Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για χαρα παιδια μολις την παρελαβα και τα γραμματα τα δειχνει θολα. Μηπως θελει καμια ρυθμηση η ειναι αλατωματικια; και δεν μπορω να την βαλω να τα δειχνει full screen. αυτο πως γινετε;

Δημοσ.

Καλησπέρα. Άμα έχεις κάρτα AMD πήγαινε στο Catatlyst Control Center (δεξί click και θα το δεις) και πήγαινε Οι ψηφιακές επίπεδες οθόνες μου και εκεί πάτα το επιλογές κλιμάκωσης οθόνης και κάν'το τέρμα δεξιά.

Δημοσ.

φιλε μου εχω την sapphire radeon hd6670 και εχω μονο τους απλους drivers περασμενους. πιους drivers να κατεβασω για να εχω το ccc ? και αμα το κανω αυτο φευγει και η θολουρα;

Δημοσ.

Κατέβασε για καλό τους νέους drivers (και απεγκατάσταση τους προηγούμενους ) και μετά κανε αυτό που σου είπα και θα είσαι άρχοντας  B)  B)  B)

Δημοσ.

Τπτ αγορίνα εσύ να είσαι καλά. Την είχα πατήσει και εγω έτσι. Καλό κάψιμο τώρα :-P :-P :-P

Τπτ αγορίνα εσύ να είσαι καλά. Την είχα πατήσει και εγω έτσι. Καλό κάψιμο τώρα. :-P :-P. :-P

Δημοσ.

Μαλλον δε θα εχω καλο καψιμο.. :( Απο το κατω bezel της οθονης βλεπω σε μια φαση κατι σαν κλωστη που εφτανε μεχρι την οθονη. Στην αρχη νομιζα οτι ηταν τριχα και την τραβαω να φυγει και ειναι κατι σαν τρεις κλωστες μαζι που οσο τις τραβηξα βγηκαν πιο πολυ, οπως γινετε στα ρουχα.. εχετε ξανακουσει κατι τετοιο; παντως δε θελω να τις τραβηξω περισσοτερο για να μη γινει χειροτερα.. αυριο θα παρω τηλεφωνο να την στειλω πισω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...