agnostos99 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ευχαριστώ κ εγώ. Υπάρχει καμια αλλη ενεργεια να αυξησουμε κι αλλο τη χωρητικότητα μιας και μόλις δημιουργησα λογαριασμό. thanks
nutrialex Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Eυχαριστώ κ εγώ. Υπάρχει καμια αλλη ενέργεια για εμας τους καινούργιους στη τεχνολογία του ΣΥΝΝΕΦΟΥ για να αυξήσουμε λίγο ακόμη τη χωρητικότητα μιας και μόλις δημιουργησα λογαριασμ????????
pOLoS Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ευχαριστώ κ εγώ. Υπάρχει καμια αλλη ενεργεια να αυξησουμε κι αλλο τη χωρητικότητα μιας και μόλις δημιουργησα λογαριασμό. thanks Eυχαριστώ κ εγώ. Υπάρχει καμια αλλη ενέργεια για εμας τους καινούργιους στη τεχνολογία του ΣΥΝΝΕΦΟΥ για να αυξήσουμε λίγο ακόμη τη χωρητικότητα μιας και μόλις δημιουργησα λογαριασμ???????? https://www.dropbox.com/getspace
spookaki Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 https://www.dropbox.com/getspace όμορφα έκανα όσα περισσότερα μπορούσα
xetasa Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Επειδή διαβάζω αρνητικά σχόλια για την εφαρμογή, προφανώς μπορούμε να κάνουμε τη διαδικασία του ts, να πάρουμε τα 3 GB και μετά να ξηλώσουμε την εφαρμογή χωρίς να χάσουμε τα 3 GB, έτσι??? 1
enterhere Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ τον ts για την ενημέρωση. Πήρα και εγώ 3 GB
agnostos99 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Επειδή διαβάζω αρνητικά σχόλια για την εφαρμογή, προφανώς μπορούμε να κάνουμε τη διαδικασία του ts, να πάρουμε τα 3 GB και μετά να ξηλώσουμε την εφαρμογή χωρίς να χάσουμε τα 3 GB, έτσι??? ετσι έτσι...
xetasa Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Τελικά κέρδισα 250ΜΒ (κάτι είναι κι αυτό) αφού είχα πάρει τα 3 GB απο το camera uploads και έφτασα αισίως τα 54 Gb (τα 48 GB είναι απο το samsung s3 και λήγουν σε 2 μήνες...) Thanks TS!
zebras84 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 +3 Gb και για μένα!Να υποθέσω ότι ξέρετε ήδη για το ένα επιπλέον Giga που δίνουν για εγκατάσταση του Mailbox ε;Ευχαριστούμε πολύ τον Imvrios!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα