλειο Κρήτης. Μετα απο επιμονη πίεση από μένα στην μάνα μου,μου έδωσε τελικά 30 € να πάω σε έναν ιατρό -ουρολόγο εδώ στο Ρέθυμνο.Ο οποίος του είπα οτι έχω τον πόνο αυτόν στον όρχι και αυτός μου έγραψε εξέταση να κάνω υπέρηχο στο όρχι σε κάποιο διαγνωστικό-ακτινολογικό κέντρο.Απο τα 3 διαγνωστικά κέντρα που πήρα τηλέφωνο το πιο σύντομο για να μου κάνει την εξέταση ήταν σε μία βδομάδα δηλαδή μου κλείσανε ραντεβου να κάνω τον υπερηχο στις 12 μαίου.Εγώ όμως πονάω και φοβάμαι μήπως είναι τίποτα σοβαρό και η μια βδομάδα αναμονή ισως είναι πολύ κακό. Και της λέω της μάνας μου να με πάει στο Ανδρολογικό Κρήτης (που εκεί θα με εξυπηρετησουν μάλλον άμεσα και πιο οργανωμένα γιατί απο τι είδα αμα χρειαστω εγχείρηση τα ιατρεία εδω στο ρέθυμνο δεν είναι καθαρα και είναι ανοργάνωτα.)Και δεν δέχεται μου λέει δεν έχεις τίποτα. Δεν μπορώ άλλο ,πονάω και η μάνα μου έιναι τελείως αδιάφορη Τι να κάνω; Ουτε λεφτά μου δίνει για να πάω μόνος μου τουλάχιστον στο Ανδρολογικό
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δε τρολάρω ρε φίλε έλεος .Στο νοσοκομείο του Ρεθυμνου έχεις πάει ποτέ;Μαυρα χάλια είναι ,ανοργάνωτα και πολύ βρώμικα όλα εκει
mphxths Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 εμεις τι θες να κανουμε? να μιλησουμε στην μανα σου ξερωγω?! αν ειναι δυνατον...τι αλλο θα δουμε. 15
revolver1990 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Lolz....περαστικά πάνθηρα αν όντως έχεις θέμα με τα ούμπαλα. Το πουλί και τα μάτια σου(not kidding). 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Να της πεις ότι αν πάθουν κάτι οι όρχεις σου, εκείνη δεν θα δει εγγόνια Βάλε χρονόμετρο να μετρήσεις σε πόση ώρα θα έχετε φτάσει Ηράκλειο
Chris_85 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Άν όντως δεν τρολλάρεις, το να πας μόνος σου σε ένα νοσοκομείο, σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ νοσοκομείο, μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη απόφαση στη ζωή σου. 5
mphxths Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 παρε τηλεφωνο το 166...τζαμπα διαδρομη θα κανεις... αμα πεσεις και χτυπησεις κανα γονατο και δεν σου βαζει ιωδιο η μανα σου , εδω ειμαστε... 2
evabb Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Εδώ και 12 μέρες περίπου ,έχω ένα πόνο στον αριστερό μου όρχι. Μένω στο Ρέθυμνο και το ανδρολογικό κρήτης που πρέπει να πάω είναι στο Ηράκλειο Κρήτης. Μετα απο επιμονη πίεση από μένα στην μάνα μου,μου έδωσε τελικά 30 € να πάω σε έναν ιατρό -ουρολόγο εδώ στο Ρέθυμνο.Ο οποίος του είπα οτι έχω τον πόνο αυτόν στον όρχι και αυτός μου έγραψε εξέταση να κάνω υπέρηχο στο όρχι σε κάποιο διαγνωστικό-ακτινολογικό κέντρο.Απο τα 3 διαγνωστικά κέντρα που πήρα τηλέφωνο το πιο σύντομο για να μου κάνει την εξέταση ήταν σε μία βδομάδα δηλαδή μου κλείσανε ραντεβου να κάνω τον υπερηχο στις 12 μαίου.Εγώ όμως πονάω και φοβάμαι μήπως είναι τίποτα σοβαρό και η μια βδομάδα αναμονή ισως είναι πολύ κακό. Και της λέω της μάνας μου να με πάει στο Ανδρολογικό Κρήτης (που εκεί θα με εξυπηρετησουν μάλλον άμεσα και πιο οργανωμένα γιατί απο τι είδα αμα χρειαστω εγχείρηση τα ιατρεία εδω στο ρέθυμνο δεν είναι καθαρα και είναι ανοργάνωτα.)Και δεν δέχεται μου λέει δεν έχεις τίποτα. Δεν μπορώ άλλο ,πονάω και η μάνα μου έιναι τελείως αδιάφορη Τι να κάνω; Ουτε λεφτά μου δίνει για να πάω μόνος μου τουλάχιστον στο Ανδρολογικό 12 μερες πονος και ζεις ακομα λες μια εβδομαδα παραπανω να σε στειλει; 2
paylidis Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δε τρολάρω ρε φίλε έλεος .Στο νοσοκομείο του Ρεθυμνου έχεις πάει ποτέ;Μαυρα χάλια είναι ,ανοργάνωτα και πολύ βρώμικα όλα εκει Να πας σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ νοσοκομειο στα επείγοντα... Για να σου δώσουν λιγο παραπανω σημασία σφαδαζε. Προτιμάς να πας σε βρωμικό νοσοκομείο ή να σου εκραγεί (ορ σαμθινγκ λαικ δατ) και να πας με ανοιχτή πληγη σε οποιοδήποτε νοσοκομείο; Ουτε εγω τρολάρω απλα προβλέπω την εξελιξη του νήματος...
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Εδώ και 12 μέρες περίπου ,έχω ένα πόνο στον αριστερό μου όρχι. Μένω στο Ρέθυμνο και το ανδρολογικό κρήτης που πρέπει να πάω είναι στο Ηράκλειο Κρήτης. Μετα απο επιμονη πίεση από μένα στην μάνα μου,μου έδωσε τελικά 30 € να πάω σε έναν ιατρό -ουρολόγο εδώ στο Ρέθυμνο.Ο οποίος του είπα οτι έχω τον πόνο αυτόν στον όρχι και αυτός μου έγραψε εξέταση να κάνω υπέρηχο στο όρχι σε κάποιο διαγνωστικό-ακτινολογικό κέντρο.Απο τα 3 διαγνωστικά κέντρα που πήρα τηλέφωνο το πιο σύντομο για να μου κάνει την εξέταση ήταν σε μία βδομάδα δηλαδή μου κλείσανε ραντεβου να κάνω τον υπερηχο στις 12 μαίου.Εγώ όμως πονάω και φοβάμαι μήπως είναι τίποτα σοβαρό και η μια βδομάδα αναμονή ισως είναι πολύ κακό. Και της λέω της μάνας μου να με πάει στο Ανδρολογικό Κρήτης (που εκεί θα με εξυπηρετησουν μάλλον άμεσα και πιο οργανωμένα γιατί απο τι είδα αμα χρειαστω εγχείρηση τα ιατρεία εδω στο ρέθυμνο δεν είναι καθαρα και είναι ανοργάνωτα.)Και δεν δέχεται μου λέει δεν έχεις τίποτα. Δεν μπορώ άλλο ,πονάω και η μάνα μου έιναι τελείως αδιάφορη Τι να κάνω; Βάρα μία και στον δεξή να νιώσεις.. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 12 μερες πονος και ζεις ακομα λες μια εβδομαδα παραπανω να σε στειλει; Και άμα γίνει μονάρχης; Πέρα από την πλάκα, τι λογική είναι τώρα αυτή; Επειδή αυτές τις μέρες δεν έπαθε ακόμα κάτι σημαίνει ότι δεν θα γίνει και στις επόμενες; Δεν μιλάμε για μήνες ξερωγώ
mikelamar Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ρε φίλε συγνώμη τη σημασία εχει το πως ειναι το νοσοκομείο, πήγαινε να πάρεις μια πρώτη ιδέα. Μπορεί να σηκωσες κάποιο βάρος κτλ και να σου περάσει. Δε λέμε να πας να νοσηλεύτεις να πάρεις μια γνώμη. Αλλα πρόσεχε, αν τους πεις οτι σε πονάει καιρό, θα σου πουν να κανεις εισαγωγή κι οτι εδω ειναι μονο για επείγοντα. Ενώ για να σε δουν κ να σου κάνουν εξετάσεις τσάμπα, πρεπει να πας στα επείγοντα και να πεις οτι σε έπιασε ένας ξαφνικός πόνος στο αρχιδι και υποφέρεις πχ δυσκολεύεσαι να περπατήσεις. Έτσι θα σου κάνουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις αμέσως. Καλη τύχη μη φοβου συμβαίνουν. Sent from my iPhone using Insomnia
Galatea Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Κανε μια ψεύτικη λιποθυμία, μη το παρακάνεις όμως, να 'σαι πειστικός και να της δώσεις να καταλάβει ότι το παθες από πόνο. Άμα δεν πάρει το μήνυμα κι από αυτό... Αυτό να λες σε μάνα "πονάω" και να μην έχει σηκώσει ανάποδα τον κόσμο, μιας και συνήθως είναι υπερβολικές με αυτά... Χίλια περαστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις