Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευχαριστώ κ εγώ. Υπάρχει καμια αλλη ενεργεια να αυξησουμε κι αλλο τη χωρητικότητα μιας και μόλις δημιουργησα λογαριασμό. thanks

Δημοσ.

Eυχαριστώ κ εγώ.

Υπάρχει καμια αλλη ενέργεια για εμας τους καινούργιους στη τεχνολογία του ΣΥΝΝΕΦΟΥ για να αυξήσουμε λίγο ακόμη τη χωρητικότητα μιας και μόλις δημιουργησα λογαριασμ????????

Δημοσ.

ευχαριστώ κ εγώ. Υπάρχει καμια αλλη ενεργεια να αυξησουμε κι αλλο τη χωρητικότητα μιας και μόλις δημιουργησα λογαριασμό. thanks

Eυχαριστώ κ εγώ.

Υπάρχει καμια αλλη ενέργεια για εμας τους καινούργιους στη τεχνολογία του ΣΥΝΝΕΦΟΥ για να αυξήσουμε λίγο ακόμη τη χωρητικότητα μιας και μόλις δημιουργησα λογαριασμ????????

https://www.dropbox.com/getspace

Δημοσ.

Επειδή διαβάζω αρνητικά σχόλια για την εφαρμογή, προφανώς μπορούμε να κάνουμε τη διαδικασία του ts, να πάρουμε τα 3 GB και μετά να ξηλώσουμε την εφαρμογή χωρίς να χάσουμε τα 3 GB, έτσι???

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή διαβάζω αρνητικά σχόλια για την εφαρμογή, προφανώς μπορούμε να κάνουμε τη διαδικασία του ts, να πάρουμε τα 3 GB και μετά να ξηλώσουμε την εφαρμογή χωρίς να χάσουμε τα 3 GB, έτσι???

ετσι έτσι... :)

Δημοσ.

Τελικά κέρδισα 250ΜΒ (κάτι είναι κι αυτό) αφού είχα πάρει τα 3 GB απο το camera uploads και έφτασα αισίως τα 54 Gb (τα 48 GB είναι απο το samsung s3 και λήγουν σε 2 μήνες...)

Thanks TS!

Δημοσ.

+3 Gb και για μένα!
Να υποθέσω ότι ξέρετε ήδη για το ένα επιπλέον Giga

που δίνουν για εγκατάσταση του Mailbox ε;
Ευχαριστούμε πολύ τον Imvrios!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...